Kachna po francouzsku se zeleninovým pyré podle Ondřeje ...
Vložíme do optigrilu kůží nahoru společně s očištěným chřestem a pečeme na požadovaný stupeň propečení. Slabě nakrájené brambory vaříme ve vodě cca 12 minut, společně se stonky chřestu a stroužkem česneku. Přidáme tence nakrájenou cuketu a vaříme ještě 2 minuty.
Podobné recepty jako Kachna po francouzsku se zeleninovým pyré podle Ondřeje ...
Kachna pečená na víně s jablky recept
Jablka oloupeme, nakrájíme na malé kousky, ochutíme citrónovou šťávou, hřebíčky, bobkovým listem a pak takto vzniklou nádivku nacpeme do kachen. Kachny položíme hřbetem vzhůru do pekáče. Slaninu nakrájíme na kostičky a na pánvi rozškvaříme na lžíci oleje. Tu přidáme pak do pekáče ke kachnám.
Podobné recepty jako Kachna pečená na víně s jablky
Kachna na víně
1 Očištěnou a omytou kachnu rozdělíme na porce a osolíme. Slaninku necháme v hrnci zesklovatět, vložíme na ni porce kachny a po všech stranách ji opečeme. Porce kachny poté vyjmeme. Na tuk z kachny vložíme nakrájenou cibuli, nakrájenou zeleninu, osolíme a osmahneme. Vložíme zpět porce kachny, zalije
Podobné recepty jako Kachna na víně
Pečená kachna s červeným zelím
Pomalu pečená kachna s dozlatova vypečnou křupavou kůžičkou chutná nejlépe s na víně dušeným červeným zelím, ochuceným trochou rybízového džemu a sušenými švestkami a lokšemi jako přílohou. Suroviny 6 porce 1 ks kachna 1 lžička sůl 1 lžička kmín 1 ks jablko 1 lžíce hladká mouka 1-2 lžíce červené zel
Podobné recepty jako Pečená kachna s červeným zelím
Francouzská klasika: Coq a vin
Francouzská klasika: Coq a vin. Kohout na víně je ikonická francouzská klasika, kterou ale i ve Francii málokdy najdete a málokdy v kvalitním provedení. Recept má řadu variant a také některá úskalí – správně by se měl připravovat, jak velí název, z mladého kohoutka, a ani množství dobrého vína není
Podobné recepty jako Francouzská klasika: Coq a vin
Pečená kachna s houskovými knedlíky a zelím na víně ...
Stehna omyjte a osušte. Vložte je do pekáče, osolte a posypte kmínem. Přidejte celou palici česneku překrojenou napříč a tymián. Podlijte sklenicí vody, přiklopte nebo překryjte alobalem a pečte v troubě 2 hodiny. Poté maso odkryjte, teplotu zvyšte na 190 °C a dopečte ještě 30 minut. Kachna by měla
Podobné recepty jako Pečená kachna s houskovými knedlíky a zelím na víně ...
Kachna na medu a víně recept
2 špetky 2 špetky kmínu 300 ml 300 ml červeného vína 200 ml 200 ml vody 100 g 100 g medu
Podobné recepty jako Kachna na medu a víně
Kachní stehna na červeném víně recept
Pak necháme na mírném ohni 5 minut probublávat, až víno lehce zhoustne. Z měkkých stehýnek slijeme všechen tuk a maso přelijeme připraveným vinným rozvarem. Pekáček vrátíme ještě na 15 minut do trouby, v polovině času stehna ještě jednou přelijeme, až pěkně zkaramelizují. Podáváme s opečeným brambor
Podobné recepty jako Kachní stehna na červeném víně
Kachna na červeném víně
Postup přípravy receptu. 1. Pracovní postup: 2. Kachnu rozporcujeme, opláchneme, osušíme, opepříme a osolíme. Očistíme si všechnu zeleninu a žampiony. Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme ji na oleji, přidáme prolisovaný česnek, dvě drobně nakrájené cibulky a zelenou petrželku a vše osmahneme.
Podobné recepty jako Kachna na červeném víně
Kachna pečená s jablky, podlévaná vínem a medem recept ...
Postup přípravy. Kachnu očistíme a zvenku i zevnitř dobře prosolíme. Břišní dutinu naplníme drceným tymiánem. Omytá jablka přepůlíme a cca 3 - 4 půlky jablek vložíme do dutiny břišní - spíchneme párátkem. Kachnu vložíme na pekáček, lehce zasypeme kmínem a podlijeme vývarem.
Podobné recepty jako Kachna pečená s jablky, podlévaná vínem a medem ...
Kachna na víně s pomerančovou šťávou recept
Podlijeme červeným vínem a pomerančovou šťávou. Přiklopíme druhým pekáčkem a pečeme cca 140 minut. Odklopíme pekáček a dál pečeme dokřupava cca 45 minut. Nakonec vložíme krátce prohřát dílky pomeranče. Kachnu podáváme s bylinkami (vhodná je řeřicha). Můžeme podávat i s červeným zelím a bramborem.
Podobné recepty jako Kachna na víně s pomerančovou šťávou
Francouzské kuře na smetaně a bílém víně recept
Suroviny. 4. 4 kuřecí prsní řízky. 100 g anglické slaniny (tenké plátky) 8 šalotek. 3 lžíce másla. hrst čerstvých hříbků nebo mražených hříbků ( nakrájených na plátky) 100 ml bílého vína. 2 stroužky česneku.
Podobné recepty jako Francouzské kuře na smetaně a bílém víně
Divoká kachna na slanině, sušených švestkách a červeném víně ...
Vložíme kachnu a přiklopíme a asi 10 min kachnu po obou stranách podusíme, abychom urychlili pečení v troubě. Po odpaření vody podlijeme vínem a dáme ještě přikryté do trouby asi na půl hodiny. Během této doby kachnu obracíme a podléváme výpekem. Po půl hodině pekáč odkryjeme a kachnu dozlatova dope
Podobné recepty jako Divoká kachna na slanině, sušených švestkách a červeném víně ...
Kachní prsa s portským vínem, pomerančem a medem recept ...
Kachní prsa položíme kůží dolů na studenou pánev, necháme zvolna rozehřát. Po rozehřátí pečeme 12 min. poté obrátíme a dopékáme 5 min. Opečená prsa přendáme do pekáčku a vložíme do rozehřáté trouby. Pečeme ještě zhruba 10 min. Do pánve s kachním výpekem nalijeme připravenou směs z pánve, přivedeme k
Podobné recepty jako Kachní prsa s portským vínem, pomerančem a medem ...
Kachna na medu
Očištěnou kachnu zevnitř nasolíme a zvenku natřeme směsí umíchanou ze sojové omáčky, medu, zázvoru a poloviny bílého vína. Uložíme na chladné místo a necháme nejméně 2 hodiny odležet (doporučená doba je kolem 5 hodin). 2. Připravenou kachnu vložíme do pekáče (remosky), zakryjeme a pečeme ve vyhřáté
Podobné recepty jako Kachna na medu
Kachna a pivu a víně recept
Postup přípravy. Kachnu omyjeme, řádně prokmínujeme a prosolíme. Dáme do zapékací mísy a podlijeme červeným vínem a pivem - většinou padne tak půl lahve piva i vína, pekla jsem pouze stehna a byla podlitá tak do půlky. Přidáme půl kostky sádla a dáme péct na 120°C.
Podobné recepty jako Kachna a pivu a víně
Kohout (kohút) na víně po burgundsku recept
Na panvici na troche masla opečieme slaninu pokrájanú na kocky so šalotkami, cibuľou pokrájanou na jemno a plátkami šampionov. Necháme vychladnúť. Porcie kuraťa opečieme na masle do zlata. Podlejeme pálenkou a necháme poloprikryté 20 minút dusiť. Zalejeme celou fľašou červeného burgundského vína, pr
Podobné recepty jako Kohout (kohút) na víně po burgundsku
Slavnostní pečená kachna na pomerančích
máslo 1 lžíce hladká mouka 1 lžíce pomerančová kůra (nakrájená na jemné proužky) 1 lžíce sůl 1 špetka Otestujte nejlepší recepty na husu a kachnu Postup přípravy Mřížku v troubě dejte do střední pozice a troubu předehřejte na 200 °C. promíchejte dohromady sůl, koriandr, římský kmín a pepř. Kachnu os
Podobné recepty jako Slavnostní pečená kachna na pomerančích
Francouzská marináda
hodnotilo: 2. doba přípravy: 5 minut. obtížnost: snadné. 1 / 4. 4 fotografie. Nahrát fotku. Maso naložené ve francouzské marinádě bude nejen krásně křehké, zároveň bude jemně chutnat po víně a dijonské hořčici. Vonět bude po bazalce a lehkou špičku dodá chilli paprička.
Podobné recepty jako Francouzská marináda
Kachna na víně
1 Očištěnou a omytou kachnu rozdělíme na porce a osolíme. Slaninku necháme v hrnci zesklovatět, vložíme na ni porce kachny a po všech stranách ji opečeme. Porce kachny poté vyjmeme. Na tuk z kachny vložíme nakrájenou cibuli, nakrájenou zeleninu, osolíme a osmahneme. Vložíme zpět porce kachny, zalije
Podobné recepty jako Kachna na víně
Pečená kachna s houskovými knedlíky a zelím na víně
Pečená kachna s houskovými knedlíky a zelím na víně - recept: Troubu předehřejte na 160 °C. Stehna omyjte a osušte. Vložte je do pekáče, osolte a posypte kmínem. Přidejte celou palici česneku překrojenou napříč a
Podobné recepty jako Pečená kachna s houskovými knedlíky a zelím na víně