Marináda na krkovici recept

HanaRohlenová

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Marináda na krkovici nebo i na jiný druh masa, je důležitou součástí vašeho grilování nebo pečení. I na ní záleží jak bude maso chutnat. Důležitá věc - raději nedávejte do marinády sůl, protože maso vysušuje. Solte maso až před tepelnou úpravou.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 5 stroužků česneku
  • 2 lžíce tekutého včelího medu
  • 3 lžíce olivového oleje
  • 5 lžic vinného octa
  • 1 lžíce rajčatového protlaku
  • 1 lžička sušeného oregana
  • 1 lžička mletého kmínu
  • 1 lžička koriandru
  • špetka mletého černého pepře


Způsob přípravy

Utřený česnek smícháme s medem, olejem, octem, protlakem a kořením. Vše dobře promícháme. Jednotlivé plátky krkovice marinádou důkladně potřeme a uložíme je v zakryté nádobě na 8 hodin do lednice.

Občas maso v nádobě obrátíme. Po uplynutí této doby (může být i delší) je maso připravené na grilování nebo jinou tepelnou úpravu.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Marináda na krkovici recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Marináda na krkovici.
Nebo hledejte podobné podle části názvu marináda krkovici .
Hledat podobné recepty na internetu jako Marináda na krkovici

Kde najít informace



×