Dušené drůbeží žaludky po čínsku
Dušené drůbeží žaludky po čínsku jsou chutným pokrmem s výraznou jasnou chutí, který se připravuje z pečlivě očištěných žaludků. Před vařením je důležité na jejich vyvýšené č...
Dršťky s hořčičnou omáčkou
Dršťky s hořčičnou omáčkou jsou tradičním pokrmem, který se vyznačuje jemnou chutí díky opražené cibuli, jež se následně smíchá s moukou a vývarem. Při vaření se omáčka dochucuje různými ko...
Recept Dršťková polévka
7. srpen 2016 Dršťková polévka je tradiční oblíbená přesnídávková polévka. Přidáme-li k ní čerstvé pečivo, může klidně nahradit i večeři. Správná dršťková ...
Podobné recepty jako Recept Dršťková polévka
Zadělávané dršťky
Zadělávané dršťky jsou vynikajícím a nezvyklým pokrmem, který se často objevuje na jídelních lístcích v luxusních restauracích. Tato delikatesa je oblíbená pro svou bohatou chuť a jed...
Dršťková polévka se smetanou
Dršťková polévka se smetanou je chutný a sytý pokrm, který se připravuje z drštěk, kořenové zeleniny a brambor. Nejprve je třeba dršťky důkladně připravit, spařit je vařící vodou a...
Dušené zelí mojí babičky
Dušené zelí je tradiční pokrm české kuchyně, který má své nezaměnitelné místo na jídelníčku. Tato oblíbená příloha se často podává k masovým pokrmům a knedlíkům, ať už houskov...
Dušená mrkev s hovězím masem
Dušená mrkev s hovězím masem je zdravé a lahodné jídlo, které si mohou vychutnat jak milovníci masa, tak vegetariáni, kteří mohou recept připravit pouze s mrkví. Tato var...
Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem
Kuře na paprice s máslovými noky je jídlo, které má své kořeny v rakousko-uherské kuchyni a tradičně se připravovalo ze slepic, které přestaly snášet vejce. Dnes si o...
Sladké zelí
Sladké zelí je skvělou přílohou, která se výborně hodí ke knedlíkům s uzeným masem. Tento recept vám přinese nezapomenutelnou chuť, kterou si zamilujete....
Polévka zeleninová s uzeným a dršťkami podle babičky
Tato polévka je chutným pokrmem, který kombinuje zeleninu, uzené maso a dršťky. Dršťky se připravují tak, že se nejprve předvaří a poté důkladně omyjí. Následně se spaří...
Suchovské kyselé s hubami
Suchovské kyselé s houbami je chutné jídlo, které se připravuje na základě smažené cibule a nastrouhaných brambor. V úvodu se na sádle osmaží cibule do zlatova, poté se přidají nast...
Houby v zelí po polsku
Houby v zelí po polsku jsou chutné jídlo, které spojuje aromatické houby s kysaným zelím. Toto tradiční polské jídlo nabízí jak bohatou chuť, tak i příjemnou texturu. Houby se obvykle dusí...
Polévka z vepřového jazyka
Polévka z vepřového jazyka je tradiční pokrm, který vyniká svou bohatou chutí a jemnou, příjemnou texturou. Hlavní složkou je vepřový jazyk, který se nejprve vaří do mě...
Pomazánka ze sušených hub
Pomazánka ze sušených hub je chutná směs, která se připravuje kombinací rozkrájené okurky, cibule, nastrouhané nivy a umletých sušených hub. Vše se důkladně promíchá s...
Domáci bagel s hovezím a skvelou medovo-horčičnou omáčkou
Tento recept na domácí bagely nabízí skvělou kombinaci s hovězím masem a lahodnou medovo-hořčičnou omáčkou. Pokud máte v oblibě pečení domácího pečiva, určitě si na těchto bagel...