Rozmarýnová krkovička pečená s kremžskou hořčicí, worcesterem a cibuli
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 8 090 kJ / 1 934 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 205,44 g |
Tuky | 104,84 g |
Vláknina | 22,68 g |
Cholesterol | 480 mg |
Sodík | 571 mg |
Sůl | 1,00 g |
Sacharidy | 37,80 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tato vymyšlená kombinace dala krkovičce bezva šmrnc, co do chuti-vyzkoušejte někdy!
Jako příloha: kapustové zelí, jemné knedlíky.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
9. 12. 2012 21:20
Dnes jsem pekla a podávala s bramborovou kaší.Výýborné!! Fotila jsem fofrem,nestačila jsem ještě stáhnout.Bude dodatečně,snad.
14. 3. 2011 09:49
Simčo, díky, že jsi vyzkoušela, mě moc těší, že chutnalo
13. 3. 2011 17:37
Bibi dnes jsem vyzkoušela tvůj recept,krkovičku jsem neměla,ale vepřovou plec a tak jsem to udělala podle tebe a musím říci,že to bylo velmi dobré,rozmarýn jsem měla čerstvý.Plně doporučuji vyzkoušet.
13. 2. 2011 20:59
Šupino, to mám teda radost-díky, že jsi vyzkoušela
13. 2. 2011 20:45
Moooc se povedla
31. 12. 2010 12:48
Diky za doplneni informaci :)
16. 12. 2010 12:17
Pavle(neregistrovaný), ze začátku, tak půl hodiny peč na maximum, aby se maso zatáhlo a pak ho stáhni na 180-200°C a peč tak hodinu, pekáč odkryj a nech 15-20 minut dopéct na křupavou kůžičku-stačí
16. 12. 2010 11:56
Ahoj, hezky recept, jen mi tu chybi informace o teplote, na kterou to pect. Jsem amater, tak tato informace by mi jiste pomohla, ale i tak to zkousim :)
13. 12. 2010 11:56
to se mi moc líbí,zkusím+1
13. 12. 2010 11:49
Šťavnatá krkovička,rozmarým,kremžskáto jsou chutě+9
13. 12. 2010 10:02
To může být velmi dobré...Krkovičku mám čím dál raději a uvědomila jsem si, že s kremžskou hořčicí vůbec nevařím. Určitě vyzkouším .
13. 12. 2010 00:13
Občas krkrovičku naloženou v kremžské hořčici grilujeme.Moc nám chutná nasládlá chuť.Kombinace s rozmarýnem bude pasovat,vyzkouším.
12. 12. 2010 20:06
Take toho sladkeho uz mam nejak dost, tohle bych si dala hned....
12. 12. 2010 19:32
I já bych si zakousla, od toho zdobení cukroví jsem taky pěkně přeslazená.
12. 12. 2010 19:22
bibinko, to je ale moc hezky vychytaný receptík já už mám po tom všem pečení cukroví po pořádné flákotě absťák, ukládám a určitě brzo udělám
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Velikonoční vaječný beránek
Přidáno před 4 hodinami
Pečené batáty
Přidáno před 5 hodinami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 6 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Právě bylo uvařeno:
Nadýchaný hrnečkový perník
TAkova uvařila před 22 minutami
Mazanec
Blankahubalkova uvařila před 58 minutami
Jogurtová bábovka II
Makysek81 uvařila před 1 hodinou
Jidáše, jidášky…
Denade uvařila před 2 hodinami
Vdolky naší holky
blankaholik uvařila před 3 hodinami
Řecké patates
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 4 hodinami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 4 hodinami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 5 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: krkovice na cibuli pecena krkovice maso s kremžskou hořčicí vepřové maso s kremžskou hořčicí krkovička na cibuli pečená vepřová krkovička potřená hořčicí vepřová krkovice s krémžskou hořčicí vepřová krkovice na rozmarýnu pecena krkovicka krkovice na rozmarýnu pečené vepřové maso s hořčicí maso na kremžské hořčici krkovička pečená pečená krkovice s rozmarynem pečená vepřová krkovice na rozmarýnu pečená krkovice recept vepřové s kremžskou hořčicí krkovice s hořčicí pečené vepřové s kremžskou hořčicí vepřová krkovice s hořčicí
Suroviny: krkovice vepřová, cibule, česnek, rozmarýn sušený, hořčice kremžská, omáčka worcesterová, kmín celý, sůl
Rozmarýnová krkovička pečená s kremžskou hořčicí, worcesterem a cibuli
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/pzRX
17 názorů