Sdílet:

Katův šleh recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí2 porce

Katův šleh je známé pikantní jídlo na které má asi každý svůj osobitý recept. Tady je ten náš.
Zdroj fotografie: Facebook.com
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 400 g vepřové kýty
  • 1 červená cibule
  • olivový olej
  • pikantní kečup
  • špetka mletého černého pepře
  • špetka soli
  • špetka chilli koření
  • 2 stroužky česneku
  • 2 sladkokyselé okurky
  • 1 naložená červená paprika


Způsob přípravy

Na rozpáleném oleji osmažíme na tenké nudličky nakrájené maso. Po chvíli k němu přidáme nadrobno nakrájenou cibuli a utřený česnek. Když cibulka lehce zezlátne, přidáme do pánve nakrájené kyselé okurky a nakrájenou papriku.

Vše důkladně promícháme, lehce podlijeme vodou a přidáme 1 až 2 lžíce kečupu. Směs za stálého míchání krátce podusíme a nakonec dokořeníme solí, pepřem a chilli kořením podle chuti.

Hotový katův šleh podáváme s čerstvým pečivem nebo s topinkami.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Katův šleh recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Katův šleh.
Nebo hledejte podobné podle části názvu katův šleh .
Hledat podobné recepty na internetu jako Katův šleh

Kde najít informace



×