Vepřové maso v omáčce s petrželkou recept

Monika K.

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Jako přílohu k vepřovému masu s omáčkou podáváme např. tagliatelle, nebo krajíce čerstvého žitného chleba. Ideální teplá, rychlá večeře.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • vepřové maso
  • 2 ks červená kuchyňská cibule
  • řepkový olej
  • petrželka kudrnka
  • drcený kmín
  • sůl
  • jemná dětská krupička
  • provensálské bylinky
  • červená uzená paprika
  • 1 ks šlehačka


Způsob přípravy

Maso si lehce naklepeme a osolíme. Posypeme provensálským kořením a červenou uzenou paprikou. Na pánvičce ho z obou stran osmahneme, aby se pěkně zatáhlo.

V hrnci si na oleji orestujeme na jemno nasekanou červenou cibuli. Vmícháme nakrájenou petrželku.

Vložíme maso. Přilijeme šlehačku a rozmícháme. Přidáme trochu vody a vaříme.

Na závěr můžeme zahustit jemnou dětskou krupičkou a chvíli povaříme. Dobrou chuť.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vepřové maso v omáčce s petrželkou recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu vepřové maso omáčce petrželkou .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vepřové maso v omáčce s petrželkou


×