J dlo v kategorii jehněčí maso 3. strana recept


J dlo v kategorii jehněčí maso 3. strana recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na J dlo v kategorii jehněčí maso 3. strana, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření J dlo v kategorii jehněčí maso 3. strana. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších J dlo v kategorii jehněčí maso 3. strana receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Jehněčí kýta na česneku recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí kýta na česneku recept

Jehněčí kýta na česneku. Jehněčí maso je maso pro gurmány. Je jemné a má svou specifickou vůni. Skvěle se k němu hodí rozmarýn, nebo také jalovec a nové koření. Pečení si zabere čas, ale odměnou nám bude rozpadající se maso. Dobrou chuť. 4,8 (13×) misza. 16 názorů.

Podobné recepty jako Jehněčí kýta na česneku

Jehněčí výpečky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí výpečky recept

Postup přípravy. Důkladně vyčištěné jehněčí maso si na čtyři hodiny necháme odležet ponořené ve vychladlém zeleninovém vývaru se zeleninou (petržel i s natí, celer, mrkev, cibule). Nastrouháme kůru z jednoho citronu, vymačkáme šťávu, přidáme prolisovaný česnek, tymián, a smícháme s bílým vínem a ole

Podobné recepty jako Jehněčí výpečky

Pečené jehněčí maso recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pečené jehněčí maso recept

Suroviny: maso jehněčí, brambory, cibule, paprika čerstvá červená, olej, paprika sušená sladká, pepř, kmín celý Pečené jehněčí maso Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

Podobné recepty jako Pečené jehněčí maso

Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré ...

Postup přípravy. Jehněčí maso řádně omyjeme, očistíme. Maso potřeme pastou,kterou jsme si připravili z česneku, oleje, soli rozmarýnu a promnutých bobkových listů. Naložené maso ještě posypeme bylinkami a dáme přes noc do chladu.

Podobné recepty jako Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré ...

Irish stew s jehněčím masem

Irish stew s jehněčím masem. Stew je název pro dlouho dušené maso, které se připravuje se zeleninou v jednom hrnci. Irská podoba tohoto pokrmu je z jehněčího (někdy i skopového) masa, s kořenovou zeleninou, bramborami a podlévá se černým pivem, které dodá pokrmu plnou chuť.

Podobné recepty jako Irish stew s jehněčím masem

Jehněčí na kořenové zelenině

Postup přípravy. Maso očistíme od tuku a nakrájíme na cca 3x3 cm kostky. V pánvi rozpálíme olej s nakrájenou slaninou. Vložíme maso, osolíme, opepříme a opečeme ze všech stran. Potom přidáme nakrájenou cibuli, celer a mrkev. Vmícháme protlak, hořčici a přidáme koření.

Podobné recepty jako Jehněčí na kořenové zelenině

Jehněčí na tymiánu recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí na tymiánu recept

Na oleji zpěníme cibulku a krátce ji podusíme. Přidáme maso a opékáme ze všech stran. Přidáme prolisovaný česnek, rajčatový protlak, vše zalijeme bílým vínem a dusíme maso do měkka. Dochutíme solí, pepřem. Je-li omáčka příliš řídká, můžeme ji lehce zahustit moukou.

Podobné recepty jako Jehněčí na tymiánu

Marinovane, pomalu pecene jehneci recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Marinovane, pomalu pecene jehneci recept

Suroviny: maso jehněčí, koření hřebíček, jalovec, skořice mletá, koření nové koření mleté, římský kmín mletý, koriandr sušený, kardamom, med, omáčka teriaky, česnek, šťáva citronová, olej olivový, sůl, pepř drcený

Podobné recepty jako Marinovane, pomalu pecene jehneci

Dušené jehněčí maso recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Dušené jehněčí maso recept

Suroviny: maso jehněčí, cibule, rýže, kapusta, sůl, kmín drcený, pepř mletý, protlak rajčatový, směs zeleninová maďarská, olej Dušené jehněčí maso Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

Podobné recepty jako Dušené jehněčí maso

Pečená voňavá jehnečí kýta recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pečená voňavá jehnečí kýta recept

Porce: pre 5-6 osôb. jehněčí kýta (měla jsem horní polovinu) 2 větvičky čerstvého rozmarýnu, 6 stroužků česneku pokrájaného na klínky. 3 bobkové listy. sůl. citronová šťáva z 1/2 citronu. 1/2 balíčku celého černého pepře. 1 čajová lžička drceného kmínu. 500 ml silného domácího masového vývaru.

Podobné recepty jako Pečená voňavá jehnečí kýta

Dušené jehněčí s jarní zeleninou

Dušené jehněčí s jarní zeleninou. Dušené jehněčí s jarní zeleninou Zdroj: Marek Kučera. 4x. Je to právě jaro a zvlášť velikonoční období, kdy se tohle jemné, šťavnaté maso objevuje v řeznictvích. Využijte toho na maximum podle vzoru tohoto klasického francouzského receptu. 4 porce.

Podobné recepty jako Dušené jehněčí s jarní zeleninou

recept internet
recept internet

Jehněčí na majoránce recept

V osolené vodě s celerem, petrželí a překrojenou cibulí se slupkou uvaříme jehněčí maso. Scedíme, maso dáme stranou a vývar uchováme. Na másle zpěníme najemno nakrájenou cibuli, přidáme hladkou mouku a připravíme na mírném ohni světlou jíšku.

Podobné recepty jako Jehněčí na majoránce

recept internet
recept internet

Jehněčí na česneku recept

Postup přípravy. Na sádle osmažíme cibulku. Jakmile začne chytat barvu (pro neznalce - přestane být bílá, ale začne pomalu žloutnout), přidáme nakrájený česnek a ještě chvilku restujeme. Když česnek začne vonět, přidáme maso. Zprudka opečeme, aby se zatáhlo.

Podobné recepty jako Jehněčí na česneku

Jehněčí na zelenině s česnekem recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí na zelenině s česnekem recept

Potřeme česnekovou pastou a opepříme. Vložíme do pekáče a podlijeme olejem a trochou vody. Posypeme nahrubo nastrouhanou zeleninou, nakrájeným česnekem a cibulí. Přikryjeme druhou částí pekáče a dáme do trouby a půl hodiny pečeme za občasného polití na 190-200°C.

Podobné recepty jako Jehněčí na zelenině s česnekem

Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH recept

Suroviny: maso jehněčí, jogurt řecký, rajče, cibule, protlak rajský, pasta česnekovo-zázvorová, ghee, voda, bobkový list, koriandr sušený, kurkuma, pepř cayenský, sůl, koření garam masala

Podobné recepty jako Máslové jehněčí maso vařené v jogurtu PH

Jehněčí na majoránce s bramborem

Zředíme ji na zahoustlou omáčku vývarem, který jsme udělali z kostí a odřezků masa. Přidáme prolisovaný česnek, majoránku, papriku, podušené měkké maso i se zeleninou a malou chvíli ještě povaříme. Ještě horké podáváme s vařenými bramborami.

Podobné recepty jako Jehněčí na majoránce s bramborem

Marinovaná jehněčí kýta recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Marinovaná jehněčí kýta recept

Postup přípravy. Česnek utřeme se solí a smícháme ho s kořením. Přidáme trochu oleje a vzniklou kašičkou potřeme očištěnou jehněčí kýtu. Pak ji pokapeme rozehřátým máslem a necháme do druhého dne odležet. Před pečením v pekáčku rozehřejeme trochu oleje a osmahneme na něm nadrobno nakrájenou cibuli.

Podobné recepty jako Marinovaná jehněčí kýta

Dušené jehněčí v mléce z Černé Hory

Dušené jehněčí v mléce z Černé Hory. Kombinace jehněčího a mléka je známá i z italské a francouzské kuchyně, zjemní se chuť a zvláční maso, ale stejně komplexní jako jednoduchý recept z nádherné, hornaté a málo známé republiky opravdu stojí za vyzkoušení.

Podobné recepty jako Dušené jehněčí v mléce z Černé Hory

Jehněčí kolínko po marocku
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Jehněčí kolínko po marocku

Jehněčí kolínko po marocku Zdroj: L.A. CREATIVE FOOD. 3x. To co dodává jehněčímu výjimečnou, exotickou příchuť, je bájná směs koření ras el hanout. Jednodušší verzi si můžete sami namíchat z níže uvedených přísad, ale dá se koupit i hotová, například v Tescu. 4 porce.

Podobné recepty jako Jehněčí kolínko po marocku

Pečený jehněčí hřbet recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Pečený jehněčí hřbet recept

Jahňací chrbát narežeme cez mäso až po kosť na časti ( podľa stavcov ). Osolíme aj v zárezoch, posypeme tymiánom a do zárezov striedavo vložíme lístky bazalky a šalvie. Necháme aspoň 2 hodiy odstáť. Vložíme do pekáča, okolo chrbta rozložíme na kúsky narezanú cibuľu, strúčiky cesnaku a pozdĺžne narez

Podobné recepty jako Pečený jehněčí hřbet

Kde najít informace



×