Okoun na másle a kmínu
1. Očištěnou rybu osolte, opepřete, posypte kmínem a osmažte na přepuštěném másle z obou stran dozlatova. Ke konci posypejte celým kmínem. Podávejte s bramborami. 2. NÁŠ TIP. 3. Čím déle na něm zůstanou šupiny, tím hůře půjdou dolů. Takže čistěte hned a nejlépe škrabkou na ryby z rybářských potřeb .
Podobné recepty jako Okoun na másle a kmínu
Moc dobrá pečená ryba-Okouník mořský recept
Do pekáčku dáme rozpuštěné máslo, na něj nakrájíme cibuli s paprikou na proužky, rajčátka na čtvrtinky, přidáme petržel, na směs položíme osolené ryby a posypeme kořením: kmínem, estragonem, tymiánem-NEŠETŘIT! Nakonec nakrájíme pórek na kolečka a ním posypeme rybu, zalijeme malinko vodou a dáme péct
Podobné recepty jako Moc dobrá pečená ryba-Okouník mořský
Dušený okoun a fit brambory recept
Na pečicí papír nalijete rozpuštěné máslo. Položíte okouna, přidáte jarní cibulku, pórek, máslo, polijete citronem, zabalíte pečicím papírem do úhledného balíčku a dáte do předehřáté trouby na 200°C asi tak na 20 minut. Fit brambory uděláme tak, že si oškrábeme brambory a očistíme mrkev, nakrájíme n
Podobné recepty jako Dušený okoun a fit brambory
Bylinkový okoun recept
okoun filet recept okoun filety recept okoun okoun obecný recept recept okoun nilský recept na okouny filé z okouna recepty. Suroviny: okoun nilský, tymián citronový, bazalka čerstvá, citron, máslo, pepř citronový, sůl, sůl mořská, citron. Filety okouna osolíme, opepříme z obou stran a necháme asi d
Podobné recepty jako Bylinkový okoun
Mořský okoun podle tchýně
Mořský okoun podle tchýně - recept: Vykuchaného okouna omyjeme, položíme na alobal. Rajčátka přepůlíme, olivy také. Břišní dutinu osolíme a vložíme rajčátko, olivu, stroužek česneku a
Podobné recepty jako Mořský okoun podle tchýně
Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou fotografie 4
Fotografie k receptu Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou. Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou Colombo65
Podobné recepty jako Nilský okoun na tymiánu s citronovou omáčkou fotografie 4
VIDEO: Grilovaný chilský okoun se zeleninou
VIDEO: Grilovaný chilský okoun se zeleninou. Grilovaný chilský okoun se zeleninou Zdroj: Hermína / Prima. 3x. Delikátní chuť bělomasé ryby získá šmrnc díky grilování na dřevěném prkénku pod poklopem. Díky tomu bude mít maso lehce zauzenou vůni. Podávejte s lehkou zeleninovou přílohou a omáčkou v asi
Podobné recepty jako VIDEO: Grilovaný chilský okoun se zeleninou
Recept Okoun podle Mlynáře
Okoun je znám tím, že má hodně kostí. Proto jej nedoporučujeme těm, kteří vybírání kostiček nesnáší. Takže vezmeme si středně velké okouny, očistíme, důkladně opláchneme a osušíme. Potřeme solí uvnitř i na povrchu a posypeme mletým bílým pepřem. Nadrobno nasekanou čerstvou petržel smícháme s hladkou
Podobné recepty jako Recept Okoun podle Mlynáře
Filet z okouna s bramborovo-okurkovou omáčkou recept ...
4 filety okouna nilského (s kůží nebo i bez kůže) hrubozrnná sůl. čerstvě mletý pepř. 1 lžička sušeného tymiánu nebo lžíce čerstvých tymiánových lístků. 1 malá cibule nebo šalotka. 2 stroužky česneku. 1 středně velký čerstvý okurek. 600-800 g brambor. 50 g másla.
Podobné recepty jako Filet z okouna s bramborovo-okurkovou omáčkou ...
Okurková limonáda s citronem
Přidejte lístky meduňky, citronovou šťávu a po lžíci sirupu. Zalijte okurkovým výluhem a promíchejte. Náš TIP: Okurku rozmixujte, dolijte vodou a nechte v ledničce asi 30 minut. Sceďte. Limonádu oslaďte cukrem nebo sirupem a ve sklenicích doplňte kouskem nakrájené okurky a citronem.
Podobné recepty jako Okurková limonáda s citronem
Okurka s tvarohem
Postup přípravy receptu. Z tvarohu, česneku a zázvoru si umícháme hladký pikantní krém, který osolíme a opepříme dle chuti. Smetanu přidáváme dle potřeby (hustoty). Můžeme přidat i jemně nasekané bylinky dle chuti (kopr, pažitka, petrželka). Dáme do chladna krátce proležet. Vychlazenou okurku oloupe
Podobné recepty jako Okurka s tvarohem
Těstoviny s omáčkou z pečených cherry rajčat
olivový olej 3 lžíce. česnek (oloupaný a napůl rozkrojený) 3 stroužky. cherry rajčata (podélně rozkrojená napůl) 900 g. bazalka (natrhané lístky čerstvé bazalky) 1 hrst + na ozdobu. cukr 1 lžička. těstoviny (sušené nebo 320–480 g čerstvých těstovin) 400–600 g. sůl. čerstvě namletý pepř.
Podobné recepty jako Těstoviny s omáčkou z pečených cherry rajčat
Ochucené soli
Červená řepa se zelím. Ochucené soli - recept: Bylinková sůl 1. Nadrobno nasekané bylinky rozložte na plech vyložený pečicím papírem. Usušte při teplotě 80 °C, asi 20 minut. 2. Bylinky a limetovou.
Podobné recepty jako Ochucené soli