Sdílet:

Vařený květák recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí2 porce

Vařený květák je velmi jednoduché jídlo. Přesto když ho podáváme například s čerstvě uvařenými brambory politými máslem, znamenitě si na něm pochutnáme.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 květák
  • máslo
  • sůl


Způsob přípravy

Květák důkladně očistíme a uvaříme do měkka v osolené vodě.

Odřízneme košťál a květák rozebereme na větší růžice. Ty podáváme posypané opraženou strouhankou a polité máslem .


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Vařený květák recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Vařený květák.
Nebo hledejte podobné podle části názvu vařený květák .
Hledat podobné recepty na internetu jako Vařený květák

Kde najít informace



×