Marinované, pomalu pečené jehněčí
Jehněčí maso má sice svojí specifickou vůni a chuť, ale správná a poctivá příprava vám zaručí, že si na něm opravdu pochutnáte. Maso bude po upečení krásně šťavnaté, křehké a to díky dobře okořeněné marinádě.
Suroviny pro 6 porcí
6 porcí
Nutriční hodnoty
Energie | 10 588 kJ / 2 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 250,34 g |
Tuky | 144,68 g |
Vláknina | 10,07 g |
Cholesterol | 936 mg |
Sodík | 2,71 g |
Sůl | 6,66 g |
Sacharidy | 53,67 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
24. 6. 2018 17:20
23. 12. 2016 17:02
2. 5. 2015 22:16
5. 4. 2015 18:51
31. 12. 2013 14:29
7. 1. 2013 19:20
7. 1. 2013 19:14
Spagetko, dekuji za odkaz..
7. 1. 2013 13:46
7. 1. 2013 13:36
7. 1. 2013 13:11
22. 12. 2012 13:40
20. 12. 2012 11:32
19. 12. 2012 20:58
Rebi, to jsi muj clovek, ja take nejradeji dlabu rukama..vic pak chutna..
19. 12. 2012 18:29
19. 12. 2012 18:11
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Francouzské řízečky
Přidáno před 5 hodinami
Palačinkové rolky
Přidáno před 7 hodinami
Cizrnové kari s květákem, cuketou a rajčátky
Přidáno před 8 hodinami
Jablkové kroužky v čokoládě
Přidáno před 18 hodinami
Rohlíkové křupky
Přidáno 17. 4. 2024 10:02
Květáková fritáta
Přidáno 17. 4. 2024 09:54
Právě bylo uvařeno:
Dušené vepřové kotlety
RadaNaty uvařila před 5 minutami
Pudingové lívance (bez mouky)
projach uvařil před 14 minutami
Rajská omáčka s hovězím masem
PetraJ7 uvařila před 42 minutami
Výborný piškotový korpus na dorty
Santiago uvařila před 1 hodinou
Frankfurtská jemná polévka
es.jana.dobrecova uvařil před 1 hodinou
Nadýchaný hrnečkový perník
DeniskaBoo uvařila před 2 hodinami
Nadýchaný piškotový korpus
Andy.E uvařila před 2 hodinami
Frankfurtská polévka
spagin uvařila před 2 hodinami
Bezva smažený sýr
DVJU7 uvařila před 3 hodinami
Pomazánka z uzeného tvarohu
janatka uvařila před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pečený jehněčí krk marinovane jehneci pečené jehněčí koleno pomalu pečené skopové jehneci pecene pečene jehněci jehněčí na ohni pomalu pečený jehněčí hřbet skopové maso pomalu pečeně naložené jehněčí vyborne jehněči pomalu pecena jehneci kyta pomalu pecene skopove maso jehneci recepty marinada na skopovy zebra pečené skopové dle vanka pečené skopové maso marináda marinování jehneciho pečené naložené jehněčí jnehneci marinovane
Suroviny: maso jehněčí, koření hřebíček, jalovec, skořice mletá, koření nové koření mleté, římský kmín mletý, koriandr sušený, kardamom, med, omáčka teriaky, česnek, šťáva citronová, olej olivový, sůl, pepř drcený
Marinované, pomalu pečené jehněčí
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/kXpX
22 názorů