Hovězí pečeně ve vlastní šťávě s opečenou zeleninou
1) Cuketu, lilek, cibuli a česnek nakrájíme na plátky, osolíme, opepříme, přidáme tymián a zalijeme trochou olivového oleje. Necháme stát asi 10 minut a poté zprudka opečeme dozlatava. 2) Roštěnec opečeme ze všech stran na oleji, poté ztlumíme, přiklopíme poklicí a za občasného otočení opékáme 10 mi
Podobné recepty jako Hovězí pečeně ve vlastní šťávě s opečenou zeleninou
Recept: Ďábelský dlabanec
Roštěnec nakrájíme na nudličky a zprudka opečeme na oleji.Před dopečením přidáme na kolečka nakrájenou cibuli,na plátky nakrájený česnek a feferonky a dopečeme.V hrníčku smícháme hořčici a kečup,osolíme,přilijeme červené víno a touto směsí zalijeme maso a velmi krátce povaříme.Dáme na talířek,podává
Podobné recepty jako Recept: Ďábelský dlabanec
Stroganov recept
Nakrájím maso na nudličky, na tuku orestuji na kostičky nakrájenou cibuli, pak k ní přidám maso, podliji vodou a dusím.K masu nastrouhám na jemno…
Podobné recepty jako Stroganov