Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Dušený okoun a fit brambory

Hodnocení receptu je 4,5 (5×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 20 min Doba přípravy: 20 min

20 min (20 min příprava)

19. 11. 2015 14:21

Suroviny pro 1

1

Postup přípravy

Poznámka autora receptu

Okoun je sladkovodní ryba.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

maiva maiva

21. 11. 2015 16:01

Pěkně upravená ryba:-p+:yes:, ale fit brambory nevím, zda by u nás získaly přízeň;-)

spagetka spagetka

20. 11. 2015 08:04

To jsem fakt netušila, že šťouchačky s mrkví, které dělala moje babka i mamka, jsou FIT brambory :-D:-D:-D:-D, ale jinak :-p:-p:yes::yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

20. 11. 2015 01:07

:-p:yes::yes:

Mmelinda Mmelinda

19. 11. 2015 22:07

Ale toto vypadá vážně famózně....:yes:

zizala zizala (moderátorka)

19. 11. 2015 18:32

Okouna už jsem nejedla, ani nepamatuju :-( Ale má skvělé maso :-p:-p Pěkný recept :yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: dušený okoun nilský okoun nilský pečený v troubě na plechu okoun nilský s porkem a jarní cibulkou okoun s bramborem fit brambory

Suroviny: filet z nilského okouna, pórek, cibulka jarní, máslo, sůl, pepř, citron, mrkev, brambory, petržel

TopRecepty.cz

Dušený okoun a fit brambory

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/mgnn