Ccalamada ve vlastni šťávě čalamáda ve vlastní šťávě recept


Ccalamada ve vlastni šťávě čalamáda ve vlastní šťávě recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Ccalamada ve vlastni šťávě čalamáda ve vlastní šťávě, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Ccalamada ve vlastni šťávě čalamáda ve vlastní šťávě. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Ccalamada ve vlastni šťávě čalamáda ve vlastní šťávě receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

ČALAMÁDA  zelí, mrkev, papriky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

ČALAMÁDA zelí, mrkev, papriky recept

Čalamáda „ve vlastní šťávě“ má lehce kyselou pikantní chuť, je skvělou přílohou k masu a zavařená vydrží i několik let Další recepty Čalamáda

Podobné recepty jako ČALAMÁDA zelí, mrkev, papriky

Rajčata ve vlastní šťávě recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Rajčata ve vlastní šťávě recept

Postup přípravy. Rajčata omyjeme a nakrájíme na plátky, aby se jich do skleniček více vešlo. Osolíme, plníme do sklenic a uzavřeme víčky. Sterilujeme 30 minut při 80°C. Používáme jako základ do polévky, k masům, k vejcím. Uvařeno. Přidat do oblíbených (42x)

Podobné recepty jako Rajčata ve vlastní šťávě

Čalamáda ve vlastní šťávě
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Čalamáda ve vlastní šťávě

Čalamáda ve vlastní šťávě Autor receptu: maka (235 receptů) Množství: neuvedeno Obtížnost: Snadné Příprava: neuvedeno Vaření: 30 min. Speciální kritéria: neuvedeno (0 hlasů) Ohodnotit recept 15× přidáno do oblíbených Tisk Přidat do oblíbených Pracovní postup:

Podobné recepty jako Čalamáda ve vlastní šťávě

Čalamáda moc dobrá recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Čalamáda moc dobrá recept

Doma sterilovaná směs zeleniny neboli čalamáda, kterou můžeme vytvořit z přebytků ze zahrádky, je skvělý způsob uchování zeleniny do další sklizně. Pikantní čalamády používáme všude tam, kde bychom použili sterilované okurky. 5,0 (122×) hoskovavl 110 názorů 90 min 30. 9. 2010 09:04 +12 dalších fotek

Podobné recepty jako Čalamáda moc dobrá

Houbová čalamáda recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Houbová čalamáda recept

Jemně nakrájenou cibulku zpěníme na oleji , přidáme 1/2 kg paprik umletých na masovém strojku (i s tou vlastní šťávou, kterou pustí) a přidáme k houbám. Vaříme do měkka. Pak přidáme kečup, protlaky, sůl, pepř, čili, česnek - vše smícháme už nevaříme.

Podobné recepty jako Houbová čalamáda

Čalamáda bez zavařování recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Čalamáda bez zavařování recept

Slovník Diskuze SHOP – Recepty – Zavařeniny – Ostatní konzerování potravin Čalamáda bez zavařování 4,3 (4×) tiktak 4 názory 31. 3. 2009 09:37 tiktak Přidat fotku Suroviny 4 kg bílého zelí 1 kg čerstvé papriky 0,5 kg cibule 0,5 kg mrkve 0,5 l octu 2 dcl oleje 30 dkg krystalového cukru 1 Deko Naše kuc

Podobné recepty jako Čalamáda bez zavařování

Vepřové maso ve vlastní šťávě recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Vepřové maso ve vlastní šťávě recept

Postup přípravy. Maso nakrájíme na kostky, kůže na čtverečky. Přidáme všechny ostatní suroviny, dobře promícháme a vaříme v pomalém hrnci 8 hodin na Low. Uvařené pak rozdělíme do zavařovacích sklenic a zaváříme 2 hodiny při 100°C.

Podobné recepty jako Vepřové maso ve vlastní šťávě

Rajčata

Sterilovaná rajčata ve vlastní šťávě – jednoduchý postup, jak zpracovat úrodu na zimu Vegetariánské Bezmasé plněné papriky v omáčce z čerstvých rajčat podle Kateřiny Neumannové

Podobné recepty jako Rajčata

recept internet
recept internet

Houbová čalamáda

Postup přípravy receptu. 1. 2 kg hub povaříme ve slané vodě 2 minuty, protom houby řádně propláchneme a přidáme rozkrájené papriky a cibuli (na kolečka) olej, kečup nebo protlak. RADA: VIDEO, jak správně krájet cibuli. 2. Nálev připravíme smícháním cukru, soli, vody octa a koření - vše 5 minut povař

Podobné recepty jako Houbová čalamáda

Sterilovaná rajčata ve vlastní šťávě

Sterilovaná rajčata ve vlastní šťávě – jednoduchý postup, jak zpracovat úrodu na zimu. Sterilovaná rajčata ve vlastní šťávě Zdroj: Domácí špajzka. 14x. Nejlépe chutnají rajčata domácí, vyzrálá na sluníčku, pravidelně zalévaná a pěstovaná bez chemie. Pokud jste vysadili víc než pár sazenic, pravděpod

Podobné recepty jako Sterilovaná rajčata ve vlastní šťávě

Domácí hovězí ve vlastní šťávě recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Domácí hovězí ve vlastní šťávě recept

Maso nakrájíme na menší kostky o velikosti cca 3 cm x 3 cm, vložíme do keramické nádoby pomalého hrnce a promícháme se solí a sádlem, které jsme také nakrájeli na kostky. Do hrnce můžeme na vyvaření přidat blány a šlachy. Vše zalijeme vývarem a zakryjeme poklicí.

Podobné recepty jako Domácí hovězí ve vlastní šťávě

Vepřové maso zavařené ve vlastní šťávě

Hotové maso ve vlastní šťávě se hodí jako rychlá večeře s chlebem a salátem, ale je skvělé například do rizota, do omáček na těstoviny nebo do masových pomazánek. Lze z něj ale připravit i omáčku, stačí orestovat cibuli a houby, lehce zaprášit moukou, podlít trochou vývaru a přidat naložené maso.

Podobné recepty jako Vepřové maso zavařené ve vlastní šťávě

Vepřové ve vlastní šťávě recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Vepřové ve vlastní šťávě recept

Postup přípravy. Bůček vykostíme, pomeleme na velké šajbě, přidáme sůl a důkladně promícháme. Nacpeme do tří čtvrtin do zavařovacích sklenic, navrh položíme kůži, mírně posypeme drceným kmínem a do každé sklenice dáme 2 PL vody a zavařujeme při 100 stupních 2 hodiny.

Podobné recepty jako Vepřové ve vlastní šťávě

Rajčata ve vlastní šťávě II. recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Rajčata ve vlastní šťávě II. recept

Rajčata omyjeme, nakrájíme na kousky, dáme do hrnce a dusíme asi dvacet minut. Pak dáme do sklenic, zavíčkujeme a sterilizujeme 20 minut při 85°C. Poznámka autorky receptu Tato rajčata mají široké uplatnění v zimě při vaření. Uvařeno Přidat do oblíbených (47x) Přidat poznámku Nahlásit chybu v recept

Podobné recepty jako Rajčata ve vlastní šťávě II.

Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já

Suroviny: kýta vepřová, bůček bez kosti, rychlosůl, kůže z bůčku, voda, sádlo vepřové. Maso nakrájíme na 2-3 cm kostky, promícháme se solí a dáme na cca 2 hodiny do lednici uležet. Mezitím vyvaříme sklenice a nakrájíme kůži na….

Podobné recepty jako Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já

Švestky ve vlastní šťávě recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Švestky ve vlastní šťávě recept

Loni jsme měli 30 sklenic z vlastních švestek, letos jen 13 z kupovaných. Do každé sklenice dáme 1 lžíci cukru, 1 lžíci studené vody, 1 lžíci rumu, 1 hřebíček a kousek celé skořice. Zavařujeme 20 minut při 80-85 stupních a je to zcela dostačující.

Podobné recepty jako Švestky ve vlastní šťávě

Houby ve vlastní šťávě II. recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Houby ve vlastní šťávě II. recept

Čerstvé houby očistíme, nakrájíme na kousky, dáme je do větší nádoby a přidáme asi 2 lžičky soli, dobře promícháme. Takto upravené houby nacpeme do umytých a čistých skleniček (pořádně utlačíme, houby zmenší varem objem).

Podobné recepty jako Houby ve vlastní šťávě II.

Třešně ve vlastní šťávě recept

Višně ve vlastní šťávě Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Merylas Načíst další Přečtěte si Hodnocení 6x Třešňové moučníky: Ochutnejte bublaniny, koláče, muffiny, dorty a další dobroty podle skvělých receptů Doba maková: Český mák je vysoce kvalitní, má příjemnou vůni, nasládlou chuť a nejlepší je umlít

Podobné recepty jako Třešně ve vlastní šťávě

Višně ve vlastní šťávě recept

Višně opláchneme vodou, necháme okapat a vypeckujeme je. Vkládáme je do sklenic, prosypaváme cukrem a malinko je utlačíme. Do sklenic o objemu 330 ml jsem přidávala jednu a půl lžíce cukru, každý si může dát podle své potřeby. Méně, více nebo vůbec.

Podobné recepty jako Višně ve vlastní šťávě

Houby ve vlastní šťávě recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Houby ve vlastní šťávě recept

Postup přípravy. Houby očistíme a nakrájíme na plátky. Na oleji dosklovata osmahneme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme houby, osolíme, přidáme trošku kmínu a za častého míchání podusíme. Pokud je třeba, přidáme ze začátku malinko vody. Cibuli a kmín je možné vynechat a podusit jen houby se solí.

Podobné recepty jako Houby ve vlastní šťávě

Vepřové karé ve vlastní šťávě recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Vepřové karé ve vlastní šťávě recept

Vepřové karé ve vlastní šťávě. Vepřové kotlety si většinou spojujeme s představou dobrého, ale ne příliš zdravého řízku. Zkuste si je ale připravit v této, téměř dietní verzi. Zcela jistě budete mile překvapeni a zajisté si na měkoučkém mase pochutnáte. 4,8 (18×) Colombo65. 0 názorů. 65 min. 17.

Podobné recepty jako Vepřové karé ve vlastní šťávě

Nakládaná rajčata ve vlastní šťávě
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Nakládaná rajčata ve vlastní šťávě

Nakládaná rajčata ve vlastní šťávě? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!

Podobné recepty jako Nakládaná rajčata ve vlastní šťávě

Drobné ovoce ve vlastní šťávě recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Drobné ovoce ve vlastní šťávě recept

Postup přípravy. Umyté a odstopkované ovocie skladáme do fľaštičiek vo vrstvách, každú vrstvu posypeme 1 lyžicou cukru ( ovocie, 1 lyžica cukru, ovocie, 1 lyžica cukru, ovocie, 1 lyžica cukru ). Do 3 dl fľaštičky dávam 3 lyžice kryštálového cukru.

Podobné recepty jako Drobné ovoce ve vlastní šťávě

Kde najít informace



×