1
Do mísy nasypte 390 g hladké mouky, přidejte 2 lžičky soli a 7 g instantního droždí, promíchejte a uprostřed udělejte důlek.
2
Do důlku vlijte 300 ml vlažné vody a 1 lžíci olivového oleje. Promíchejte a pak propracujte v pružné těsto. Zapékací mísu vymažte olejem a do ní dejte těsto. Zakryjte jej potravinářskou fólií a nechte 60 minut kynout na teplém místě.
3
Těsto po vykynutí rukama roztlačte do stran a v pravidelných rozestupech do něj prsty udělejte důlky, ať jsou olivy a snítky rozmarýnu vmáčknuty do těsta.
4
Potřete olivovým olejem a posypte hrubou solí. Vložte do trouby rozehřáté na 200 °C a pečte přibližně 30 minut, dokud focaccia nezezlátne. Nechte chvíli vychladit a poté už můžete odtrhávat a odtrhávat. Věřte, že za chvíli nebude co. Dobrou chuť.
1
Do mísy nasypte 390 g hladké mouky, přidejte 2 lžičky soli a 7 g instantního droždí, promíchejte a uprostřed udělejte důlek.
2
Do důlku vlijte 300 ml vlažné vody a 1 lžíci olivového oleje. Promíchejte a pak propracujte v pružné těsto. Zapékací mísu vymažte olejem a do ní dejte těsto. Zakryjte jej potravinářskou fólií a nechte 60 minut kynout na teplém místě.
3
Těsto po vykynutí rukama roztlačte do stran a v pravidelných rozestupech do něj prsty udělejte důlky, ať jsou olivy a snítky rozmarýnu vmáčknuty do těsta.
4
Potřete olivovým olejem a posypte hrubou solí. Vložte do trouby rozehřáté na 200 °C a pečte přibližně 30 minut, dokud focaccia nezezlátne. Nechte chvíli vychladit a poté už můžete odtrhávat a odtrhávat. Věřte, že za chvíli nebude co. Dobrou chuť.