Pečené jehněčí s bezlepkovou omáčkou
Pečené jehněčí s bezlepkovou omáčkou je verze tradičního novozélandského jídla, upravená pro celiaky. Je to skvostná poch...
Jehněčí kýta na červeném víně recept
Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu. Recept ještě nebyl hodnocen. 4,4. Ivace64.
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na červeném víně
Jehněčí kýta na česneku recept
Na mřížce nebo přímo v plechu. Pečeme dohromady asi 3 hodinky na 160 stupňů. V polovině času maso obrátíme. Průběžně doléváme do plechu vodu a kýtu občas polijeme výpekem. Zhruba 10 minut před koncem pečení přidáme do výpeku 1-2 lžíce hladké mouky a promícháme. Po upečení maso vytáhneme a naporcujem
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na česneku
Pomalu pečená jehněčí plec
Pomalu pečená jehněčí plec je sice trochu náročnější na náš čas, ale jemné a měkké maso nám to bohatě vynahradí.Jako příloha se nejčastěji vaří bramborová kaše, ale to už je volba každého z nás. Troubu předehřejeme na 180 stupňů. Očištěnou plec osolíme a okořeníme pepřem a celou také potřeme olivový
Podobné recepty jako Pomalu pečená jehněčí plec
Jehněčí na víně
Jehněčí na víně - recept: Maso opláchněte a osušte. Lístky rozmarýnu nadrobno nasekejte a promíchejte s trochou muškátového květu, 2 lžícemi oleje, solí a pepřem. Maso potřete
Podobné recepty jako Jehněčí na víně
Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu recept
Maso dobře potřeme touto směsí a necháme na 2 hodiny v chladu. V hluboké pánvi rozehřejeme zbylý olej a naloženou jehněčí kýtu na oleji ze všech stran orestujeme. Maso přendáme do pekáčku, přihodíme nové koření a bobkový list, podlijeme červeným vínem, přiklopíme druhým pekáčkem a pečeme přiklopené
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu
Jehněčí pečeně
Jehněčí pečeně - recept: Troubu předehřejte na 200 °C. Maso omyjte, odblaňte, zbavte přebytečného tuku a důkladně osušte papírovou kuchyňskou utěrkou. Osolte ho a opepřete.
Podobné recepty jako Jehněčí pečeně
Jehněčí panenka s višňovým čatní
g jehněčí maso panenka. 1 lžíce olivový olej ... Maso opláchněte a osušte. Na velké pánvi rozehřejte olej a maso na něm opečte z každé strany 3 až 4 minuty. 3. Sýr nakrájejte na plátky a položte na maso. Přikryjte poklicí, aby se sýr natavil. K masu výborně chutnají brambory zapečené s trochou rozma
Podobné recepty jako Jehněčí panenka s višňovým čatní
Jehněčí ragú recept
Na sádle necháme zesklovatět na kostky nakrájenou cibuli, přidáme na plátky nakrájený česnek a krátce osmahneme. Poté přidáme maso, orestujeme ze všech stran, osolíme, opepříme, dáme kmín, poté zasypeme paprikou, krátce osmahneme, podlijeme vodou, přidáme bujony a masox, rozmarýn a přiklopíme poklič
Podobné recepty jako Jehněčí ragú
Jehněčí s nivou recept
Tématické fráze: jehněčí maso s nivou jehněčí maso recepty kýta s nivou jehneci kyta s nivou recepty na jehněčí maso s nivou jehněčí s maso s nivou jehněčí žebírka recepty jehněčí plátky s nivou recept recke jehneci jehněčí pečeně s nivou recept na jehněčí pečeni s nivou jehneci kyta s nivou jehněčí
Podobné recepty jako Jehněčí s nivou
Pečené jehněčí maso recept
V zapekacej miske na oleji orestujeme narezanú cibuľu, pridáme na kocky narezané mäso a opražíme, kým sa zatiahne. Posypeme paprikou, osolíme,… Posypeme paprikou, osolíme,… Pečené jehněčí maso - TopRecepty.cz
Podobné recepty jako Pečené jehněčí maso
Jehněčí kýta pečená s divokým kořením recept
Omyté maso osolíme a potřeme směsí koření a bylinek, necháme přes noc v chladu odpočívat. Do pekáče dáme cibuli, česnek, bobkový list, okořeněné maso podlijeme pivem. Vložíme do vyhřáté trouby na 200°C necháme péct asi 20-30 min, teplotu snížíme na 160°C. Za občasného přelévání výpekem pečeme maso d
Podobné recepty jako Jehněčí kýta pečená s divokým kořením
Mleté maso po marocku
1. Na oleji osmahneme cibulku dozlatova, pak přidáme mleté maso a necháme opéct, dokud pěkně nezhnědne. Přidáme koření, bylinky, rajčata, kostičku a protlak. Promícháme, necháme vařit 2 minutky, pak přidáme mrkev a vaříme dalších 20-25 minut. Můžete přidat sůl.
Podobné recepty jako Mleté maso po marocku
Jehněčí kolínko na víně recept
Jehněčí kolínko vložíme do pekáče, nasolíme, přidáme několik větviček čerstvého rozmarýnu. Podlijeme červeným vínem a balzamikovým octem a dusíme. V případě potřeby podléváme vínem. Když je maso měkké, zredukujeme šťávu tak, abychom měli 2-3 lžíce na porci.
Podobné recepty jako Jehněčí kolínko na víně
Jehněčí výpečky recept
Důkladně vyčištěné jehněčí maso si na čtyři hodiny necháme odležet ponořené ve vychladlém zeleninovém vývaru se zeleninou (petržel i s natí, celer, mrkev, cibule). Nastrouháme kůru z jednoho citronu, vymačkáme šťávu, přidáme prolisovaný česnek, tymián, a smícháme s bílým vínem a olejem. Maso osušíme
Podobné recepty jako Jehněčí výpečky
Jehněčí karbanátky recept
namleté jehněčí maso sůl pepř strouhanka vajíčko tymián česnek Postup přípravy Všechno smícháme dohromady jako když děláme klasickou sekanou z vepřovo-hovězího. Suroviny dejte podle chuti, jak jste zvyklí. Já jsem dala na cca dvě hrsti masa dva stroužky česneku, lžičku tymiánu, jedno vajíčko, hrst s
Podobné recepty jako Jehněčí karbanátky
Jehněčí kýta na smetaně recept
Postup přípravy. Nejdříve zprudka opečeme ze všech stran v hlubší nádobě (vhodné do trouby) prošpikovanou jehněčí kýtu. Dáme stranou. Na másle orestujeme cibuli, všechnu omytou a pokrájenou kořenovou zeleninu. Přidáme cukr. Restujeme, dokud zelenina neztmavne. Maso vrátíme zpět k zelenině, okořeníme
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na smetaně
Jehněčí kotletky v marinádě recept
jehněčí kotlety (2. ks. ks na porci) Marináda: 150 ml. 150 ml bílého jogurtu. 100 ml. 100 ml bílého suchého vína. 3 lžíce.
Podobné recepty jako Jehněčí kotletky v marinádě
Jehněčí hřbet podle mně recept
Maso pak vyndáme a na výpeku rozškvaříme slaninu, zpěníme na půlkroužky nakrájené cibule a rozmačkaný česnek. Přidáme na kolečka nakrájenou mrkev, petržel, na kostičky nakrájený celer a vše orestujeme. Pak vrátíme zpět maso a podlijeme vínem a dusíme pod poklicí do měkka. Kontrolujeme a podle potřeb
Podobné recepty jako Jehněčí hřbet podle mně
Jehněčí nožička dušená v zelenině
Jehněčí nožička dušená v zelenině - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Jehněčí nožička dušená v zelenině
Jehněčí guláš recept
Maso stačí nakrájet na na kostky, smíchat s olejem, rozetřeným česnekem, kořením a nechat přes noc v chladu marinovat. Cibuli nakrájejte na drobno a osmažte na sádle, přidejte protlak a také zarestujte, ztratí se tak kyselost rajčat, ale zůstane krásná barva.
Podobné recepty jako Jehněčí guláš
Skopové na víně s rozmarýnem recept
Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré ... skopova kyta jak nejlépe připravit skopové maso recepty ze skopového naložení skopového masa skopová játra skopové maso na víně jak upravit skopové maso skopová kýta recept skopová játra recept jak nalozit jehneci maso recepty ze skop
Podobné recepty jako Skopové na víně s rozmarýnem
Jehněčí na kapustě recept
Tématické fráze: jehněčí na kapustě jehněčí v v kapustě jehněčí v kapustě jehněčí maso v kapustě jehnečí maso na kapuste jehněčí recept jehněčí na v kapustě jeněčí maso v kapustě jehněčí maso a kapusta jehněčí kel recept na jehneci v kapuste jehněčí kolínko a kapusta jehněčí kýta na kapustě ...
Podobné recepty jako Jehněčí na kapustě
Jehněčí na tymiánu recept
Postup přípravy. Maso nakrájíme na kostičky. Na oleji zpěníme cibulku a krátce ji podusíme. Přidáme maso a opékáme ze všech stran. Přidáme prolisovaný česnek, rajčatový protlak, vše zalijeme bílým vínem a dusíme maso do měkka. Dochutíme solí, pepřem. Je-li omáčka příliš řídká, můžeme ji lehce zahust
Podobné recepty jako Jehněčí na tymiánu
Jehněčí kotlety na rozmarýnu se zeleninou recept
Čisté jehněčí maso bez blan a tuku chutná téměř jako srnčí. Uvařeno (1x) Přidat do ... Jehněčí kýta na červeném víně a rozmarýnu Recept ještě nebyl hodnocen 4,4 Ivace64 Králík na rozmarýnu Recept ještě nebyl hodnocen 3,7 Lenka Škulinová 120 min Načíst další Komentáře rozmarynaH 26. 2. 2017 21:57 Hed
Podobné recepty jako Jehněčí kotlety na rozmarýnu se zeleninou
Jehněčí kýta na česneku a čerstvé majoránce, podlévaná černým ...
Na pekáčku rozpustíme lžíci másla, vložíme do rozehřátého másla oba plátky masa a zastříkneme černým pivem Takto necháme maso nejméně cca dvě hodiny odpočívat. Pekáček s masem vložíme do předehřáté trouby na 200°C, po 30 minutách pak dál maso zvolna pečeme na 170°C. Přeléváme ýpekem a podléváme čern
Podobné recepty jako Jehněčí kýta na česneku a čerstvé majoránce, podlévaná černým ...
Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH recept
Rajče zbavte jadřince a rozmixujte s cibulí na kaši. Do pomalého hrnce dejte ghee, česnek, zázvor, rajčatovo cibulovou kaši a rajský protlak. V míse smíchejte maso, jogurt a koření, kromě garam masaly. Přidejte do hrnce a zalijte 1 hrnkem vody. Přiklopte a na vysokém stupni vařte 5 hodin.
Podobné recepty jako Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH
Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína
Jehněčí jsem vařila podruhé v životě a měla jsem strach, jestli se podaří. Ale recept je opravdu jednoduchý, maso se mi rozpadalo a omáčka byla výborná, i když jsem použila obyčejnou 12% smetanu místo zakysané a místo směsi koření na hovězí pečeni jsem dala pepř, papriku, tymián, kmín a bobkový list
Podobné recepty jako Jehněčí pečeně s opékanými brambory a omáčkou z červeného vína
Jehněčí na zelenině s česnekem recept
Maso na několika místech prošpikujeme běžným způsobem. Potřeme česnekovou pastou a opepříme. Vložíme do pekáče a podlijeme olejem a trochou vody. Posypeme nahrubo nastrouhanou zeleninou, nakrájeným česnekem a cibulí. Přikryjeme druhou částí pekáče a dáme do trouby a půl hodiny pečeme za občasného po
Podobné recepty jako Jehněčí na zelenině s česnekem
Jehněčí na jablku recept
Jehněčí na jablku Anna Kocikova +1 další fotka +1 další fotka Přidat fotku Suroviny jehněčí maso (měla jsem hřbet) 1 1 větší jablko 1/2 1/2 cm plátek másla Na marinádu: 1 dcl 1 dcl červeného vína (použila jsem Kadarku) 1 dcl 1 dcl olivového oleje (použila jsem obyčejný slunečnicový) 2 2 polévkové lž
Podobné recepty jako Jehněčí na jablku
Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré ...
Naložené maso ještě posypeme bylinkami a dáme přes noc do chladu. Na druhý den si pánvi orestujeme na kostky pokrájenou gazdovskou slaninu, s rozebranou pokrájenou červenou cibulí.Touto slaninovo-cibulovou směsí jehněčí naložené maso přelijeme. Přidáme 0,5 litru vývaru a 0,5 l červeného vína. Pekáč
Podobné recepty jako Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré ...
Jehněčí kolínka na tymiánu recept
Jehněčí kolínko na víně s celerovou kaší Jehněčí kolínko s bramboro-celerovým pyré ... jehněčí kolínko jehněčí kolínka cena pečené jehněčí kolínka konfitovaná jehneči kolinka jak dlouho peco jehněčí maso jehněčíkolínka příprava . Suroviny: koleno jehněčí, tymián, bobkový list, koření nové koření, sů
Podobné recepty jako Jehněčí kolínka na tymiánu
Jehněčí hřbet na fazolkách recept
Medzitým rozškvaríme na kocky narezanú slaninu a na nej opekáme narezanú fazuľku asi 10 minút (možno troška podliať vodou). Podľa potreby dosolíme. Upečený chrbát odkryjeme, cesnak vytlačíme zo šupky do výpeku, rozložíme dookola pripravenú fazuľku a odkryté pečieme ešte 15 minút (ak treba, podlejeme
Podobné recepty jako Jehněčí hřbet na fazolkách
Jehněčí plátky na zelenině recept
Jehněčí maso; Pečení ; Oběd; Večeře; Běžný den; Sváteční / Nedělní recepty; Velikonoce; Bylinky; Zelenina; Recepty pro začátečníky; Sdílejte s přáteli Poslat recept Zkopírovat odkaz Přidat do oblíbených Vytisknout Sdílet na Facebooku Poslat na Messenger Poslat na Whatsapp Otevřít v novém okně Altern
Podobné recepty jako Jehněčí plátky na zelenině
Jehněčí na houbách recept
Hledala jsem nějaký recept na jehněčí maso, ale tohle mě naprosto odradilo. Nějaký velký kus přepečeného vysušeného masa samá kost, co opravdu vypadá jak obří upečený brouk, jak tady psal pan Alois a celkový dojem toho jídla na mě zapůsobil hrozně. Já teda nevím, jaká je paní autorka kuchařka, ale t
Podobné recepty jako Jehněčí na houbách
Jehněčí plec se švestkama recept
Vložíme jehněčí plecko (načesnekované, osolené a pokmínované), podlijeme troškou vody. Posypeme sušeným tymiánem a pečeme cca. 2 hodiny při 150°C. Občas podléváme výpekem. Po dvou hodinách poklademe maso rozpůlenýma švestkama, zvýšíme teplotu na cca. 200°C a dále pečeme půl hodiny. Podáváme s brambo
Podobné recepty jako Jehněčí plec se švestkama
Jehněčí guláš recept
Postup přípravy. Na oleji orestujeme nakrájanú cibuľu. Vložíme nasekané mäso aj s kosťami, krátko orestujeme, zasypeme mletou paprikou, pridáme bobkový list, korenie, majoránku, prelisovaný cesnak, pretlak a feferónku. Osolíme a zalejeme vodou. Varíme pomaly asi 1 hodinu, kým nie je mäso skoro mäkké
Podobné recepty jako Jehněčí guláš