Rizoto z pšenice špalda
Lahodné jídlo plné minerálů a vitamínů, které vás uspokojí a zároveň nepřiberete na váze....
Pomalu vařený lilek
Pomalu vařený lilek je skvělé jídlo ze zeleniny. Bude chutnat určitě nejen vegetariánům. Opečený plátek chleba je k tomut...
Vejce nahniličko
Vajíčka patří k základním potravinám v kuchyni a připravit je lze mnoha způsoby. Vejce natvrdo mají tuhé obě složky – ted...
Bramboračka s houbami
Všechnu zeleninu očistím, oloupu a nakrájím na kostičky a dám vařit do menšího hrnce s vroucí vodou, kromě cibule. Houby nakrájím též na malé útvary (v případě, že je máte čerstvé, jinak lze použít i podušené a zmražené houby) a přidáte je k zelenině.
Podobné recepty jako Bramboračka s houbami
Cibulová omáčka
je dobrá je lepší se smetanou a vaře né hovězí nemá chybu Petr | 9. 8. 2013 10:45 . Jednoduchý a rychlý recept :-). ... Při vaření ale do ní přídávám kousek masoxu, nebo jí zalévám vývarem z masa, pokud mám. Moc rádi do ní máme vajíčka na tvrdo a k tomu brambory.
Podobné recepty jako Cibulová omáčka