Skopové maso a Ia Dárius recept
Maso omyjeme a opečeme v kuse na másle, aby se zatáhlo, přidáme sypké koření a vše krátce dohromady opražíme a ihned zalijeme vodou tak, aby bylo maso ponořené. Do sáčku přidáme drobné koření a skořici a zavážeme režnou nití. Přidáme i zelené větvičky a taky je ovážeme, abychom je lépe mohli vyndat.
Podobné recepty jako Skopové maso a Ia Dárius
Výpečky ze skopového masa recept
Skopové maso nakrájíme na větší kostičky, osolíme, přidáme nové koření, bobkový list, tymián a na plátky nakrájený česnek (každý dle své chuti. Já mám raději výraznější chuti a od toho se odvíjí i počet surovin, které jsem použila. Kdo má raději méně kořeněné, nechť přidá menší množství ;o)). Maso s
Podobné recepty jako Výpečky ze skopového masa
Mořidlo s balsamikovým octem
Maso omyjeme, očistíme a položíme do nádoby na zeleninu. Vodu s balsamikem a kořením přivedeme k varu, ihned odstavíme a necháme vychladnout. Vyhladlým mořidlem přelijeme maso, posypeme zbytkem zeleniny s cibulí a zatěžkáme. Necháme 2-3 dny uležet, každý den obracíme.
Podobné recepty jako Mořidlo s balsamikovým octem
Červená čočka se zeleninou, uzeným masem a volským okem
Poté vyndáme uzené maso. Mrkev a řapíkatý celer pokrájíme na malé kousky. Slijeme vodu. Čočku smícháme s pokrájenou zeleninou, okořeníme kari, osolíme a opepříme. Na talíř nandáme čočku se zeleninou, volské oko, uzené maso, ozdobme petrželkou a můžeme servírovat. Dobrou chuť. Kuchař: Monika K. Publi
Podobné recepty jako Červená čočka se zeleninou, uzeným masem a volským okem
Skopový guláš
skopové maso hladká mouka nebo škrob. Postup přípravy receptu. 1. Skopové nekrájíme na kostičky dáme do hrnce a přehoupneme ho ve 3 vodách jako držďky, tím se zbavíme zbytků loje, co nešel vykrájet a maso není tolik cítit skopovinou. 2. Poté si nakrájíme cibuli, kterou osmahneme na sádle, přidáme ko
Podobné recepty jako Skopový guláš
Suvlaki řecký špíz
Skopové maso (nebo tedy vepřové když není skopové) nakrájíme na kostičky, okořeníme pepřem, solí a oregánem, napícháme postupně na špejle (tak vytvoříme špízy) a osmažíme na olivovém oleji. Během smažení pokapeme citronovou šťávou. 2. Podáváme se salátem a bílým chlebem (nebo s brambory). Podělte se
Podobné recepty jako Suvlaki řecký špíz
Skopová bačovská pečeně
Maso skopové (ovce, kozy) obsahuje karnitinu nejvíce, takže maso skopové - 210; jehněčí -78; hovězí - 64; vepřové- 25; drůbeží - 8; ryby 6 mg karnitinu/ 100 g masa. Karnitin se v těle člověka běžně syntetizuje z lyzinu a methioninu. A však u lidí se sklonem k cukrovce- diabetu a u dalších zdravotníc
Podobné recepty jako Skopová bačovská pečeně
Skopové maso kung-pao
Skopové maso kung-pao - recept: Maso pokrájíme na plátky silné asi 1 cm a každý plátek naklepeme tak, aby byl co nejtenčí a potom ho ostrým nožem nakrájíme na nudličky.Plátky masa
Podobné recepty jako Skopové maso kung-pao
Skopový pilav
Mezitím nakrájíme skopové maso na kostky a osolíme. Připravíme si cibuli nadrobno a na tuku osmahneme do zlatova. Přidáme maso, orestujeme a zalijeme trochou vody, přidáme lžíci protlaku, koření, lžíci kečupu,trochu sojové omáčky a dusíme do měkka. 4. Nakonec maso smícháme s rýží. Podělte se s přáte
Podobné recepty jako Skopový pilav
Skopové na pivě, rajčatech, česneku a koření recept
Kuchyňsky upravené skopové maso posypeme slaninou a plátky česneku, zakápneme trochou oleje, osolíme, opepříme, posypeme uzenou paprikou a pokrájenou cibulí. Vše pěkně vetřeme do masa a necháme přes noc odležet v chladu. Druhý den vložíme naložené maso do tlakového hrnce, opečeme ze všech stran, pos
Podobné recepty jako Skopové na pivě, rajčatech, česneku a koření
Skopová šórba
g skopové maso 100 g pórek 0,50 lžička pálivá paprika 0,50 lžička kari 1 kelímek bílý jogurt Postup přípravy receptu. 1. Fazole přes noc namočíme. Druhý den je dolijeme vodou a vaříme do poloměkka. Přidáme na kousky pokrájené skopové maso, osolíme a vaříme. Asi 15 minut před dovařením přidáme pórek
Podobné recepty jako Skopová šórba
Skopové na víně s rozmarýnem
Skopové na víně s rozmarýnem - recept: Kýtu pečlivě očistíme od tučných částí. Slaninu si nakrájíme na klínky, každý lehce obalíme v mletém rozmarýnu. Maso prošpikujeme takto připravenou
Podobné recepty jako Skopové na víně s rozmarýnem
Polévka ze skopového masa
g skopové maso cibule středně velké . 2 lžíce sádlo 2 ks brambory velk é. 2 hrst zelené fazolky - sterilované 0,25 lžička červená paprika ...
Podobné recepty jako Polévka ze skopového masa
Skopová kýta na smetaně recept
Cibuli nakrájíme na drobno, osmahneme na oleji spolu se slaninou, nakrájenou na kostky, pak k ní přidáme maso, koření, podle potřeby, podlijeme vodou a maso dusíme do měkka. Při dušení maso obracíme a podle potřeby přeléváme šťávou a podléváme vodou. K téměř měkkému masu přidáme zeleninu a dodusíme
Podobné recepty jako Skopová kýta na smetaně
Vepřové (skopové) kostky na majoránce
Vepřové (skopové) kostky na majoránce - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Vepřové (skopové) kostky na majoránce
Skopové na majoránce recept
Tématické fráze: skopové maso na majoránce skopové maso recept na majorance skopové skopové recepty jehněčí na majoránce skopové na česneku a majoránce skopové recept jehněčí na česneku a majoránce skopová kýta na majoránce postup skopové maso na majorance jehněčí a skopové recepty skopovena majoran
Podobné recepty jako Skopové na majoránce
Skopové maso v špenátovo smetanové sťávě recept
Suroviny: maso skopové, cibule, kurkuma, koriandr sušený, sůl, omáčka sojová tmavá, voda, špenát čerstvý, smetana sladká, olej Skopové maso v špenátovo - smetanové sťávě Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
Podobné recepty jako Skopové maso v špenátovo smetanové sťávě
Domácí klobásy
Domácí klobásy - recept: Skopové a vepřové maso pomeleme najemno, hovězí pomeleme na větší kousky. Vše řádně promíchat a nechat 2 dny uležet.
Podobné recepty jako Domácí klobásy
Skopové na víně s rozmarýnem recept
Skopové je výborné,jde také o zvyk.Pokud je dobře připravené, je to pochoutka.Škoda,že je drahé,jedlo by se v našich končinách daleko víc.Oproti jehněčímu má chuť silnější a vyzrálejší a proto komu nevadí, či ji vyhledává je toto super recept.Pokud se udělá s verzí na česneku,tak ten ji trochu potla
Podobné recepty jako Skopové na víně s rozmarýnem
Guláš z trojího masa
g skopové maso nebo králi čí. Postup přípravy receptu. 1. Na kostičky pokrájenou slaninu rozpustíme, přidáme nakrájenou cibuli a chvíli restujeme. Jako první přidáme na kostičky nakrájené hovězí maso a dusíme ho půl hodiny. Poté přidáme skopové nebo králičí maso a dusíme dále. Nakonec přidáme kostky
Podobné recepty jako Guláš z trojího masa
Skopová kýta pečená vcelku s medvědím česnekem recept ...
1,5 kg 1,5 kg skopové kýty 100 g 100 g uzené slaniny hrst hrst medvědího česneku 100 ml 100 ml červeného vína sůl mletý černý pepř dle chuti celý kmín dle chuti mletá červená paprika dle chuti Nálev na maso: 500 ml 500 ml vody 2 PL 2 PL octa 3 PL 3 PL oleje 3 3 bobkové listy
Podobné recepty jako Skopová kýta pečená vcelku s medvědím česnekem ...
Jehněčí na zelenině s česnekem recept
jehněčí kýta (nebo kůzlečí, lze použít i maso skopové, ale i hovězí, telecí apod.) 50 g 50 g slaniny 1/2 1/2 mrkve (střední) cca 30 g 30 g petržele (kořenu) 30 g 30 g celeru (bulvy) 1 1 cibule (velká) olej 4-5 stroužků 4-5 stroužků česneku česneková pasta sůl pepř
Podobné recepty jako Jehněčí na zelenině s česnekem
Marinovane, pomalu pecene jehneci recept
Takto pripravenou marinadou ze vsech stran potreme maso, vlozime do lednice a nechame 24 hodin marinovat. Po uplynuti doby vlozime maso (i s veskerou marinadou) do nadoby na peceni, podlijeme trochou vody a prikryte peceme 4 hodiny pri 140 stupnich (horni a dolni ohrev). Pote odkryjeme a jeste 1/2 -
Podobné recepty jako Marinovane, pomalu pecene jehneci
Jehněčí pečeně na rozmarýnu
Jehněčí pečeně na rozmarýnu - recept: Do masa připraveného na pečení vetřeme rozmarýn, pepř, česnek a trochu oleje (nejlépe olivového). Necháme odležet v chladu. Poté kýtu opečeme,
Podobné recepty jako Jehněčí pečeně na rozmarýnu
Skopové na slanině s česnekem a rozmarýnem v PH recept ...
Skopové očistíme, osolíme, opepříme a vložíme do pomalého hrnce. Přidáme slaninu pokrájenou na kostičky, neoloupané stroužky česneku a rozmarýn. Mírně podlijeme vodou, zapneme na High a pomalíme 4-5 hodin. Když je maso hotové, vyjmeme stroužky česneku, vymačkáme je do výpeku a zašleháme do něho másl
Podobné recepty jako Skopové na slanině s česnekem a rozmarýnem v PH ...
Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré ...
600 g jehněčí maso (plec) 400 g. 400 g jehněčí kotlety (hřbet) směs bylinek (petrželka, rozmarýn apod.) 4-5 kuliček. 4-5 kuliček nového koření. 300 g. 300 g gazdovské slaniny nebo jiné slaniny. 2-3.
Podobné recepty jako Jehněčí na česneku a bylinkách, se zapečeným bramborovým pyré ...
Skopové po provensálsku se zeleninou recept
Suroviny: maso skopové, koření provensálské, sůl, pepř, cibule, olej, cuketa, mrkev, brokolice, máslo, kmín celý, sůl Skopové po provensálsku se zeleninou Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
Podobné recepty jako Skopové po provensálsku se zeleninou
Skopové na víně a bylinkách recept
Slaninu nakrájíme na tenké proužky, stroužky česneku rozpůlíme a maso prošpikujeme tak, že dáme vždy společně proužek slaniny s česnekem. … Skopové na víně a bylinkách - TopRecepty.cz
Podobné recepty jako Skopové na víně a bylinkách
Jehněčí (skopové) na majoránce recept
Přední oprané maso nakrájíme na stejné kousky a osolíme. V kastrole si na másle osmažíme na plátky nakrájenou kořenovou zeleninu s cibulkou nadrobno. Do usmaženého vložíme připravené maso, zalijeme vroucí vodou a dusíme pod poklicí do měkka. V jiném větším kastrole si připravíme z másla a mouky žlut
Podobné recepty jako Jehněčí (skopové) na majoránce
Jehněčí kýta s kaparovou omáčkou recept
Naporcované maso podáváme se zeleninou, bramborami a těstovinami v hlubokých talířích zalité šťávou. Kaparovou omáčku podáváme zvlášť. Poznámka autora receptu Toto jídlo je původem z Irska, jehož kuchyně je svým složením blízká té české. Základem irské kuchyně jsou tradičně brambory a ostatní zeleni
Podobné recepty jako Jehněčí kýta s kaparovou omáčkou
Skopové řízečky recept
Použila jsem (kozí maso, známí měli doma kozu, jenže oni ji nechtěli jíst, protože to byla mazlíček, tak jsme si ji vzali, byla rok stará). Skopové moc nemusím a děti už vůbec ne. Manžel ten ho zase miluje, tak se u nás občas uvaří!! Ochutnali jsme všichni (děti nevěděly, že je to skopové a jak se j
Podobné recepty jako Skopové řízečky
Řecké knedlíčky se skořicí recept
Postup přípravy. Maso smícháme s utřeným česnekem, kořením a strouhankou, zvlhčenou vodou nebo vývarem. Mokrýma rukama tvarujeme menší knedlíčky, obalíme je v hladké mouce a usmažíme na rozpáleném oleji. Hotové je pak odložíme na papírové utěrce na teplé místo. Rajčata nařízneme, chvilku povaříme ve
Podobné recepty jako Řecké knedlíčky se skořicí
Cassoulet
Na sádle opečeme skopové maso nakrájené na drobnější kostičky (může být ale nahrubo namleté). Přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a nasekaný česnek, orestujeme a okořeníme bobkovým listem, tymiánem, solí a pepřem. Zalijeme vývarem a dusíme asi hodinu, až je maso měkké. 2. Poté obsah obou hrnců smíchá
Podobné recepty jako Cassoulet
Jarpag dolma masem plněné vinné listy
Skopové nebo hovězí maso umeleme spolu s cibulí. Do směsi přidáme ryži, nasekanou nať (koriandru, kopru a máty), sůl, pepř, špetku skořice, někdy loupány hrách předem močený ve studena vodu. 2. Čerstvé listy révy spaříme horkou vodou a nakládané listy vaříme do poloměkka. 3. Směs masa a přísad důkla
Podobné recepty jako Jarpag dolma masem plněné vinné listy
Skopové na zázvoru a česneku recept
Maso skopové očistíme, nakrájíme na větší kostky, osolíme, zasypeme mletým sušeným zázvorem a potřeme prolisovaným česnekem. Promícháme s cibulí a pečeme do hněda cca 3 hodiny. Dle hustoty zahustíme tmavou jíškou, která být nemusí. Podáváme se špenátem a bramborovým knedlíkem.
Podobné recepty jako Skopové na zázvoru a česneku
Skopové na divoko recept
Na rozpálenou hlubokou pánev dáme 1 lžíci oleje a osmažíme odležené maso, až se skoro přichytne. Musí být pěkně zatáhnuté a opečené. Maso vytáhneme a na výpeku osmahneme nakrájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek a na tenké plátky nakrájenou mrkev. Přidáme maso, vše podlijeme vodou a přidáme bobk
Podobné recepty jako Skopové na divoko
Nové recepty
Skopové maso kung-pao. Maso pokrájíme na plátky silné asi 1 cm a každý plátek naklepeme tak, aby byl co nejtenčí a potom ho ostrým nožem nakrájíme na nudličky. Plátky masa... více o Skopové maso kung-pao. 45 minut. Pelhřimovský řízek. Syrové brambory nastrouáme, přidáme vejce, sůl, mléko a hladnou m
Podobné recepty jako Novéy