Domácí chléb podle Ládi Hrušky
ywett | 28. 2. 2015 12:03. tento recept už používám víc jak 2 roky a od té doby jsem normální chleba v obchodě koupila asi tak max. 5x a to většinou jen proto, aby se daly udělat topinky, protože tady ten nikdy nezbude:-)) dávám 1 hrnek žitné chlebové a 2 normální hladké a přidávám různá semínka.
Podobné recepty jako Domácí chléb podle Ládi Hrušky
Vynikající vánoční štola
Ze všech ingrediencí vypracujeme na vále těsto, uděláme 2 válečky a dáme péci do středně vyhřáté trouby (180 °C), pečeme asi 3/4 hodiny. Po upečení
Podobné recepty jako Vynikající vánoční štola
Perník II.
Jano, fígl na rozkrojení perníku mám ten samej jako když rozkrajuji dort. Nejdříve si po boku dortu udělám ostrým nožem zářez, pak do toho zářezu vložím režnou nebo silonou niť a opatrně utahuji (jako knedlík) až je to oddělené. Pak opatrně vrchní díl sundám aby se nerozlomil. Pomáhám si kartonovou
Podobné recepty jako Perník II.
Dort třípatrový
Milý pane, nejspíše jste nepochopil ,že množství je uvedeno na jednu dávku tudíž na spodní díl dortu poté toto zopakujete znovu a doděláte zbylé dvě patra to , že si stejnou dávku rodělíte na2 a 1 třetinu , přeji pěkný den teď se již určitě povede , já ho měla odtud jako svatební například :-)
Podobné recepty jako Dort třípatrový