Fokáča
Fokáča, neboli focaccia, je italský chléb, která může být přílohou, ale klidně i jako základem na pizzu. V Itálii dokonce...
Fokáča
Focaccia je italský kynutý chléb, jehož těsto je téměř identické s tím na pizzu. Jeho nadýchaný vzhled vybízí k zakousnut...
Plněná focaccia recept
21. únor 2010 Z ingrediencí na těsto vznikne hladké měkké těsto, které necháme vykynout ( může nám pomoci pekárna). Vykynuté rozdělíme na dvě části, ...
Podobné recepty jako Plněná focaccia
Focaccia podle Emanuele Ridi (Italský chléb) recept
30. červenec 2012 Do misky si dáme vlažnou vodu, kvasnice a rozmícháme, přimícháváme po částech mouku. Takto nachystané těsto necháme pod utěrkou ...
Podobné recepty jako Focaccia podle Emanuele Ridi (Italský chléb)
Focaccia s olivami a rozmarýnem
Droždí cukr a 180 ml vody spolu smíchejte v misce. Nechte stát zakryté na teplém místě asi 10 minut, aby dobře vzešel kvásek. Mouku se solí prosijte d...
Podobné recepty jako Focaccia s olivami a rozmarýnem
Focaccia s olivami
Tyto olivové placky jsou tak dobré, že by se daly jíst jako hlavní chod. Báječné jsou i jako příloha, můžete si je ulamovat třeba k polévce.
Podobné recepty jako Focaccia s olivami
Olivovorozmarýnová focaccia
1. Hladkou mouku nasypte do mísy, přidejte sůl a droždí, promíchejte a uprostřed udělejte důlek. 2. Do důlku vlijte 300 ml vlažné vody a olivový...
Podobné recepty jako Olivovorozmarýnová focaccia
Focaccia s červenou cibulí
Středomořský plackový chléb je výborný se sýrem, paštikou, těstovinami, polévkou nebo se salátem. Opečená červená cibule mu dodá skvělý chuťový akcent.
Podobné recepty jako Focaccia s červenou cibulí
Celozrnná focaccia bez kynutí
Dáme si předehřát troubu na 200 stupňů Celsia. Čtvrt litru vlažné vody, mouky, prášek do pečiva a sůl smícháme. Můžeme přidat špetku cukru, ale není t...
Podobné recepty jako Celozrnná focaccia bez kynutí