Cuketové bramboráčky recept

Tomáš Rohlena

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření45 minPočet porcí6 porcí

Horké cuketové bramboráčky jsou křupavé, voňavé a nikdy jich neusmažíte dostatečné množství. Mohou být přílohou k masům, ale klidně je podáváme i samotné.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 1 větší cuketa
  • 3 lžíce polohrubé mouky
  • 3 brambory
  • 2 vejce
  • 4 stroužky česneku
  • sůl
  • mletý černý pepř
  • sušená majoránka
  • rostlinný olej na smažení


Způsob přípravy

Oloupané brambory nastrouháme. Cuketu oloupeme a případně zbavíme semen, pokud není úplně mladá. Pak ji nastrouháme také a smícháme s brambory ve větší míse. Do směsi rozklepneme vejce, přidáme utřený česnek, majoránku, mouku, vše dobře promícháme, osolíme a opepříme.

Hotovou směs na cuketové bramboráčky necháme čtvrt hodiny odležet a pak z ní na rozpáleném oleji usmažíme středně velké placičky.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Cuketové bramboráčky recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Cuketové bramboráčky.
Nebo hledejte podobné podle části názvu cuketové bramboráčky .
Hledat podobné recepty na internetu jako Cuketové bramboráčky

Kde najít informace



×