Pečená jelení kýta nebo plecko recept
Maso vykostíme, prošpikujeme slaninou, potřeme rozpuštěným máslem a na 2 dny uložíme do lednice. Do kastrolu dáme máslo, na kostičky nakrájenou slaninu a cibuli, hřebíček, zázvor, pepř, cukr a podusíme do zhnědnutí. Na to vložíme maso, osolíme, přidáme bobkový list, citrónovou kůru, šťávu ze čtvrtky
Podobné recepty jako Pečená jelení kýta nebo plecko
Jelení kýta na smetaně recept
Připravené maso dáme do kastrůlku s poklicí a zalijeme marinádou a necháme asi tři dny odležet. Maso alespoň 2x za den obrátíme. Maso vyjmeme, protáhneme slaninou a svážeme provázkem do soudečku, aby drželo tvar. Cibuli a zbytek slaniny nakrájíme a na másle opečeme, přidáme maso a ze všech stran ho
Podobné recepty jako Jelení kýta na smetaně
Ragú z hovězích žeber
Pak maso a kosti vyjmeme a odstraníme bobkové listy. Zeleninu v hrnci částečně rozmixujeme ponorným mixérem, maso nakrájíme na menší kousky a vrátíme zpět do hrnce. Pokrm necháme vychladnout a pak z povrchu ragú odstraníme přebytečný tuk. Hotové ragú necháme do druhého dne v chladnu. Můžeme podávat
Podobné recepty jako Ragú z hovězích žeber
Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami recept
Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami. Hodnocení receptu je 5. 5.0 28×. Ohodnoťte recept. Maso potřeme olejem a osolíme. Bylinky si najemno nasekáme a spolu s drceným jalovcem rozprostřeme na prkénku. Maso po směsi poválíme a obalíme…. 1974andrea. Jiné maso 43 názorů.
Podobné recepty jako Zvěřinový bylinkový hřbet s liškami
Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu recept
Když je maso měkké, vyjmeme, uchováme v teple a doděláme omáčku. Vmícháme šípkovou zavařeninu a přidáme cibulky. Prohřejeme a dochutíme. Pokud by se nám zdála omáčka příliš sladká, přilijeme trochu nálevu z cibulek nebo zakápneme octem balsamiko. Nakonec podle potřeby zahustíme utřeným máslem s mouk
Podobné recepty jako Špikovaná zvěřina se šípkovou na pivu
Jelení steak se švestkovou omáčkou recept
Na rozpálenou pánev vložíme steaky, osolíme z jedné strany a po obrácení z druhé, a propečeme je tak, jak jsme zvyklí. Já mám ráda tak akorát, medium, takže stačí 3 minuty z každé strany. Poté maso necháme odpočinout 5 minut zabalené v alobalu. Podáváme se švestkovou omáčkou.
Podobné recepty jako Jelení steak se švestkovou omáčkou
Jelení hrudí vařené obložené zeleninou recept
Postup přípravy receptu. Hrudí omyjeme a dáme vařit do vody společně s mrkví, celerem, petrželí, nakrájené na plátky, cibulí, pepřem a bobkovým listem. Až bude maso měkké, tak jej vyndáme, nakrájíme na úhledné porce a podáváme s bramborami a obložené naloženou zeleninou.
Podobné recepty jako Jelení hrudí vařené obložené zeleninou
Jelení guláš recept
Jelení guláš. Hodnocení receptu je 4.6. 4.6 8×. Ohodnoťte recept. Na sádle dočervena osmažíme nakrájenou cibuli a přidáme papriku. Ihned zastříkneme vodu, aby paprika nezhořkla.Plecko nakrájíme na kostky a dáme…. lenka-m.
Podobné recepty jako Jelení guláš
Svíčková z jelena recept
Maso společně z koř.zeleninou se nechává přes noc odležet proto,že zvěřinové maso má pachuť a takhle se pěkně zjemní chuť. Fotku k receptu zatím nemám, ale až budu opět vařit, přiložím. Dělala jsem tuhle svíčkovou poprvé a měla jsem z toho strach, ale moc se mi povedla, přítel říkal, že ji mám lepší
Podobné recepty jako Svíčková z jelena
Rychtářův telecí krk recept
Naložené maso podlijeme cca 0,5 litrem vody a pečeme přikryté velmi zvolna cca 90-120 minut, tak aby bylo možno maso zcela volně odstranit od obratlů. Po upečení telecího krku, všechnu zeleninu odstraníme a silný výpek použijeme na omáčku, do kterého přidáme v troše vody rozmíchanou trochu hladké mo
Podobné recepty jako Rychtářův telecí krk