Citronová / pomerančová kandovaná kůra recept
Z vody a cukru svaříme cukerný rozvar, do kterého můžeme přidat špetku kyseliny citronové (působí jako konzervant) a lžičku medu (ten zabrání tomu, aby cukr na kůře zpět nekrystalizoval a nedělal na ní bílý film). Pokud nemáme bio pomeranč, kůru dáme do sklenice, zalijeme vodou a necháme louhovat 24
Podobné recepty jako Citronová / pomerančová kandovaná kůra
Hrnkový knedlík s ovocem recept
12 kusů ostružin 1 vejce 1 lžíci oleje 1 lžíci mléka 1 lžíci moučkového cukru 3 lžíce hladké mouky na špičku nože sůl mikrotenový sáček hrnek nebo miska vhodná do mikrovlnné trouby o objemu 300 ml moučkový cukr na posypání rozpuštěné máslo na polití hotového jídla. Postup přípravy receptu. Do větší
Podobné recepty jako Hrnkový knedlík s ovocem