Sněhový krém do kremrolí recept
Z bílků ušleháme tuhý sníh, nejdříve našleháme a postupně po troškách přidáváme cukr moučku. Vodu s krupicovým cukrem převaříme na nit. Vaříme, dokud cukrová voda mezi prsty netvoří nit, to znamená namočit prst do rozvaru, prsty zmáčkneme a roztáhneme, mezi nimi by se měla utvořit nit.
Podobné recepty jako Sněhový krém do kremrolí
Kremrole recept
Listové těsto vyválíme nakrájíme si proužky 2-3 cm široké spirálovitě obtočíme trubičku na kremrole postupujeme dokud nezaděláme těsto, z jednoho těsta je asi 18 ks. Pomažeme rozšlehaným vejcem. Nad vodní parou ušleháme sníh z bílků a krystalového cukru do úplného ztuhnutí nesmí bílek téct!
Podobné recepty jako Kremrole
Sníh do kremrolí
Správnou hustotu poznáme tak, že do cukrového rozvaru během vaření namočíme očko a vyplní-li se očko cukrovým rozvarem, foukneme do něj. Vytvoří-li se dlouhý řetěz, sejmeme z ohně a pomalu zalijeme a zašleháme do bílkového sněhu. Poté na pomalou rychlost sníh došleháme až do uplného vychladnutí.
Podobné recepty jako Sníh do kremrolí