Jehněčí na houbách
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 19 645 kJ / 4 695 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 616,80 g |
Tuky | 233,60 g |
Vláknina | 18,00 g |
Cholesterol | 1,11 g |
Sodík | 1,74 g |
Sůl | 4,30 g |
Sacharidy | 22,40 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
27. 5. 2013 15:33
tejaja:Terezko výborný recept
27. 5. 2013 13:50
spagetka:Recept je to pěkný, jen jsem chtěla autorce napsat, že mě se její příprava jehněčího líbí.A u hřbetu je přece jasné, že halt má kost.
27. 5. 2013 13:48
Nejmenuje se Karolína Peake Ta inteligence by tomu odpovídala
27. 5. 2013 13:47
Lucka: V tom máte pravdu, leč zde byl k dispozici hřbet, a souhlas snázorem
27. 5. 2013 13:43
Kus masa si může každý zvolit podle své chuti, nemyslíte?Hodnotím úpravu a ta se mi zdá příjemná a nepřeplácaná.
27. 5. 2013 13:41
Karolína P.: Teď vážně - zkuste jakékoli kosti opéci a udělat z nich vývar. Budete překvapená skvělou sílou vývaru.
27. 5. 2013 13:40
tejaja: Neřekla jsem, že jste pod úrovní mého psa, ale pouze, že kost k okousání bych dala svému psovi, my dáváme doma kosti psům a ne na talíře hostům
27. 5. 2013 13:22
Karolína P.:
1. To, čo je na fotke, nie je tanier, je to veľká servírovacia misa a vcelku je to kvôli nafoteniu.
2. Som pod úrovňou vášho psa, tak sa zdržte komunikácie so mnou. Viete, nie každý môže dosahovať vašej inteligencie, spoločenského postavenia a gastronomickej úrovne.
1. To, čo je na fotke, nie je tanier, je to veľká servírovacia misa a vcelku je to kvôli nafoteniu.
2. Som pod úrovňou vášho psa, tak sa zdržte komunikácie so mnou. Viete, nie každý môže dosahovať vašej inteligencie, spoločenského postavenia a gastronomickej úrovne.
27. 5. 2013 13:19
Karolína P.: Máte právo na svůj názor, už jste ho sdělila, Tejaja i já jsme písly také svůj názor, takže to fakt stačí. Prostě se neshodneme, což se stává, tak to tak necháme a bez emocí ano?
27. 5. 2013 13:17
spagetka: Tak mezi kotletou a tímto kusem je snad rozdíl ne? Kotleta je maso s kouskem kosti, kdežto tohle je kus kosti trochu oplácaný masem a to mě tedy udivuje, že to dokážete srovnávat s kotletou! Takový kus bych vyvařila na vývar nebo dala okousat svému psovi, ale na talíř s přílohou bych to opravdu nedala ani nepříteli
27. 5. 2013 13:11
Karolína P.: Vy jste nikdy neměla na talíři např.kotletu s kostí? To se neokusuje jako zvíře, to se okrajuje nožem a vidličkou přidržuje, jako homo sapiens sapiensis. S kostí je to masínko vždy šťavnatější. Jíst to snad umí každý, na to netřeba školení.
27. 5. 2013 13:06
Anatomii těla si pamatuji od základní školy, ale co se gastronomie týče, tak nás nikde neučili, že se servíruje na talíř celej kus i s kostí, jak to proboha chcete jíst, to budete okusovat jako zvíře?? A co se fotografií týče, tak pokud vím člověk jí i očima a vyfotit hezky to můžete i bez programu na úpravu fotek, ale když sem dáte takhle nehezké foto, na kterém jídlo nevypadá ani trochu chutně, spíše naopak, tak to už je pouze o vás a ne o foťáku.
27. 5. 2013 12:55
Karolína P.: Milá dáma, ja neviem, ako poznáte anatómiu, ale ak poviem chrbát, tak je jasné, že musí tam byť chrbtica a teda aj kosti. Keď kúpim celé jahňa, tak z neho polovicu nevyhodím len preto, lebo chrbát má kosti.
Nemám profesionálny fotoaparát, ani profesionálne programy na úpravu fotiek. Proste ako mi to foťák nafotí, taká je fotka. A môžem vás ubezpečiť, že mäso presušené nie je, a neide o bylinky.
Ak ste schopná posudzovať jedlo len podľa fotografie, asi veľká kuchárka nebudete, existuje veľa kuchárskych kníh absolútne bez fotiek. Ja posudzujem jedlo podľa receptu, nikdy nie podľa fotografie, pretože viem, že upraviť sa dá všetko a pritom recept môže byť nie príliš dobrý. Asi máte málo skúseností.
Prajem pekný deň
Nemám profesionálny fotoaparát, ani profesionálne programy na úpravu fotiek. Proste ako mi to foťák nafotí, taká je fotka. A môžem vás ubezpečiť, že mäso presušené nie je, a neide o bylinky.
Ak ste schopná posudzovať jedlo len podľa fotografie, asi veľká kuchárka nebudete, existuje veľa kuchárskych kníh absolútne bez fotiek. Ja posudzujem jedlo podľa receptu, nikdy nie podľa fotografie, pretože viem, že upraviť sa dá všetko a pritom recept môže byť nie príliš dobrý. Asi máte málo skúseností.
Prajem pekný deň
27. 5. 2013 02:09
Dámy teda nezlobte se, ale tohle vypadá vskutku hrozně a pochybuji, že to nějaká bylinka zachrání! Hledala jsem nějaký recept na jehněčí maso, ale tohle mě naprosto odradilo. Nějaký velký kus přepečeného vysušeného masa samá kost, co opravdu vypadá jak obří upečený brouk, jak tady psal pan Alois a celkový dojem toho jídla na mě zapůsobil hrozně. Já teda nevím, jaká je paní autorka kuchařka, ale tohle bylo asi vaše velké šlápnutí vedle
25. 5. 2013 09:48
magdalenka:
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Hovězí žebra s BBQ omáčkou
Přidáno před 10 hodinami
Kulajda podle Radka Davida
Přidáno před 10 hodinami
Červená řepa s fenyklem - salát
Přidáno před 11 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
Přidáno před 12 hodinami
Francouzské řízečky
Přidáno před 19 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 20 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Mrkvový dort
Princezna@Lada uvařil před 51 minutami
Kuřecí miniřízečky
Libca1954 uvařila před 9 hodinami
Pohanková kaše se skořicí
gedzitka uvařila před 9 hodinami
Čočková polévka
1Marketa2 uvařil před 10 hodinami
Medvědí máslo
Merylas uvařil před 10 hodinami
Bábovka (hrníčková, olejová)
MartinaKucharka uvařila před 10 hodinami
Jarní bramborový salát
Kanaj uvařila před 10 hodinami
Gnocchi s kuřecím masem a špenátem
Ryngle uvařila před 10 hodinami
Jogurtová bublanina (bez mouky)
Kaca_ uvařila před 10 hodinami
Drůbeží paštika s portským vínem
VencaUplotny uvařil před 11 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Jak zpracovat jelení maso. Na co se nejvíce hodí jednotlivé části
Hitem internetu je květákový steak s rajčaty a mozzarellou: Chutná skoro jako pizza, ale je mnohem zdravější
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí kotlety na houbách příprava jehněčího masa skopové na houbach jehněčí maso na houbách jehněčí hřbet na houbách úprava jehněčího masa recept na úpravu jehněčího masa jehněčí hřbet s houbami jak upravit jehněčího masa jehněčí recepty uprava jehněčího masa-recepty jehne maso na houbách jak upravit jehněčí maso jak upravit jehněcí jehněčí pečení nahoubacj recept skopove na houbach jehneci hrbet bez kosti recept jehněčí hřbet s kostí recept jehněčí kotleta na houbách co s kotletou s kostí
Suroviny: kost, houby sušené, houby lesní, kmín drcený, sůl, šalvěj, smetana zakysaná, smetana sladká, ocet, cukr
Jehněčí na houbách
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/PKAw
23 názorů