Uzené maso s trnkovou omáčkou recept
Postup přípravy. Na tuku lehce osmažíme mouku, zalijeme vývarem z uzeného masa. Přidáme povidla a sušené švestky. Provaříme. Dále přidáme mandle, rozinky, cukr a dle chuti skořici. Opět provaříme.
Podobné recepty jako Uzené maso s trnkovou omáčkou
Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Postup přípravy. V hlubším talíři rozmícháme olej se 2 lžičkami koření. Stehna opláchneme, osušíme a důkladně obalíme v oleji s kořením. Olej vetřeme i pod kůži. Do nádoby pod děrovaným košem horkovzdušné fritézy dáme vodu, zbylé koření a plátek másla. Na nádobu umístíme děrovaný koš a do něj ...
Podobné recepty jako Kuřecí stehna z horkovzdušné fritézy
Uzené maso se zelím
Způsob přípravy. Troubu si předehřejeme na 200 stupňů. Z kysaného zelí slijeme vodu. Na pekáč vymazaný sádlem rozprostřeme zelí, přidáme bobkový list a špetku pepře a soli. Podle kyselosti zelí můžeme přidat i špetku cukru. Na zelí rozložíme uzené maso nakrájené na plátky.
Podobné recepty jako Uzené maso se zelím
Smažený sýr v horkovzdušné fritéze recept
Smažený sýr někteří označují za jediné skutečné plnohodnotně české jídlo a mnozí ho tak za národní pokrm považují spíše než tradiční vepřové maso s knedlíkem a zelím. Jak na recept na smažený sýr ve fritéze a existují také zdravější variace? Tipy a triky pro smažení sýra Smažit můžete prakticky jaký
Podobné recepty jako Smažený sýr v horkovzdušné fritéze recept
Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy recept ...
Pak na špízy střídavě napichujeme maso, brambor, dokud máme suroviny. Vložíme je do horkovzdušné fritézy a pečeme na 200 stupňů 2x 7 minut. Po 7 minutách je otočíme. Pokud máme raději tmavší maso, můžeme nechat déle.
Podobné recepty jako Bramborovo-kuřecí špízy z horkovzdušné fritézy ...
Čevapčičí z horkovzdušné fritézy recept
Maso smícháme s kořením, smetanou a cibulí a vytvoříme šišky zhruba 10 cm dlouhé. Koš fritéty malinko vystříkáme olejem. Brambory omyjeme a nakrájíme na kolečka zhruba 4 mm široká. Šišky mletého masa naskládáme do fritovacího koše a nastavíme 180 stupňů a 18 minut.
Podobné recepty jako Čevapčičí z horkovzdušné fritézy
Kuře na uzeném a zelí recept
Naporcované kuře (stehna) osolíme, okořeníme a položíme do pekáče na pokrájenou cibuli, česnek a uzené. Stehna poklademe kousky másla, trochu podlijeme vodou a dáme péct do předehřáté trouby na 190 stupňů na cca 30 minut. Pak kuřecí díly (stehna) vyndáme na talíř, do výpeku nasypeme zelí, osladíme d
Podobné recepty jako Kuře na uzeném a zelí
Vepřová pečeně opravdu skvělá recept
Jak péct maso v horkovzdušné troubě. Troubu stáhneme na 180 °C (horkovzdušnou na 160 °C), k masu přidáme všechnu zeleninu a bobkový list. Na maso nalijeme trochu horké vody nebo piva (horké proto, aby maso zbytečně nechladlo). Nyní pečeme ještě 1-1,5 hodiny, než je maso zvenku křupavé a uvnitř měkké
Podobné recepty jako Vepřová pečeně opravdu skvělá
Kotleta s vůní koření z horkovzdušné fritézy recept ...
Z oleje a koření smícháme marinádu. Kotlety mírně osolíme a potřeme je marinádou, necháme je odležet cca 2 hodiny. I zde platí, čím déle, tím lépe. Maso se všechno do fritézy nevejde, tak po dvou kusech je naskládáme do síta, nastavíme 180 stupňů na 30 minut.
Podobné recepty jako Kotleta s vůní koření z horkovzdušné fritézy ...
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy recept
Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy. Horkovzdušná fritéza je skvělý pomocník v kuchyni a zároveň šetřič času. Přesvědčit se o tom můžete i v případě pečení těchto skvostných povidlových buchet. Příprava je snadná a pečení krátké, během chvilky tak mohou být na stole. 4,9 (23×) JanaDorazinova. 16
Podobné recepty jako Povidlové buchty z horkovzdušné fritézy
Krkovice s uzeným a kedlubnou
Během smažení si maso pokrájíme na plátky, které po stranách nakrojíme, aby se nám při tepelné úpravě nekroutily nebo maso můžeme pokrájet na kostky. Osolíme, opepříme a dáme osmažit ze všech stran k cibuli. Poté přidáme na menší kousky pokrájené uzené maso, nasekaný česnek, tymián a vše necháme za
Podobné recepty jako Krkovice s uzeným a kedlubnou
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
Brambory pečené v horkovzdušné fritéze. Horkovzdušná fritéza je jedním z oblíbených pomocníků k přípravě jídla v kuchyni. Její výhodou je pečení bez tuku. Příkladem jsou i tyto pečené brambory. Nakrájené je promícháte v marinádě a dáte do košíku propéct. Během chvilky máte chutnou přílohu.
Podobné recepty jako Brambory pečené v horkovzdušné fritéze
Řízek z uzené rolky recept
uzená rolka hladká mouka vejce strouhanka špetka soli olej na smažení Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Postup přípravy Uzenou rolku nakrájíme na plátky, trochu přisolíme, obalíme v trojobalu a zvolna smažíme. Jako přílohu jsem dala šťouchané brambory. Poznámka autorky receptu Není to nic svě
Podobné recepty jako Řízek z uzené rolky
Uzené krůtí stehno s nudlemi recept
Přidat komentář. Suroviny: stehno krůtí, pórek, olej sezamový, voda, nudle skleněné. Krůtí stehno zbavíme kůže, maso obereme od kosti a nakrájíme na kostičky. Celý pór důkladně očistíme a nakrájíme na půlměsíčky. Nudle necháme….
Podobné recepty jako Uzené krůtí stehno s nudlemi
Plněná kuřecí stehna uzenou nádivkou recept
Postup přípravy. Nádivka: starší rohlíky nakrájíme na menší kostky, polijeme trochou mléka. Máslo, žloutky, sůl a pepř utřeme do pěny, přidáme na jemno nakrájenou cibuli, sekanou petrželku, namočené rohlíky, nasekané uzené maso a vše promícháme. Z bílků ušleháme tuhý sníh a opatrně zamícháme do nádi
Podobné recepty jako Plněná kuřecí stehna uzenou nádivkou
Kompoty z horkovzdušné trouby recept
Poté sklenice vyndáme, necháme trochu zchladnout, otočíme víčkem dolů a necháme takto úplně vychladnout. Poznámka autorky receptu Používám jednorázově víčka Omnia, nikoli šroubovací, ale pokud máte kvalitní šroubovací s nepoškozenou a nezpuchřelou gumou, klidně je možné použít i ta.
Podobné recepty jako Kompoty z horkovzdušné trouby
Uzené maso po horňansku
Jak správně uvařit uzené maso. Brambory oloupeme a omyjeme, nakrájíme na větší kusy, osolíme a opečeme s cibulí a kmínem na polovině sádla. Zbytkem sádla vymastíme pekáč, na dno naskládáme polovinu zelí, potom vrstvu brambor, uzené maso, zelí a brambory. Polijeme trochou vývaru z uzeného masa a přik
Podobné recepty jako Uzené maso po horňansku
Uzené maso v hořčičné omáčce recept
Postup přípravy. Cibulku nakrájejte na drobno a v hrnci restujte na másle. Přidejte mouku, osmažte dorůžova, přilijte vývar a metličkou rozmíchejte. Do takto připraveného základu, přidejte hořčici, promíchejte, přeceďte nebo rozmixujte tyčovým mixérem. Vlijte smetanu a ještě krátce povařte.
Podobné recepty jako Uzené maso v hořčičné omáčce
Uzené maso jako lahůdka recept
Uzené maso opláchneme, napícháme do něho hřebíčky, položíme do pekáčku a navrch posypeme cukrem. Pak nahrubo nakrájíme cibuli a spolu s neoloupaným česnekem obsypeme maso a zalijeme pivem, jen okolo, ne na maso. Dáme péct do vyhřáté trouby tak na 160 st., pečeme pomalu a po 40 minutách přelijeme cel
Podobné recepty jako Uzené maso jako lahůdka
Křupavé řízky z trouby na horkovzduch recept
Maso opláchneme, nakrájíme, naklepeme, osušíme, opepříme a osolíme z obou stran. Jak krájet maso na řízky Do misky vložíme řízky, svlažíme olejem, aby byly přelité a necháme odpočívat nejméně 2 hodiny (ideálně přes noc). Po odležení z řízků savým papírem setřeme olej.
Podobné recepty jako Křupavé řízky z trouby na horkovzduch
Květák z horkovzdušné fritézy
Jak rychle obalit květák. Obalené růžičky položíme do děrovaného koše horkovzdušné fritézy a mašlovačkou (nebo pomocí rozprašovače) opatrně naneseme trochu oleje. Ještě malinko osolíme a koš zasuneme do přístroje. Teplotu nastavíme na 175 °C a časovač na 10 minut.
Podobné recepty jako Květák z horkovzdušné fritézy
Uzené knedlíčky v uzené polévce recept
Uzené maso a rohlík nakrájíme do misky na drobné kostičky, přidáme nakrájenou pažitku, vejce, promícháme dohromady a zasypeme hrubou moukou tak, abychom mohli tvořit kulaté menší knedlíčky. Oválíme je v hrubé mouce, zaváříme do hotové polévky a vaříme je 7 minut.
Podobné recepty jako Uzené knedlíčky v uzené polévce
Maminčiny uzené řízky recept
Suroviny: rolka uzená, sýr eidam, mléko, vejce, mouka polohrubá, strouhanka, olej. Uzenou rolku nakrájíme na tenké plátky (cca do 5 mm), na každý plátek položíme krájený eidam, plátek rolky s eidamem přepůlíme a půlky spojíme….
Podobné recepty jako Maminčiny uzené řízky
Uzení masa v pomalém hrnci bez udírny
Maso nejprve nasolte Pragandou nebo solí s cukrem, zavakuujte a nechte uložené v lednici 3–4 dny (napiště si datum). Někdo doporučoval ještě při prvním nasolování masa (u větších kusů) vstříknout roztok soli a trochu vody hlouběji do masa. Poté maso vyjměte a potřete důkladně tekutým kouřem. Opět za
Podobné recepty jako Uzení masa v pomalém hrnci bez udírny
Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy
V rychlovarné konvici uvaříme vodu. Kaštany dáme do misky a zalijeme je vařící vodou. Necháme je tam 5 minut. Poté kaštany vytáhneme a osušíme. Nakrojíme ostrým nožem do křížku. Peču je v horkovzdušné fritéze bez přepalování na pánvi a zápachu. Fritézu nastavím na 180 stupňů a peču je 10 - 15 minut
Podobné recepty jako Pečené kaštany z horkovzdušné fritézy