Francouzská kachna na víně 2 recept


Francouzská kachna na víně 2 recepty, které budete milovat. Vyberte si ze stovek receptů na Francouzská kachna na víně 2, které se vám budou snadno a rychle vařit. Připravte si ingredience a můžete se pustit do vaření Francouzská kachna na víně 2. Užijte si objevování nových porkrmů a jídel z nejlepších Francouzská kachna na víně 2 receptů z čech i ze světa. Dobrou chuť!

Kachna po francouzsku se zeleninovým pyré podle Ondřeje ...

Vložíme do optigrilu kůží nahoru společně s očištěným chřestem a pečeme na požadovaný stupeň propečení. Slabě nakrájené brambory vaříme ve vodě cca 12 minut, společně se stonky chřestu a stroužkem česneku. Přidáme tence nakrájenou cuketu a vaříme ještě 2 minuty.

Podobné recepty jako Kachna po francouzsku se zeleninovým pyré podle Ondřeje ...

Kachna pečená na víně s jablky recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kachna pečená na víně s jablky recept

Jablka oloupeme, nakrájíme na malé kousky, ochutíme citrónovou šťávou, hřebíčky, bobkovým listem a pak takto vzniklou nádivku nacpeme do kachen. Kachny položíme hřbetem vzhůru do pekáče. Slaninu nakrájíme na kostičky a na pánvi rozškvaříme na lžíci oleje. Tu přidáme pak do pekáče ke kachnám.

Podobné recepty jako Kachna pečená na víně s jablky

recept internet
recept internet

Kachna na víně

1 Očištěnou a omytou kachnu rozdělíme na porce a osolíme. Slaninku necháme v hrnci zesklovatět, vložíme na ni porce kachny a po všech stranách ji opečeme. Porce kachny poté vyjmeme. Na tuk z kachny vložíme nakrájenou cibuli, nakrájenou zeleninu, osolíme a osmahneme. Vložíme zpět porce kachny, zalije

Podobné recepty jako Kachna na víně

Pečená kachna s červeným zelím

Pomalu pečená kachna s dozlatova vypečnou křupavou kůžičkou chutná nejlépe s na víně dušeným červeným zelím, ochuceným trochou rybízového džemu a sušenými švestkami a lokšemi jako přílohou. Suroviny 6 porce 1 ks kachna 1 lžička sůl 1 lžička kmín 1 ks jablko 1 lžíce hladká mouka 1-2 lžíce červené zel

Podobné recepty jako Pečená kachna s červeným zelím

Francouzská klasika: Coq a vin

Francouzská klasika: Coq a vin. Kohout na víně je ikonická francouzská klasika, kterou ale i ve Francii málokdy najdete a málokdy v kvalitním provedení. Recept má řadu variant a také některá úskalí – správně by se měl připravovat, jak velí název, z mladého kohoutka, a ani množství dobrého vína není

Podobné recepty jako Francouzská klasika: Coq a vin

Pečená kachna s houskovými knedlíky a zelím na víně ...

Stehna omyjte a osušte. Vložte je do pekáče, osolte a posypte kmínem. Přidejte celou palici česneku překrojenou napříč a tymián. Podlijte sklenicí vody, přiklopte nebo překryjte alobalem a pečte v troubě 2 hodiny. Poté maso odkryjte, teplotu zvyšte na 190 °C a dopečte ještě 30 minut. Kachna by měla

Podobné recepty jako Pečená kachna s houskovými knedlíky a zelím na víně ...

Kachna na medu a víně recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kachna na medu a víně recept

2 špetky 2 špetky kmínu 300 ml 300 ml červeného vína 200 ml 200 ml vody 100 g 100 g medu

Podobné recepty jako Kachna na medu a víně

Kachní stehna na červeném víně recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kachní stehna na červeném víně recept

Pak necháme na mírném ohni 5 minut probublávat, až víno lehce zhoustne. Z měkkých stehýnek slijeme všechen tuk a maso přelijeme připraveným vinným rozvarem. Pekáček vrátíme ještě na 15 minut do trouby, v polovině času stehna ještě jednou přelijeme, až pěkně zkaramelizují. Podáváme s opečeným brambor

Podobné recepty jako Kachní stehna na červeném víně

recept internet
recept internet

Kachna na červeném víně

Postup přípravy receptu. 1. Pracovní postup: 2. Kachnu rozporcujeme, opláchneme, osušíme, opepříme a osolíme. Očistíme si všechnu zeleninu a žampiony. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme ji na oleji, přidáme prolisovaný česnek, dvě drobně nakrájené cibulky a zelenou petrželku a vše osmahneme.

Podobné recepty jako Kachna na červeném víně

Kachna pečená s jablky, podlévaná vínem a medem recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kachna pečená s jablky, podlévaná vínem a medem recept ...

Postup přípravy. Kachnu očistíme a zvenku i zevnitř dobře prosolíme. Břišní dutinu naplníme drceným tymiánem. Omytá jablka přepůlíme a cca 3 - 4 půlky jablek vložíme do dutiny břišní - spíchneme párátkem. Kachnu vložíme na pekáček, lehce zasypeme kmínem a podlijeme vývarem.

Podobné recepty jako Kachna pečená s jablky, podlévaná vínem a medem ...

recept internet
recept internet

Kachna na víně s pomerančovou šťávou recept

Podlijeme červeným vínem a pomerančovou šťávou. Přiklopíme druhým pekáčkem a pečeme cca 140 minut. Odklopíme pekáček a dál pečeme dokřupava cca 45 minut. Nakonec vložíme krátce prohřát dílky pomeranče. Kachnu podáváme s bylinkami (vhodná je řeřicha). Můžeme podávat i s červeným zelím a bramborem.

Podobné recepty jako Kachna na víně s pomerančovou šťávou

Francouzské kuře na smetaně a bílém víně recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Francouzské kuře na smetaně a bílém víně recept

Suroviny. 4. 4 kuřecí prsní řízky. 100 g anglické slaniny (tenké plátky) 8 šalotek. 3 lžíce másla. hrst čerstvých hříbků nebo mražených hříbků ( nakrájených na plátky) 100 ml bílého vína. 2 stroužky česneku.

Podobné recepty jako Francouzské kuře na smetaně a bílém víně

Divoká kachna na slanině, sušených švestkách a červeném víně ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Divoká kachna na slanině, sušených švestkách a červeném víně ...

Vložíme kachnu a přiklopíme a asi 10 min kachnu po obou stranách podusíme, abychom urychlili pečení v troubě. Po odpaření vody podlijeme vínem a dáme ještě přikryté do trouby asi na půl hodiny. Během této doby kachnu obracíme a podléváme výpekem. Po půl hodině pekáč odkryjeme a kachnu dozlatova dope

Podobné recepty jako Divoká kachna na slanině, sušených švestkách a červeném víně ...

Kachní prsa s portským vínem, pomerančem a medem recept ...
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kachní prsa s portským vínem, pomerančem a medem recept ...

Kachní prsa položíme kůží dolů na studenou pánev, necháme zvolna rozehřát. Po rozehřátí pečeme 12 min. poté obrátíme a dopékáme 5 min. Opečená prsa přendáme do pekáčku a vložíme do rozehřáté trouby. Pečeme ještě zhruba 10 min. Do pánve s kachním výpekem nalijeme připravenou směs z pánve, přivedeme k

Podobné recepty jako Kachní prsa s portským vínem, pomerančem a medem ...

Kachna na medu
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kachna na medu

Očištěnou kachnu zevnitř nasolíme a zvenku natřeme směsí umíchanou ze sojové omáčky, medu, zázvoru a poloviny bílého vína. Uložíme na chladné místo a necháme nejméně 2 hodiny odležet (doporučená doba je kolem 5 hodin). 2. Připravenou kachnu vložíme do pekáče (remosky), zakryjeme a pečeme ve vyhřáté

Podobné recepty jako Kachna na medu

Kachna a pivu a víně recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kachna a pivu a víně recept

Postup přípravy. Kachnu omyjeme, řádně prokmínujeme a prosolíme. Dáme do zapékací mísy a podlijeme červeným vínem a pivem - většinou padne tak půl lahve piva i vína, pekla jsem pouze stehna a byla podlitá tak do půlky. Přidáme půl kostky sádla a dáme péct na 120°C.

Podobné recepty jako Kachna a pivu a víně

Kohout (kohút) na víně po burgundsku recept
Uložit recept!
recept internet
recept internet

Kohout (kohút) na víně po burgundsku recept

Na panvici na troche masla opečieme slaninu pokrájanú na kocky so šalotkami, cibuľou pokrájanou na jemno a plátkami šampionov. Necháme vychladnúť. Porcie kuraťa opečieme na masle do zlata. Podlejeme pálenkou a necháme poloprikryté 20 minút dusiť. Zalejeme celou fľašou červeného burgundského vína, pr

Podobné recepty jako Kohout (kohút) na víně po burgundsku

Slavnostní pečená kachna na pomerančích

máslo 1 lžíce hladká mouka 1 lžíce pomerančová kůra (nakrájená na jemné proužky) 1 lžíce sůl 1 špetka Otestujte nejlepší recepty na husu a kachnu Postup přípravy Mřížku v troubě dejte do střední pozice a troubu předehřejte na 200 °C. promíchejte dohromady sůl, koriandr, římský kmín a pepř. Kachnu os

Podobné recepty jako Slavnostní pečená kachna na pomerančích

Francouzská marináda

hodnotilo: 2. doba přípravy: 5 minut. obtížnost: snadné. 1 / 4. 4 fotografie. Nahrát fotku. Maso naložené ve francouzské marinádě bude nejen krásně křehké, zároveň bude jemně chutnat po víně a dijonské hořčici. Vonět bude po bazalce a lehkou špičku dodá chilli paprička.

Podobné recepty jako Francouzská marináda

Kachna na víně

1 Očištěnou a omytou kachnu rozdělíme na porce a osolíme. Slaninku necháme v hrnci zesklovatět, vložíme na ni porce kachny a po všech stranách ji opečeme. Porce kachny poté vyjmeme. Na tuk z kachny vložíme nakrájenou cibuli, nakrájenou zeleninu, osolíme a osmahneme. Vložíme zpět porce kachny, zalije

Podobné recepty jako Kachna na víně

Pečená kachna s houskovými knedlíky a zelím na víně

Pečená kachna s houskovými knedlíky a zelím na víně - recept: Troubu předehřejte na 160 °C. Stehna omyjte a osušte. Vložte je do pekáče, osolte a posypte kmínem. Přidejte celou palici česneku překrojenou napříč a

Podobné recepty jako Pečená kachna s houskovými knedlíky a zelím na víně

Kde najít informace



×