Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Marinované, pomalu pečené jehněčí

Jehněčí maso má sice svojí specifickou vůni a chuť, ale správná a poctivá příprava vám zaručí, že si na něm opravdu pochutnáte. Maso bude po upečení krásně šťavnaté, křehké a to díky dobře okořeněné marinádě.

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 315 min Doba přípravy: 15 min Doba tepelné úpravy: 300 min 24 hodin marinování

315 min (15 min příprava + 300 min tepelná úprava, 24 hodin marinování)

19. 12. 2012 13:43

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Nutriční hodnoty

Energie10 588 kJ / 2 531 kcal
Bílkoviny250,34 g
Tuky144,68 g
Vláknina10,07 g
Cholesterol 936 mg
Sodík 2,71 g
Sůl6,66 g
Sacharidy53,67 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

janina3365 janina3365

24. 6. 2018 17:20

V pátek naloženo , v neděli upečeno... výborný sváteční oběd, recept doporučuji. Já jsem jen při podlévání vodu kombinovala s červeným vínem :-D

lysohlavka

23. 12. 2016 17:02

Výborné! Já jsem tedy pekla přes noc , celkem cca 13hodin na 100°C, pak hodinu bez pokličky na 200°C, místo fenyklového salátu jsem zkusila červenou řepu s křenem, bo jsem neměla fenykl. Bylo to hrozně dobrý, díky za recept.
:yes:

Pallacinka Pallacinka

2. 5. 2015 22:16

Opravdu skvělá marináda, doporučuji. Dnes jsem pekla naložené jehněčí a marináda to výborné maso povýšila na výjimečnou lahůdku :-)

JanaDorazinova JanaDorazinova

5. 4. 2015 18:51

Ojojój!!! To mi nějak uniklo!!:-O:yes:

danielle72 danielle72

31. 12. 2013 14:29

Úžasné:yes::-*, moc se Ti to povedlo, o fotkách už se ani nezmiňuju, ty jsou krásné vždycky ;-):-K

tejaja tejaja

7. 1. 2013 19:20

aisha:ďakujem, tak to asi tú omáčku kúpim, za vyskúšanie podľa tvojich slov stojí;-)

aisha

7. 1. 2013 19:14

tejaja: Klidne ji vynech..ja ji pridavam do hodne jidel, mame ji moc radi..vyborna je v kombinaci se sezamovym olejem, skvele se hodi na marinady na vsechny druhy masa..chutove je podobna sojove omacce..dekuji..:-K:-K

Spagetko, dekuji za odkaz..:-K:-K

tejaja tejaja

7. 1. 2013 13:46

spagetka: Ďakujem ;-):-D

spagetka spagetka

7. 1. 2013 13:36

tejaja: Teri, tady dávám dkaz na recepty, kde je ta omáčka využitá http://www.toprecepty.cz/vyhledavani.php?hledam=te...

tejaja tejaja

7. 1. 2013 13:11

Krásny recept, vďaka spagetke za upozornenie, nemala som pred sviatkami čas tu byť často...určite vyskúšam, pridávam k obľúbeným, len sa chcem spýtať na teriyaki omáčku, musí byť ? Nechce sa mi ju kupovať kvôli tomuto jednému jedlu, alebo mi radšej povedz, kde ju ešte môžem použiť. Ďakujem, bodík dávam, tu niet čo diskutovať ;-):yes:

jarka skrobakova

22. 12. 2012 13:40

nádhera, holky už všechno napsaly a já souhlasím. Aisho luxus:-p:-p:yes::yes:

Dana61

20. 12. 2012 11:32

úžasnééééé:yes::-D no a ruce jsou přece příborem králů;-)

aisha

19. 12. 2012 20:58

Moc vsem dekuji za komentare..:-K:-K..uz nic nezbylo, prave jsem olizla posledni kost..:-8..bylo to vazne dobre..;-)

Rebi, to jsi muj clovek, ja take nejradeji dlabu rukama..vic pak chutna..:-D

suslajda suslajda

19. 12. 2012 18:29

rebeka::-D:-Dmáš pravdu:-8

rebeka rebeka

19. 12. 2012 18:11

suslajda: já bych se snad příborem ani nezdržovala.. jako barbar.. rovnou a rychle.. zájemců je moooc:-8:-D:-D:-D

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: pečený jehněčí krk marinovane jehneci pečené jehněčí koleno pomalu pečené skopové jehneci pecene pečene jehněci jehněčí na ohni pomalu pečený jehněčí hřbet skopové maso pomalu pečeně naložené jehněčí vyborne jehněči pomalu pecena jehneci kyta pomalu pecene skopove maso jehneci recepty marinada na skopovy zebra pečené skopové dle vanka pečené skopové maso marináda marinování jehneciho pečené naložené jehněčí jnehneci marinovane

Suroviny: maso jehněčí, koření hřebíček, jalovec, skořice mletá, koření nové koření mleté, římský kmín mletý, koriandr sušený, kardamom, med, omáčka teriaky, česnek, šťáva citronová, olej olivový, sůl, pepř drcený

TopRecepty.cz

Marinované, pomalu pečené jehněčí

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/kXpX