Minutka ze tří druhů masa recept
Minutka ze tří druhů masa bude opravdu hotová za pár minut. Počítejte ale se dvěma hodinami marinování navíc.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 200 g vepřových jater
- 200 g hovězího roštěnce
- 200 g vepřové kýty
- 1,5 lžíce sojové omáčky
- 1 lžička worcesterové omáčky
- 1 lžička kari koření
- špetka soli
- olivový olej
Způsob přípravy
Všechno maso nakrájíme na nudličky, přidáme worcesterovou omáčku, sojovou omáčku, špetku soli, kari koření a 4 lžíce olivového oleje. Vše dobře promícháme a necháme v chladnu marinovat dvě hodiny.
Ve vysoké pánvi zahřejeme trochu oleje, přidáme maso a za občasného promíchání maso smažíme přibližně 10 minut. Pak pánev odstraníme z plotny, přikryté maso necháme dvě minuty odležet a můžeme podávat. Vhodnou přílohou jsou smažené brambory nebo hranolky opečené nasucho v troubě.