Segedínská rybí polévka recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření60 minPočet porcí4 porce

Recept na segedínskou rybí polévky jsme vzali ze staré a osvědčené kuchařky, na kterou už dávno padal prach. Jedná se o jednoduchou a rychlou polévku, vhodnou ke svačině nebo večeři.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 kg ryby (kapr, štika, sumec nebo fogoš)
  • 1 1/2 litru vody
  • sůl
  • 12 dkg cibule
  • 2 lžičky červené papriky
  • 2 zelené papriky


Způsob přípravy

Očištěnou vykuchanou rybu omyjeme, maso oddělíme od kostí, nakrájíme na kos­tičky, osolíme a necháme stát.

Hlavu, ocas a kosti dáme do studené vody, přidáme na tenké plátky nakrájenou cibuli, osolíme a přivedeme do varu. Potom přidáme červenou papriku a vaříme, až se cibule úplně rozvaří.

Hotový vývar přecedíme na posolené maso, přidáme na nudličky nakrájenou zelenou papriku a vaříme spolu 20 minut.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Segedínská rybí polévka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Segedínská rybí polévka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu segedínská rybí polévka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Segedínská rybí polévka

Kde najít informace



×