Grilované rybí filety s petrželovým máslem recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření35 minPočet porcí2 porce

Grilované rybí filety s petrželovým máslem jsou lehké a pikantní. Voní česnekem a čerstvou zelenou petrželkou. Přílohou může být třeba čerstvá zelenina.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 2 filety tresky
  • 1 citron
  • 2 lžíce másla
  • 2 stroužky česneku
  • olivový olej
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • čerstvá zelená petrželka


Způsob přípravy

Ze lžíce olivového oleje, utřeného česneku a lžičky citronové šťávy umícháme marinádu. Filety osolíme a okořeníme pepřem, marinádou potřeme z obou stran a uložíme je na půl hodiny do chladna.

Mezitím smícháme změklé máslo, lžíci nadrobno nasekané zelené petrželky a lžičku citronové šťávy. Petrželové máslo necháme ztuhnou v ledničce.

Z filet opatrně setřeme zbytky marinády a na rozpáleném grilu je grilujeme 4 až 6 minut po každé straně,

Na každou porci položíme plátek petrželového másla, přidáme přílohu a můžeme podávat.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Grilované rybí filety s petrželovým máslem recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Nebo hledejte podobné podle části názvu grilované rybí filety petrželovým máslem .
Hledat podobné recepty na internetu jako Grilované rybí filety s petrželovým máslem

Kde najít informace



×