Jehněčí na jablku
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 5 186 kJ / 1 239 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 9,50 g |
Tuky | 96,49 g |
Vláknina | 25,00 g |
Cholesterol | 1 mg |
Sodík | 43 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 62,70 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Tohle byla má premiéra z jehněčího masa. Pročetla jsem na internetu hodně receptů a z každého jsem použila nějakou surovinu. Ve finále před dopečením ve šťávě něco chybělo, tak jsem vylepšila jablkem a závěrečná chuť ještě po přidání másla byla opravdu velice jemná a pikantní.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 7. 2012 19:31
Díky za přízeň
14. 7. 2012 18:05
Výborný,díky za recept
21. 11. 2011 21:04
Aničko, krásný receptík+
18. 11. 2011 15:46
jen to jehněčí není škoda vypadá to moc pěkně+1
16. 11. 2011 21:52
Jana Remkova:Jaké pomlčkyco kde vidíšJá nic nevidímdík-však víš
Děkuji Vám za komentáře i hodnoceníBudu ráda,pokud recept někomu příjde vhod
My jsme dostali kousek na zkoušku a ochutnání od známého,ta chuť byla pro mě zcela nová
Děkuji Vám za komentáře i hodnoceníBudu ráda,pokud recept někomu příjde vhod
My jsme dostali kousek na zkoušku a ochutnání od známého,ta chuť byla pro mě zcela nová
16. 11. 2011 19:13
moc pěkné
16. 11. 2011 11:25
spagetka: no, je to skoro tak jednoduché, jako se zbavit toho smogu, co?
16. 11. 2011 08:08
Ještě sehnat jehně, ostatní je maličkost
16. 11. 2011 05:40
Mám celé jahňa v mrazáku , tal ti Anička ďakujem za recept, možno ho využijem, je ľahúčky
15. 11. 2011 22:13
No anoo, tady Andula zase machruje s jehněčím, já chci taky jehněčí!! Navíc v tvém podání, ikdyby to bylo ze sloní nohy, asi by to vypadalo skvěle
Co ty pomlčky zase?...
Co ty pomlčky zase?...
15. 11. 2011 20:48
Pěkné, moc pěkné
15. 11. 2011 20:26
Aničko, tak to jsem ráda, že nemám mžitky
15. 11. 2011 20:18
Bibinka:NemělaOpravdu to tam bylo2x
15. 11. 2011 20:17
Bibinka:Po přidání všech fotek jsem si toho všimla a ihned opravilaJsem guma
Holky děkujiBylo to fakt moc dobréPíšu,že bylo,protože nic nezbylo
Holky děkujiBylo to fakt moc dobréPíšu,že bylo,protože nic nezbylo
15. 11. 2011 20:17
Jéééé, ono už je to pryč-neměla já jsem mžitky
Moje poznámka
Nejnovější recepty Více
Pečené batáty
Přidáno před 53 minutami
Vepřové kapsy plněné masovou směsí
Přidáno před 2 hodinami
Prsíčka s pórkem
Přidáno 27. 3. 2024 13:20
Slunečnice se semínky
Přidáno 27. 3. 2024 08:47
Tilapie s asijskou omáčkou a batátovým pyré
Přidáno 27. 3. 2024 08:41
Tvarohovo-pudinkové pohárky s piškoty a meruňkami
Přidáno 26. 3. 2024 20:05
Právě bylo uvařeno:
Řecké patates
Fitulka uvařila před 2 minutami
Kuře na paprice
Fitulka uvařila před 15 minutami
Španělské ptáčky z mletého masa
Fitulka uvařila před 17 minutami
Houbový kuba
Iveta. uvařil před 40 minutami
Uzené maso jako lahůdka
Jan Nemec uvařila před 1 hodinou
Špagety s kuřecím masem
Martin87 uvařila před 1 hodinou
Perníčky, které jsou hned měkké
AnetaZema uvařil před 1 hodinou
Chilli con carne
jankohrasko uvařila před 2 hodinami
Bábovka Ing. Petr
Kattyy uvařila před 2 hodinami
Čevabčiči do trouby
zuzana.vankova uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: jehněčí na jablkach rozpečená jablka jak připravit jehněčí maso jehněčí po řecku jehněčí pečeně na jablkách jak nejlépe připravit jehněčí jehněčí noha recept jehněčí hřbet noha jak připravit jehněčí hřbet jehneci noha recepty jehněčí kýta po řecku jak připravit jehněčí pečeni pečeme jehněčí nohu pečené jehněčí na jablkách recept jehněčí jehněčí jehněčí recepty jehneci platky na jablkach jehneci pecena noha rozpecena na jablka
Suroviny: maso jehněčí, jablko, máslo, víno červené, olej olivový, omáčka sojová, pepř mletý, kůra citronová, šťáva citronová, česnek, rozmarýn čerstvý, levandule
Jehněčí na jablku
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/7W7A
17 názorů