Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně recept
Na másle a sádle restujeme zbytek slaniny, na ní pak zprudka hřbet, aby se zatáhla bílkovina. Když je opečený, přidáme nakrájenou cibuli, chvilku ji smažíme, až pustí šťávu, přidáme do ní 1 polévkovou lžíci cukru a necháme karamelizovat.
Podobné recepty jako Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Guláš ze srnčí kýty recept
Cibuli nakrájíme nahrubo, pomalu až dohněda restujeme (nepřepálit), přidáme maso a necháme zatáhnout, přidáme papriku -nerestujeme dlouho aby nezhořkla, jalovec, koření na zvěřinu, protlak nebo drcená rajčata, podlijeme vínem a na závěr přidáme vodu/vývar. Dusíme do změkknutí masa na velmi mírném oh
Podobné recepty jako Guláš ze srnčí kýty
Chutná srnčí kýta na červeném víně recept
Maso pak dáme stranou a marinádu přecedíme. V hrnci rozehřejeme olivový olej a srnčí opečeme ze všech stran. Pak ho vyndáme na talíř a do hrnce nasypeme zeleninou z marinády. Přidáme k ní třtinový cukr, rajský protlak a necháme zarestovat. Pak vložíme zpátky maso a zalijeme ho přeceděnou marinádou.
Podobné recepty jako Chutná srnčí kýta na červeném víně
Srnčí kýta na červeném víně recept
Na dno pekáče nakrájíme plátky másla a poházíme zbylou slaninou. Navrch vložíme připravenou kýtu, na kterou ještě poklademe plátky másla. Potom osolíme, posypeme kuličkovým pepřem, jalovcem a rozmarýnem.
Podobné recepty jako Srnčí kýta na červeném víně
Srnčí kýta na červeném víně
Maso pak dejte stranou a marinádu přeceďte. V hrnci rozehřejte olivový olej a srnčí opečte ze všech stran. Pak ho vyndejte na talíř a do hrnce nasypte zeleninu z marinády. Přidejte k ní třtinový cukr, rajský protlak a nechte zarestovat. Pak vložte zpátky maso a zalijte ho přeceděnou marinádou.
Podobné recepty jako Srnčí kýta na červeném víně
Dobrý kančí guláš recept
Postup přípravy. Očištěné maso odblaníme, zbavíme tuku a nakrájíme na menší kostky. Na sádle osmažíme dorůžova drobně nakrájenou cibuli, přidáme maso a po všech stranách je opečeme.
Podobné recepty jako Dobrý kančí guláš
Jehněčí hřbet podle mně recept
Tématické fráze: jehněčí nejlepší recept jehněčí hřbet na česneku jehněčí recepty podle mně jehněčí maso recepty recepty z jehněčího jehňečí recept recept na jehněčí hřbet na víně recepty jehněčí čočka na kyselo podle polreicha nejlepší jehněčí jehněčí hřbet na vine priprava jehneciho hrbetu ...
Podobné recepty jako Jehněčí hřbet podle mně
Jelení guláš recept
Na sádle dočervena osmažíme nakrájenou cibuli a přidáme papriku. Ihned zastříkneme vodu, aby paprika nezhořkla. Plecko nakrájíme na kostky a dáme dusit na cibuli. Přidáme protlak, sůl, trochu gulášového koření, česnek, majoránku, jednu lžičku kmínu, nastrouhanou kůru ze čtvrtiny citrónu.
Podobné recepty jako Jelení guláš
Vepřová plec na kmíně recept
Postup přípravy receptu. Vepřovou plec nebo krkovici nakrájíme na kostky, v průměru by měly mít asi 25 g. Cibulku osmažíme na oleji a přidáme maso, aby se zatáhlo a nevytekla šťáva.
Podobné recepty jako Vepřová plec na kmíně
Babiččina vepřová pečeně recept
Oloupanou cibuli nakrájíme na půl kolečka, jablka na plátky a dáme do pekáče, kde jsme rozpustili sádlo a nechali zpěnit celý kmín. Potom přidáme naloženou vepřovou pečeni, přikryjeme a dáme péci do trouby. Babiččinu vepřovou pečeni pečeme asi 3/4 hodiny přikrytou.
Podobné recepty jako Babiččina vepřová pečeně
Srnčí guláš recept
Maso omyjeme, nakrájíme na kostky. Na sádle zpěníme cibulku, přidáme jemně osolené maso. Osmahneme, aby se zatáhlo a posypeme paprikou. Promícháme, podlijeme vodou, přidáme nové koření, kmín, pepř a dusíme do úplného změknutí.
Podobné recepty jako Srnčí guláš
Kančí guláš recept
Na sádle popř. oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli se špekem, přidáme na kostky pokrájené maso. Necháme vydusit první šťávu, teprve pak podléváme vodou (možno podlévat i vývarem), přidáme víno a přikryté dusíme do měkka.
Podobné recepty jako Kančí guláš
Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Troubu rozehřejeme na 230°C. Maso nakrájíme na kostky o hraně asi 4 cm a dobře osušíme. Slaninu nakrájíme na kousky cca 3x2 cm, vložíme do vroucí vody a 10 minut blanšírujeme. Slaninu osušíme a orestujeme na 1 lžíci oleje. Vyndáme ji a na výpeku orestujeme kostky masa dohněda.
Podobné recepty jako Hovězí po burgundsku Boeuf Bourguignonne podle Julii Child ...
Recepty
Klasické kuře na paprice. 4,6 734 hodnocení Staročeské lívance. 4,6 412 hodnocení Bábovka. 4,7 1 532 hodnocení Bramboráky. 4,3 46 572 hodnocení Rajská omáčka s koulemi od babičky. 4,6 979 hodnocení Krémová brokolicová polévka 1. 4,4 109 hodnocení ...
Podobné recepty jako Recepty
Jelení guláš recept
Polreich. doporučení ... Dělat guláš na oleji je největší možná kravina,barbarství,ale určitě větší,než ho dělat na pánvi.A česnek se přidává vždy až před koncem,jinak se ,,vyvaří" a není poznat,že tam vůbec byl.Doporučuji místo oleje sádlo a česnek přidat až před tím 10minutovým ,,odpočinkem".
Podobné recepty jako Jelení guláš
Pečené krůtí stehno recept
To masíčko bylo po upečení opravdu velmi chutné. Není nutné přidávat jakékoliv jiné koření. Po dvouhodinovém pečení jsem ještě nechala půl hodiny ve vypnuté troubě dojít. Rozplývalo se na jazyku.
Podobné recepty jako Pečené krůtí stehno
Nejlepší játra recept
Postup přípravy. Cibuli oloupeme a nakrájíme na drobné kostičky. Játra omyjeme a nakrájíme na kostky. Cibuli orestujeme na oleji dozlatova, přidáme játra, po chvíli posypeme mletou sladkou paprikou, mírně podlijeme vodou, přidáme kmín a dusíme doměkka.
Podobné recepty jako Nejlepší játra
Hovězí guláš recept
Nakrájenou cibuli smažíme v kastrolu na sádle či omastku dozlatova. Poté přidáme maso a po všech stranách ho osmahneme. Přisypeme mletou papriku a ostatní koření, lehce orestujeme a hned podlijeme trochou vody (pozor, ať se vám nespálí paprika). Maso necháme několikrát vydusit až na šťávu a znovu po
Podobné recepty jako Hovězí guláš
Klasický hospodský guláš (vídeňský) recept
Zaprvé, guláš rozhodně nezhoustne díky cibulovému základu, nýbrž v důsledku rozpuštění klihu, obsaženém v mase. Proto není možné na guláš použít jiné maso, než kližku. Proto je nesmyslná instrukce "nejlépe kližku". Musí to být kližka. Dále přidávat nejdřív papriku a až pak maso je nesmysl.
Podobné recepty jako Klasický hospodský guláš (vídeňský)
Skvělý hovězí guláš recept
Na rozpuštěném sádle v papiňáku necháme zesklovatět nadrobno nakrájenou cibulku, přidáme sladkou papriku a půl minutky osmahneme. Přidáme na kostky nakrájené maso a opékáme, dokud se nezatáhne. Když pronikavě voní a pouští šťávu, osolíme a opepříme jej, přidáme kmín.
Podobné recepty jako Skvělý hovězí guláš