Krůtí prsa na parmazánu a smetaně
Prsa jsou dobrá, hlavně rychle restovaná, maso zůstane šťavnaté a omáčka z parmazánu a smetany ho skvěle doplňuje. A nezapomeňte na kapary, ty omáčce dodají tu správnou tečku.
Podobné recepty jako Krůtí prsa na parmazánu a smetaně
Jemná daňčí svíčková a hrnkové knedlíky s brusinkami
Pokud je omáčka po mixování málo hustá, ještě ji trochu povařte a zredukujte. Maso krájejte na plátky a podávejte s houskovým knedlíkem.
Podobné recepty jako Jemná daňčí svíčková a hrnkové knedlíky s brusinkami
Hovězí tokáň
Pokud příliš neholdujete rýži, můžete samozřejmě připravit klasický knedlíček. Ale námi nabízenou variantu rozhodně zvažte!
Podobné recepty jako Hovězí tokáň
Levandulové kuřecí kousky a šťouchaná dýně s parmazánem ...
Variace autentického italského dezertu s půvabnou historií (prý se v tamních hotelích podával po svatební noci) vás určitě potěší.
Podobné recepty jako Levandulové kuřecí kousky a šťouchaná dýně s parmazánem ...