Maminčin štrůdl
Míla Kořínková | 5. 12. 2004 19:04. Hera je rostlinný tuk,u vás ji možná znáte pod názvem Rama, je do levnější obdoba másla, používá se na pečení, do krémů ap. U nás ji mají v regálech s klasickým máslem, bývá v 250 g kostkách, Rama ve vaničkách také 250 g ale i 500 g.Heru můžete nahradit klasickým
Podobné recepty jako Maminčin štrůdl
Kynuté buchty s povidly recept
Rozumin ze vul musi vedet kolik vazi kostka drozdi nebo pulka masla. Ja neziji v CS. Mozna ze se author receptu polepsi. Odpovědět. Přidat komentář . Komu se recept líbí. TIP dne na email. Přihlásit. Další inspirace. Přidat podobné recepty. Kynuté sladké motánky s povidly . Kynuté buchty s povidly n
Podobné recepty jako Kynuté buchty s povidly
Maková buchta recept
Tak po přečtení Vašich recenzích a několika tipů jak makovou buchtu vylepšit a dodat tomu šmrnc,me přesvědčilo aď ji v tak pozdní čas upeču.A už jí mám v troubě a moc se těším až jí ochutnáme.Děkujeme :)
Podobné recepty jako Maková buchta