Dušené jehněčí maso
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 4 205 kJ / 1 005 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,63 g |
Tuky | 22,73 g |
Vláknina | 12,70 g |
Cholesterol | 312 mg |
Sodík | 376 mg |
Sůl | 0,75 g |
Sacharidy | 101,30 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
17. 10. 2015 21:08
tejaja:
17. 10. 2015 19:33
Jana Remkova:
17. 10. 2015 19:17
tejaja: No, víš Terezko, to mi je platné, jak Sobotkovi hřeben!!
17. 10. 2015 17:26
Jana Remkova: Janka, ja budem mať zajtra nový prídel, celé jahňa, dnes zabité.
17. 10. 2015 16:54
Jehně, jehně..jenže kde ho vzít?? Já bych moc ráda vyzkoušela, ale nějaké jehněčí je u nás tak kolem Velikonoc.
17. 10. 2015 16:26
17. 10. 2015 12:59
ani jsem netipovala, kdo je tu odborník na jehně , líbí
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Barevná směs s kokosovým mlékem
Přidáno před 1 hodinou
Bramborový bochníček
Přidáno před 6 hodinami
Křupavý hermelín
Přidáno před 6 hodinami
Losos s chřestem a sýrovo-česnekovou omáčkou
Přidáno před 6 hodinami
Fit salát
Přidáno před 18 hodinami
Banánový chlebíček z tvarohového těsta s brusinkami a mandlemi
Přidáno před 23 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Frankfurtská jemná polévka
Pavla91 uvařil před 4 minutami
Rychlá smetanová pepřová omáčka
Panova uvařila před 17 minutami
Jogurtový ovocný moučník
Martina babička uvařila před 31 minutami
Kuřecí plátek na zelenině s kroketami nebo rýží
Jan Nemec uvařila před 2 hodinami
Čočka na kyselo se smetanou
Johan15 uvařil před 3 hodinami
Margot řezy (hrnečkové)
Hovez81 uvařil před 4 hodinami
Špagety "Alfredo"
Valis uvařila před 4 hodinami
Pórková polévka
Med.brejcha uvařila před 4 hodinami
Česneková pasta nesterilovaná II.
Kamil@ uvařila před 5 hodinami
Přečtěte si Zobrazit více
Jak dusit maso nebo zeleninu: Správný postup dušení masa zaručí jeho náležité změknutí a plnou chuť omáčky
Banánové minikoblihy jen ze dvou ingrediencí: Do deseti minut máte na stole vynikající sladké dobroty
2 varianty uzení masa v udírně: Jakou zvolit teplotu na studený a teplý kouř
Další recepty
Tématické fráze: dušená jehněčí kýta jehněčí nejlepší recept jehněčí maso recepty jehněčí kýta dušená dušená jehněčí kýta recepty jehněči hřeben skopové maso s kapustou tejaja dušene jehněči na česneku videorecepty jehneci maso recepty jehněčí dušenénejlepší recepty cz dušené jehněčímaso dušené ovce tejaja skopové maso maso z ovce recepty dušené maso z jehněte jehně recept dušené skopové maso dušené skopové maso dušená jehněčího masa jehněčí dušené na majoránce
Suroviny: maso jehněčí, cibule, rýže, kapusta, sůl, kmín drcený, pepř mletý, protlak rajčatový, směs zeleninová maďarská, olej
Dušené jehněčí maso
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/vrDV
7 názorů