Králík s česnekovou omáčkou
Králík s česnekovou omáčkou je lahodné jídlo, které se připravuje z kousků králičího masa. Maso se nejprve potře prolisovaným česnekem a nechá odležet, aby se pořádně propojily chutě. Při...
Králík v omáčce
Králík v omáčce je chutné jídlo, které se připravuje ze kousků masa, jež se nejprve osmaží na oleji společně s jemně nakrájenou cibulkou a prolisovaným česnekem, což d...
Asijská kuřecí polévka
19. květen 2017 Ve větší misce ušleháme omáčku Teriyaki, nastrouhaný zázvor, sezamové ... Bílá fazolová polévka s uzeným masem ... Bezkonkurenční králík.
Podobné recepty jako Asijská kuřecí polévka
Králík s bílou omáčkou
Králík s bílou omáčkou je delikátní pokrm, který se vyznačuje jemně masitými kousky králíka podávanými v krémové omáčce. Omáčka se připravuje z vývaru a smetany, často s přída...
Králík ve smetanové omáčce
Králík ve smetanové omáčce je lahodné jídlo, které kombinuje jemné chutě králičího masa s bohatou smetanovou omáčkou. Toto pokrm je ideální pro milovníky klasické české kuchyně...
Pečený králík s hořčičnou omáčkou
Pečený králík s hořčičnou omáčkou je lahodný pokrm, který se vyznačuje šťavnatostí díky slanině, jež chrání maso před vysušením. K tomu se skvěle hodí hořčičná omáčka, která dodává celému...
Králík s rajčatovou omáčkou - Conejo en salsa de tomate
Králík s rajčatovou omáčkou je lahodné jídlo, které se připravuje vařením králičího masa v aromatické omáčce. Nejprve se maso opeče na oleji dozlatova, poté se přidá...
Pečený králík s brusinkovou omáčkou
Pečený králík s brusinkovou omáčkou je lahodný pokrm, který kombinuje jemné maso králíka s chutí kořenové zeleniny a sladkokyselé brusinkové omáčky. Na jeho přípravu se používá...
Králičí stehna na dijonské hořčici
Králičí stehna na dijonské hořčici představují zajímavý pokrm, který sice nepatří mezi české tradiční speciality, ale králík je velmi oblíbený i v dalších evropských zem...
Králík s majoránkovou omáčkou
Králík s majoránkovou omáčkou je chutné a aromatické jídlo, které se připravuje ze sladkého masa. Tento pokrm zahrnuje porce králíka, které jsou nejprve ochuceny solí a o...
Králík s estragonovou omáčkou
Králík s estragonovou omáčkou je chutné a aromatické jídlo, které se vyznačuje jemnou chutí pečeného králíka, jenž je před vařením ochucen solí, pepřem a dijónskou hořčicí. Na...
Králík s pikantní omáčkou Piri piri
Králík s pikantní omáčkou Piri piri je lahodné jídlo, které začíná pečením masa v pánvi, kde se nejprve osolí a opepří. Po krátkém opékání je králík přemístěn do pekáče. Na pánvi se poté or...
Králík s hlívovou omáčkou
Králík s hlívovou omáčkou je lahodné jídlo, které se skládá z šťavnatých králičích stehen. Ta jsou prolepena špekem, což dodává masu bohatou chuť. Omáčka se připravuje z hlívy, která se na...
Králík na divoko se zakysanou smetanou
Králík na divoko se zakysanou smetanou je tradiční pokrm, který si získává oblibu díky své výrazné chuti a kvalitním surovinám. Maso králíka se nejprve připraví na porce a pot...
Králík s černou omáčkou
Králík s černou omáčkou je pokrm, který se připravuje z prošpikovaného a naporcovaného králíka, jenž se důkladně osolí a uloží do pekáče. Na jeho povrch se přidává drobně nakrá...
Výborná křenová omáčka
Křenová omáčka je skvělým a chutným pokrmem, který má v české kuchyni své zasloužené místo. Tento recept na rychlou a lahodnou křenovku je ideální pro milovníky pikantních ch...
Králík v omáčce z česneku a cuket
Králík v omáčce z česneku a cuket je lahodné jídlo, které se připravuje z kousků králičího masa opečených do zlatova. V receptu se používá oloupaný česnek a cibule, které společně s v...
Králík s kořeněnou cibulovou omáčkou
Králík s kořeněnou cibulovou omáčkou je lahodné jídlo, které se skládá z pečlivě naporcovaných králičích stehen, která doplněná kompozicí koření a oleje vytvářejí chutnou mariná...
Králík s karamelizovanou šalotkou a rybízovou omáčkou
Králík s karamelizovanou šalotkou a rybízovou omáčkou je chutné jídlo, které kombinuje jemné maso králíka s lahodnou sladkou chutí karamelizovaných šalotek a osvěžující...
Ryba s kari omáčkou
Ryba s kari omáčkou je chutné jídlo, které kombinuje jemnou chuť ryby s výraznou kari omáčkou. K tomu se servírují brambory, které jsou nakrájené na měsíčky a lehce kořeněné grilo...
Pečený králík s dýní na víně
Pečený králík s dýní na víně je chutné jídlo, které spojuje jemné maso králíka s výraznou chutí dýně. Před pečením se zelenina nakrájí a osolí, čímž pustí vlastní šťávu. Králí...
Králík po čínsku
Králík po čínsku je chutné a jednoduché jídlo, které skvěle obohatí váš oběd. Tento pokrm kombinuje klasického králíka s typickými čínskými ingrediencemi a kořením,...
Králík po myslivecku
Králík po myslivecku je skvělý pokrm, který nevyžaduje stálou pozornost při vaření. Všechny suroviny jednoduše vložíte do hrnce, pomalu je dusíte a poté se už nemusíte zvlášť starat o dalš...
Špagety se smetanovou omáčkou
Špagety se smetanovou omáčkou představují vynikající možnost pro ty, kdo hledají rychlé a lahodné jídlo. Krémová omáčka ochucená česnekem a bylinkami dodává pokrmu jedinečnou chuť, která p...
Marinovaný králík s dýňovým zelím
Marinovaný králík s dýňovým zelím je chutné jídlo, které se připravuje z porcí masa, které jsou nejprve osolené a poté potřené marinádou z obou stran. Maso se uloží do pekáče a podlije...
Halibut s pikantní omáčkou
Halibut s pikantní omáčkou je pokrm, který zaujme svou chutí. K přípravě omáčky se nejprve na másle zpění jemně nasekaná cibule. Poté se přidá kečup a krátce se dusí, což o...
Chraime- ryba v omáčce
Chraime je pokrm z ryby podávaný v pikantní rajčatové omáčce. Při jeho přípravě se nejprve blanšírují rajčata, která se poté oloupou a nakrájí na malé kostičky. Dále se přidávají paprik...
Penne s kuřetem v krémové omáčce s rajčaty a špenátem
Penne s kuřetem v krémové omáčce s rajčaty a špenátem je lahodné jídlo, které by nemělo chybět ve vašem jídelníčku. Tato vysoce návyková kombinace krémové omáčky, čerstvých raj...
Brambory s česnekovou omáčkou
Brambory s česnekovou omáčkou jsou chutným pokrmem, který kombinuje pečené brambory s osvěžující česnekovou omáčkou. Nejprve se brambory oloupou a nakrájejí na čtvrtky, které se pak...