Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Srnčí maso je velice jemné, s nízkým obsahem tuku. Srna je jedno z nejmenších druhů zvěřiny s průměrnou váhou 12-15kg. Dopřejte masu na červeném víně čas, který potřebuje. Odměnou vám bude nevšední gurmánský zážitek.
Suroviny pro 1 dávka
1 dávka
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Jako příloha může být cokoliv, od knedlíků houskových, bramborových, noky, já jsem nakonec zvolila karlovarský knedlík velikosti malého míčku. Strávníci se shodli, že se tento pokrm vyrovná svíčkové, budete-li to chtít porovnat, musíte vyzkoušet. Myslím si, že by to šlo uvařit i ze zadního hovězího.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
19. 9. 2021 13:01
19. 3. 2017 00:01
10. 11. 2011 10:41
10. 9. 2011 13:08
26. 7. 2010 22:24
+9
25. 7. 2010 17:08
25. 7. 2010 15:49
25. 7. 2010 15:39
25. 7. 2010 15:10
25. 7. 2010 14:57
25. 7. 2010 14:27
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Dušená kedlubna s mrkví, cuketou a hráškem
Přidáno před 4 hodinami
Omeleta se sýrem
Přidáno před 5 hodinami
Perník s kokosem, ořechy a mandlemi
Přidáno před 16 hodinami
Maková náplň nastavená
Přidáno před 23 hodinami
Italský čokoládový koláč s mandlemi
Přidáno 19. 4. 2024 11:36
Kuřecí játra s restovanou zeleninou a dipem
Přidáno 19. 4. 2024 11:21
Právě bylo uvařeno:
Perníkové řezy
Panova uvařila před 36 minutami
Hrníčkové těsto na palačinky pro mlsné lidi
nochy uvařil před 53 minutami
Kuřecí nudličky s ananasem
Petra.kaw uvařila před 55 minutami
Sójový mix guláš
imzlin@seznam.cz uvařila před 1 hodinou
Margot řezy (hrnečkové)
nochy uvařil před 1 hodinou
Čočková polévka s klobásou a bramborami
Ljenka uvařil před 1 hodinou
Rychlý fazolový guláš s klobáskou
MilosCz uvařil před 1 hodinou
Banana bread - banánový chlebíček
Barinkita uvařila před 1 hodinou
Hrnkové knedlíky z mikrovlnky
luema uvařil před 1 hodinou
Domácí kmínový chleba
Kathy28 uvařila před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Vyhráli jste na mysliveckém plese první cenu v tombole a nevíte, jak na zvěřinu? Poradíme, jak ji zpracovat i oblíbené recepty
Dobrá polévka patří do sychravého počasí: Naše babičky vařily skvělý vývar, čočkovou s klobáskou, zelňačku i hrstkovou polévku
Bohové ze starých řeckých bájí byli permanentně v „rauši“. Jedli kouzelnou ambrózii a popíjeli víno a nektar
Další recepty
Tématické fráze: srnčí na víně srnci na zelenine srnčí hřbet srnčí hřbet na smetaně dančí hřbet kančí hřbet na zelenině srnčí hřbet recept srnčí na červeném víně recept na srnčí hřbet dančí hřbet recepty srnčí maso na víně dančí hřbet recept kančí hřbet na víně divočina na zelenině zvěřina na červeném víně srnci hrbet recepty srnec na víně srnčí maso na zelenině divocina na vine karlovarský knedlík recept
Suroviny: hřbet srnčí, slanina uzená, máslo, koření divočina, zelenina kořenová, cibule, víno červené, cukr krupice, mouka, džem rybízová
Srnčí hřbet na zelenině a červeném víně
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v8Mn
11 názorů