Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Jehněčí na kořenové zelenině

Časově náročnější příprava masa, která se bude hodit ke slavnostnějšímu, třeba velikonočnímu obědu, vás odmění dokonalou chutí a vůní. Koření, víno a zelenina. Jak jednoduché.

Hodnocení receptu je 5,0 (2×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 210 min Doba přípravy: 30 min Doba tepelné úpravy: 180 min

210 min (30 min příprava + 180 min tepelná úprava)

19. 1. 2022 00:31

Suroviny pro 6 porcí

6 porcí

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie11 179 kJ / 2 672 kcal
Bílkoviny218,89 g
Tuky162,72 g
Vláknina24,65 g
Cholesterol 864 mg
Sodík 2,88 g
Sůl6,99 g
Sacharidy41,49 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

Když nemáte víno, stačí rozmíchat lžíci bílého nebo červeného vinného octu ve 125 ml vody a 1/2 lžičky cukru. Měla jsem malý zbytek nakládaných hub, tak jsem je přidala. Nemusí být, ale určitě nevadí.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mika59 mika59

4. 8. 2022 12:18

Anna Kocikova: Děkuji..:-K

Anna Kocikova Anna Kocikova

20. 1. 2022 21:49

Hezký recept,krásná fotka:-8:-K

mika59 mika59

19. 1. 2022 17:54

Marie Svarcova: Děkuji :-K:-K

Marie Svarcova Marie Svarcova

19. 1. 2022 14:59

:-)<3<3 jak jinak než opět super a paráda :-K

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Suroviny: maso jehněčí, slanina, sádlo, cibule, mrkev, petržel, celer, protlak, vývar masový, víno bílé, hořčice, koření nové koření, bobkový list, rozmarýn čerstvý, tymián čerstvý, sůl, pepř mletý

TopRecepty.cz

Jehněčí na kořenové zelenině

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/ryG2