Zavařené vepřové maso recept
Jo to je pochoutka tak samo už to zavařovala babička v padesátých letech do plechovek . Odpovědět. emilie precova. 8. 7. 2017 18:06:41 . phansen: Odpovědět. casino. 17. 3. 2017 22:24:56. phansen: Částečně s vámi souhlasím, ale naštěstí je u rcp fotečka, takže autorka patrně používá sklenice 700ml U
Podobné recepty jako Zavařené vepřové maso
Zavařené maso recept
Uzené maso,co chcete zavařovat,neuďte do finální podoby!! Zavařujte je polosyrové! Doporučuji při teplotě udírny 60-80st. udit max. 3 hodiny, při teplotě 80-100st. do dvou hodin. Více ne. Maso naskládejte do sklenic,aby bylo cca 2- 2,5cm pod hrdlo sklenice. Prostě nepřeplňovat.
Podobné recepty jako Zavařené maso
Domácí zavařené vepřové od maminky
Maso nakrájíme na kostky jako když děláme vrabce. Na bůčku nařežeme kůži, aby se nám hezky vypekla a celý bůček také rozkrájíme na kostky. Oloupaný česnek si prolisujeme a rozetřeme se solí. Důkladně prohněteme s masem a pokmínujeme. Přikryjeme alobalem a maso necháme cca hodinu odležet. Pak podlije
Podobné recepty jako Domácí zavařené vepřové od maminky
Zavařené maso na dovolenou
Zavařené maso na dovolenou - recept: Maso dáme po kouscích do umytých zavařovacích sklenic. Do každé sklenice dáme malou lžičku soli a 1,5 dcl vody. Pokud máme kousek kůže, dáme na maso.
Podobné recepty jako Zavařené maso na dovolenou
Zavařené domáci klobásy na pozdní léto recept
Mariana:Když zavařujeme klobásy do plechovek, naplníme plechovku, zalijeme plně převařenou osolenou vodou - na 1 litr 20 g soli, a vaříme 2,5 hod. na 100°. Po uvaření plechovky rychle zchladíme ve studené vodě. Tak to děláme my a ještě se nám nestalo, že by se nějaká nafoukla nebo zkazila. Odpovědět
Podobné recepty jako Zavařené domáci klobásy na pozdní léto
Pečínka ve skle recept
Ano, tak se o zabijačkách zavařovalo maso do plechovek a žádná voda se nepřidávala!!! Odpovědět. Jana (neregistrovaná) 29. 11. 2015 20:33:39. Rada by som sa opytala, kedze je potrebne hodinu sterilizovat a o 48 hodin znova hodinu, ci niekoho nenapadlo to sterilizovat v papinaku (kukte) ako dlho takt
Podobné recepty jako Pečínka ve skle
Vepřové maso ve vlastní šťávě
Svatavo,dělala bych to podobně.Maso dala do sklenic,zalila převařenou vodou a sterilizovala(90°a tak cca 25min, by mohlo stačit),je už vlastně tepelně upravené ,takže není potřeba tak dlouho ,jako tady.Dělalo se tak na Moravě,sice do plechovek,ale je to jedno.Nic se nepřidávalo,aby byla konzerva co
Podobné recepty jako Vepřové maso ve vlastní šťávě
Vepřová konzerva recept
Ahoj, zavařuji maso 40 let. zavařovala již moje maminka od, které jsem se to naučila ona sice jen syrové do plechovek. Já zavařuji pečené i skořením, nebo i znojemskou, ptáčky, závitky vepřové i řízky jsem dělala, ale ty se trošku vysuší. Když upeču nebo udusím jaké koliv maso hovězí, vepřové, králí
Podobné recepty jako Vepřová konzerva
Kadlíkova masová konzerva recept
Maso jsem nakrájel na drobné kostky, kůže předvařil (použil jsem zkonzervovaný vývar z kořeněného laloku, viz můj předchozí recept). Do masa jsme vmíchal sůl s rozetřeným česnekem (moc), opepřil, pokmínoval, a dal na dva dny odležet do lednice. Poté jsem do sklenic dal na dno kousek předvařené kůže,
Podobné recepty jako Kadlíkova masová konzerva
Nakládané řízky
Vždy naklepávám a nikdy si žádný z mých strávníků nestěžoval, že by maso bylo suché. Naopak! Maruš | 9. 12. 2006 17:36. Kuřecí prsa také vždy naklepu,samozřejmě,že trošku,jemně a s citem.Nikdy se mi nezdálo,že mám podešev.Dá se šetrně naklepávat i mezi mikroténem.A receptík vypadá moc dobře,příležit
Podobné recepty jako Nakládané řízky
Jednoduchá rajská omáčka
Kdo má rád,když se maso rosejpá a je měkoučké může do vody přidat i lžičku octa.Cukru dávám také méně. Lucka | 17. 5. 2015 10:42. Omáčka výborná, ale cca 130g cukru je hrozně moc. Dávám pyre z krabice 500g, protlak z plechovky je hrozně kyselý A špatně se dochucuje.. :-) Máňa | 8. 5. 2015 17:20. Dob
Podobné recepty jako Jednoduchá rajská omáčka
Dušené červené zelí
Dušené červené zelí - recept. Přečtěte si, jak jídlo správně připravit a jaké si nachystat suroviny. Vše najdete na webu Recepty.cz.
Podobné recepty jako Dušené červené zelí
Domácí klobásy podle Hynka recept
Domácí klobásy, které jsem si v průběhu několika let vymazlil téměř k dokonalosti. Recept je z 10 kg masa, ale po vyuzení budete mít 7,5 - 8 kg klobás.
Podobné recepty jako Domácí klobásy podle Hynka