Parmezánové chuťovky recept
Parmezánové chuťovky jsou přesně tím pravým pohoštěním pro ty, kdo upřednostňují zdravé jídlo. Jsou nejen zdravé, ale jsou i velmi chutné a můžete jich sníst bez špatného svědomí kolik chcete.
(celý recept)
Ingredience receptu
- 2 cukety
- 1 lžíce mořské soli
- 30 g strouhaného parmezánu
- rostlinný olej
Způsob přípravy
Parmezánové chuťovky jsou přesně tím pravým pohoštěním pro ty, kdo upřednostňují zdravé jídlo. Jsou nejen zdravé, ale jsou i velmi chutné a můžete jich sníst bez špatného svědomí kolik chcete. Troubu předehřejeme na 200 stupňů.Omyté cukety nakrájíme na tenké plátky a naskládáme je na vymazaný pečící plech.
Na každé kolečko cukety nasypeme nastrouhaný sýr a trochu soli. Plech vložíme do předehřáté trouby a pečeme přibližně 1,5 hodiny, podle tloušťky cukety. Po upečení plech vyndáme z trouby a cuketové chuťovky necháme vychladnout.