Ohnivé cibulky v balsamikové redukci recept
Recept je příliš složitý. Balsamiková redukce se dělá jednodušeji (jen balsamico a cukr) a hlavně samostatně - bez cibulek. Cibulky, nebo cokoliv jiného se pak redukcí přelijí při podávání. Balsamiková redukce má typickou, sladko-kyselou chuť a používá se na saláty, jako omáčka k rybám nebo masu. Od
Podobné recepty jako Ohnivé cibulky v balsamikové redukci
Sladkokyselá cibule (cibulka) recept
Poznámka autorky receptu. Kdysi jsme tak zavářeli drobnou cibuli množilku. Pak jsme ji přestali pěstovat, a protože máme křupavou sladkokyselou cibuli moc rádi, zavařuji ji takhle. Vlevo cibule žlutá, vpravo červená.
Podobné recepty jako Sladkokyselá cibule (cibulka)
Marinovaná cibule recept
Postup přípravy. Oloupanou cibuli nakrájíme na půlměsíčky a feferonku na kolečka. Svaříme vodu s octem, cukrem, solí a semínkem a odstavíme. Připravíme čisté skleníčky a naplníme cibuli s feferonkou. Zalijeme horkým nálevem a necháme bez uzavření vychladnout. Poté zavíčkujeme a uložíme do lednice.
Podobné recepty jako Marinovaná cibule