Vepřenky z trouby recept
Troubu předehřejeme na 180°C. V míse smícháme mleté maso s kořením, vejcem, hořčicí a solí. Poté přisypeme pár hrstí strouhanky (stačí 2-3), zakápneme cca 2-3 lžícemi smetany a promícháme. Ze směsi tvoříme placičky cca 6 cm v průměru a 1,5 cm vysoké a pokládáme na plech na pečící papír nebo silikono
Podobné recepty jako Vepřenky z trouby
Ostřejší masové kouličky plněné vejci recept
Postup přípravy. Mleté maso promícháme se solamylem, kořením, vejcem, solí, hořčicí, strouhankou, ljutenicí a uzenou paprikou. Přidáme nadrobno pokrájenou zelenou nať z jarní cibulky. Vejce, uvařená natvrdo, obalíme masovou směsí.
Podobné recepty jako Ostřejší masové kouličky plněné vejci
Mleté maso dušené s rajčatya vejci recept
Když je maso měkké, necháme šťávu vysmahnout, přilijeme vejce, mícháme a necháme ztuhnout. Posypeme nakrájenou petrželkou a podáváme s rýží, brambory nebo chlebem. Do masa můžeme přidat i trochu hub. Uvařeno (1x) Přidat do oblíbených (25x) Přidat poznámku Nahlásit chybu v receptu Mleté maso Rajčata
Podobné recepty jako Mleté maso dušené s rajčatya vejci
Mleté steaky s vejcem recept
Maso umeleme. Drobně nakrájenou cibuli opečeme na rozehřátém oleji a necháme vychladnout. Potom ji přidáme k masu spolu s prolisovaným česnekem, solí, pepřem, dvěma vejci a vše promícháme. Je-li směs řídká, přidáme strouhanku. Ze směsi vytvarujeme placičky a usmažíme v rozehřátém tuku z obou stran.
Podobné recepty jako Mleté steaky s vejcem
Masové koule s vejci recept
Maso smícháme s kořením, česnekem a nadrobno nakrájenou cibulkou. Směs necháme na hodnu odležet na smíchání všech ingrediencí, poté uděláme čtyři placky, do kterých vkládáme uvařená vejce. Vejce pečlivě obalíme masovou směsí a vytvarujeme koule. Masové koule nakonec jemně obalíme ve strouhance a dám
Podobné recepty jako Masové koule s vejci
Hlíva zapečená v mletém mase recept
Postup přípravy. Mleté maso smícháme se všemi přísadami, tzn. kořením, vymačkaným a rozmělněným rohlíkem, rozdrceným česnekem, 1 vejcem, červenou paprikou a solí. Hlívu rozdělíme, osolíme a opečeme dohněda na oleji.
Podobné recepty jako Hlíva zapečená v mletém mase
Válečky z mletého masa plněné mangoldem recept
Mleté maso promícháme s vejcem, kořením a solamylem. Rozdělíme na šest dílů, vytvoříme placičky. Na každou dáme kousek anglické slaniny, připravený mangold a svineme do válečků, které rozložíme na plech vyložený pečícím papírem a grilujeme v troubě do zlatova. Dělala jsem na 180° z každé strany osm
Podobné recepty jako Válečky z mletého masa plněné mangoldem
Smažené nudle s mletým vepřovým masem a pórkem recept ...
Suroviny. 200 g vlasových rýžových nudlí. 200 g mletého vepřového masa. 1 pórek. 2 šalotky. 1-2 chilli papričky. 3 stroužky česneku. 3 lžíce sojové omáčky. 1/4 hrnku vody.
Podobné recepty jako Smažené nudle s mletým vepřovým masem a pórkem ...
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka Pohlreicha. Zimní měsíce si žádají jídla z jednoho hrnce, proto Šéf v posledním díle nové řady Šéfem za pár minut vykouzlil dušené hovězí s bramborem, karotkou a paprikami. Přílohy není třeba, je v jednom hrnci.
Podobné recepty jako Dušené hovězí se zeleninou z jednoho hrnce podle Zdeňka ...
Čínská smažená rýže s mletým masem, zeleninou a buráky ...
Čínská smažená rýže s meltým masem, zeleninou a buráky Zdroj: Klára Michalová. 12x. Skvělý tip na bleskurychlé jídlo, které se hodí i do krabičky do práce. Až budete příště vařit rýži, rovnou jí uvařte dvakrát tolik a hned jak zchladne, přendejte ji do krabičky a dejte do lednice.
Podobné recepty jako Čínská smažená rýže s mletým masem, zeleninou a buráky ...
Zapečené mleté maso se slaninou a sýrem recept
Mleté maso smícháme s vejcem a kořením. Dobře promíchané mleté maso dáme na anglickou slaninu. Sýr nastrouháme na mleté maso a přesahující kousky anglické překlopíme přes sýr. Dáme zapéct do trouby na 180 °C zhruba na 30-40 minut.
Podobné recepty jako Zapečené mleté maso se slaninou a sýrem
Mleté maso v tukové vepřové bláně (bránici, košilce, závoji, necu ...
Mleté maso smícháme s vejcem, solí, pepřem, rozetřeným česnekem, špetkou drceného kmínu, podle potřeby přidáme trochu mléka a dobře propracujeme. Blánu rozprostřeme a rozdělíme na 4 díly. Z masa vytvoříme 4 placičky, zabalíme je do bránice a stlačíme do šířky. Při pečení se stáhnou.
Podobné recepty jako Mleté maso v tukové vepřové bláně (bránici, košilce, závoji, necu ...
Placičky z mletého masa recept
Mleté maso spojíme mlékem a vejcem, okořeníme dle své chuti (např. sůl,pepř,majoránka,kmín,...), přidáme strouhanku a zpracujeme těsto. Z těsta tvoříme kuličky velikosti pingpongového míčku, které rozplácneme na tenčí placky. Placky skládáme na plech vymazaný olejem.
Podobné recepty jako Placičky z mletého masa
Těstoviny s mletým masem recept
Postup přípravy. Uvaříme těstoviny, scedíme a odložíme do připraveného pekáčku. Mleté maso dáme na pánev s troškou oleje, orestujeme, přidáme nakrájený pórek, nakrájenou papriku, může být vícebarevná a směs ochutíme kořením. Poté směs zamícháme do těstovin a dáme do trouby.
Podobné recepty jako Těstoviny s mletým masem
Špagety s mletým masem recept
Špagety s mletým masem. Těstoviny s různými omáčkami jsou velmi oblíbené pro svou skvělou chuť a jednoduchou přípravu. Špagety s omáčkou z mletého masa a rajčat lákavě voní bylinkami a česnekem. Když každou porci ozdobíme trochu nastrouhaného sýra, bude pokrm dokonalý. 5,0 (62×) alus.s. 51 názorů.
Podobné recepty jako Špagety s mletým masem
Pečené plněné papriky recept
Postup přípravy. Hovězí mleté maso smícháme s vejcem a přidáme nadrobno pokrájenou cibulí. Osolíme, opepříme a naplníme omyté a očištěné papriky, zbavené jádřinců. V pekáčku na lžíci sádla osmahneme cibulku, zasypeme lehce moukou a zamícháme. Zalijeme rajskou šťávou a vývarem.
Podobné recepty jako Pečené plněné papriky
Gulášová fazolačka s mletým masem
Vařte 15 minut, poté přidejte slité máslové fazole a vařte dalších 8 minut. Nakonec přidejte něco zeleného – klasicky nasekanou hladkolistou petržel, ale skvělý je i nahrubo nasekaný medvědí česnek nebo špenát. Gulášová fazolačka s mletým masem 2 Zdroj: Klára Michalová.
Podobné recepty jako Gulášová fazolačka s mletým masem
Točenice s masem recept
Mleté maso smícháme se solí, pepřem, majoránkou, petrželkou, rajským protlakem, vajíčkem, opečenou cibulkou a česnekem. Na plát listového těsta poklademe maso, zabalíme a vytvoříme rolku. To dáme na 20 minut do lednice ztuhnout. Potom podélně rozřízneme na dvě části, které spleteme do copu. Takto př
Podobné recepty jako Točenice s masem
Zelňačka s mletým masem
Na olej dáme nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso, osolíme, dáme trochu pepře, trochu soli a necháme zarestovat.. 2. Potom přidáme obě papriky, brambory a pokrájené zelí, bobkový list a podlijeme trochou vody tak, aby se směs jen dusila. Po chvíli přidáme na kolečka nakrájenou klobásu. Podle potřeb
Podobné recepty jako Zelňačka s mletým masem
Závitky s mletým masem a medvědím česnekem recept ...
Postup přípravy. Mleté maso důkladně smícháme s vejcem, sýrem, hořčicí, cibulkou, osolíme a opepříme. Rýžový papír navlhčíme, hustě poklademe listy medvědího česneku. Ze směsi mletého masa utvoříme válečky, můžeme je naplnit třeba kousky natvrdo vařeného vejce.
Podobné recepty jako Závitky s mletým masem a medvědím česnekem ...
Oblíbený recept na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka ...
Oblíbený recept na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka Pohlreicha. 46x. „Pro přípravu klidně použijte zadní hovězí nebo roštěnec. Tatarák nemelu na mlýnku. Dávám si s ním práci a krájím ho ručně, abych si mohl sám určit, jak moc bude směs hrubá.
Podobné recepty jako Oblíbený na tatarák z hovězího masa podle Zdeňka ...
Holandský řízek
Suroviny mleté maso (ideálně mix hovězí a vepřové) 600 g eidam (nebo gouda) 120 g vejce 2 ks petrželka brambory (uvařené s máslem na podávání) olej (na smažení)
Podobné recepty jako Holandský řízek
Pravý ruský boršč podle receptu Zdeňka Pohlreicha ...
Postup přípravy. Maso zalijte dostatečným množstvím studené vody (asi 2,5 l), přidejte nové koření, pepř a bobkový list, osolte a přiveďte k varu. Přiklopte, stáhněte teplotu na minimum a nechte pobublávat asi 2 hodiny. Průběžně sbírejte pěnu, která se utvoří na hladině.
Podobné recepty jako Pravý ruský boršč podleu Zdeňka Pohlreicha ...