Treska s kuskusem a olivami recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí4 porce

Treska s kuskusem a olivami je lehké jídlo, které můžete doplnit dipem podle své chuti. Ale i bez něj vám bude chutnat.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 700 g filetů z tresky
  • 80 g vypeckovaných černých oliv
  • 200 g kuskusu
  • 500 ml zeleninového vývaru
  • 1 citron
  • olivový olej
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • mletá sladká paprika
  • čerstvá zelená petrželka
  • ztuhlé máslo


Způsob přípravy

Kuskus zalijeme vývarem a promícháme. Pak ho přikryjeme pokličkou a necháme ležet, dokud se tekutina nevstřebá. Mezitím si nadrobno nasekáme petrželku a do hotového kuskusu ji nakonec přimícháme.

Tresku osolíme, opepříme a posypeme špetkou sladké papriky. Na horkém oleji ji opékáme z obou stran. Asi po deseti minutách přidáme olivy nakrájené na kolečka a pod pokličkou rybu už jen krátce podusíme.

Na porci kuskusu položíme porci tresky a na ni plátek tuhého másla a citronu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Treska s kuskusem a olivami recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Treska s kuskusem a olivami.
Nebo hledejte podobné podle části názvu treska kuskusem olivami .
Hledat podobné recepty na internetu jako Treska s kuskusem a olivami
For Gastro 2022


×