Staňte se našimi fanoušky na:

Nakládaná rajčata ve vlastní šťávě

Autor receptu: jitulka (22 receptů)

Množství: neuvedeno
Obtížnost: Snadné
Příprava: neuvedeno
Vaření: 30 min.
Speciální kritéria: Dětská strava
(0 hlasů)
Ohodnotit recept
1× přidáno do oblíbených

Ingredience

Pracovní postup:

Rajčata oloupeme ( nemusíme, pokud budeme používat do čehokoliv, co budeme pasírovat), nakrájíme na čtvrtky, kostičky nebo je necháme celá - záleží na co je chceme používat, napěchujeme do skleniček, do každé skleničky dáme cca půl lžičky soli ( jde to i bez- já dávám špetku " pro jistotu" jako konzervant), zavíčkujeme a sterilujeme 25 min. na 180°C.

Komentáře a dotazy…

Přidejte komentář:
Odeslat

Pro vkládání komentářů se přihlašte, prosím.

petra.konfrstova |3. června 2013
zajímavé, díky za recept, vyzkouším!! Odpovědět
planeta |13. května 2013
dělávám podobně Odpovědět
Buďte první, kdo položí autorovi dotaz!