Pečená kmínová krkovička fotografie 4
Fotografie k receptu Pečená kmínová krkovička Fotografie k receptu Pečená kmínová krkovička Domů- Recepty- Pečená kmínová krkovička Zpět na recept Pečená kmínová krkovička Lenka Škulinová Lenka Škulinová Lenka Škulinová Předchozí Následující 3z 3 Předchozí Následující
Podobné recepty jako Pečená kmínová krkovička fotografie 4
Pečená kmínová krkovička recept
Postup přípravy Omytou krkovičku osušíme, osolíme, ze všech stran okmínujeme drceným kmínem a položíme do hlubšího pekáčku. Horní stranu důkladně posypeme kmínem, tymiánem, do pekáčku přihodíme nové koření a vše podlijeme vývarem. Přiklopíme a necháme péct v předehřáté troubě asi hodinu a půl.
Podobné recepty jako Pečená kmínová krkovička
Rebarborový krémový koláč
Tento skvělý jarní koláč zmizí z vašeho než řeknete švec. Při přípravě nepoužívejte elektrický mixér, protože díky mecha
Podobné recepty jako Rebarborový krémový koláč
Rybízová omáčka s vínem
1 lžička hořčice sůl, cukr Způsob přípravy Očištěný rybíz podlijeme horkou vodou a dobře podusíme. Prolisujeme, přidáme cukr, víno a trochu povaříme. Když začne omáčka houstnout, přidáme pomerančovou a citronovou šťávu, hořčici, sůl a podle chuti ještě cukr. Omáčku podáváme ke zvěřině. Kuchař: Lukáš
Podobné recepty jako Rybízová omáčka s vínem
Pečená kmínová krkovička
Pečená kmínová krkovička autor: recepty73 4.3 hodnotilo: 10 doba přípravy: neuvedeno obtížnost: snadné 1 / 2 2 fotografie Nahrát fotku Suroviny 4 porce 4 ks plátky krkovičky bez kosti - plátek cca 220 g sůl a pepř 2 lžíce kmín - hrubě drcený 2 ks cibule voda na podlití Postup přípravy receptu 1
Podobné recepty jako Pečená kmínová krkovička
Pečená kmínová krkovička
Pečená kmínová krkovička - recept: Plátky krkovice na stranách nařízneme, osolíme, jemně opepříme, z obou stran posypeme kmínem a položíme na pokrájenou cibuli do pekáčku. Podlijeme
Podobné recepty jako Pečená kmínová krkovička
Pečená krkovička recept
Po půlhodině přiměřeně podlijeme horkou vodou a krkovičku polijeme výpekem. Dáme zpět do trouby, teplotu snížíme na 200 °C a za občasného podlévání a polévání výpekem pečeme další 1 až 1,5 hodiny (podle velikosti a kvality masa). Rozdělení vepřového masa Poznámka autora receptu
Podobné recepty jako Pečená krkovička
Krkovička pečená s játry a cibulí
drcený kmín pepř mletý 2 ks cibule 1 lžička hladká mouka sádlo nebo olej Postup přípravy receptu 1 Maso naklepeme, osolíme, opepříme a mírně poprášíme moukou. Plátky pak dáme do vymaštěného pekáčku, poklademe na malé kousky pokrájenými, očištěnými játry, posypeme kmínem.
Podobné recepty jako Krkovička pečená s játry a cibulí
Babiččina kmínová polévka
Na sádle opražíme kmín, kratince pariku (to kvůli barvě) a lžíci mouky. Zalijeme vodou, přidáme vegetu a povaříme cca 10 minut. Nakonec vmícháme rozšlehané vejce. Pro obměnu můžeme přidat petrželku, popřípadě trochu nastrouhané zeleniny (mrkev, celer, petržel, ap.). 2.
Podobné recepty jako Babiččina kmínová polévka
Pečená krkovička fotografie 12
Fotografie k receptu Pečená krkovička. Dom ů - Recepty - Pečená krkovička. Zpět na recept. Pečená krkovička Jenda1 pečená krkovička s kočičákem Jenda1 před vložením do trouby Jenda1 po hodině pečení Jenda1 máme hotovo Jenda1 po odkrojení několika porcí Jenda1 Ivana79 Ivana79 Koubkova LukasM Předchoz
Podobné recepty jako Pečená krkovička fotografie 12
Pečená krkovička se smetanovým křenem fotografie 5
Fotografie k receptu Pečená krkovička se smetanovým křenem. Dom ů - Recepty - Pečená krkovička se smetanovým křenem. Zpět na recept. Pečená krkovička se smetanovým křenem mika59 mika59 mika59 mika59 Předchozí Následující 4 z 4. Předchozí ...
Podobné recepty jako Pečená krkovička se smetanovým křenem fotografie 5
Pečená krůta s čočkovým salátem
Postup přípravy receptu 1 Pokud máte krůtí stehno, vykostěte jej. Změklé máslo smíchejte s bylinkami, česnekem, solí a pepřem. 2 Vmáčkněte krůtě pod kůži a rozprostřete po celé ploše. 3 Maso osolte, opepřete, v pekáči na něj rozložte plátky slaniny. Podlijte vývarem a pečte při 190 °C, asi 40 minut.
Podobné recepty jako Pečená krůta s čočkovým salátem
Krkovička pečená na medu a hořčicí
Maso ze všech stran osolíme, opepříme, a připravíme omáčku. Horčici prošleháme s medem, worčestrovou omáčkou a olejem. Směsí potřeme maso a pečeme při 170° celsia asi dvě hodiny. Asi třicet minut před koncem pečení přidáme k masu oloupanou šalotku a kapary. Během pečení maso podléváme horkou vodou,
Podobné recepty jako Krkovička pečená na medu a hořčicí