Pečený bůček
Po nasolení ho položíme kůží nahoru na připravený pekáček s cibulí a česnekem a podlijeme 150 ml vody. Nepřikryté vložíme do předehřáté trouby a pečeme 30 minut. Poté snížíme teplotu na cca 160 °C, bůček otočíme kůží dolů a pečeme dalších 30 minut. Opět otočíme kůží nahoru pečeme znovu 30 minut.
Podobné recepty jako Pečený bůček
Jednoduchý křupavý bůček
Bůček vložíme na minutku do mrazáku, aby sádlo ztuhlo, potom kůži nařežeme na co nejmenší mřížky. Stačí pouze proříznout kůži, sádlo už řezat nemusíme. Doporučuji si s touto operací dostatečně pohrát, výsledek snažení stojí opravdu za to. Velkou cibuli nařežeme na 1-1,5 cm tlustá kolečka a narovnáme
Podobné recepty jako Jednoduchý křupavý bůček
Pečený bůček s bramborovou kaší a cibulovým přelivem ...
Na druhý den vložíme bůček (kůží nahoru) do sádlem vymazaného pekáče, posypeme kmínem, podlijeme trochou vody a přikrytý dáme do trouby na 150 °C asi na hodinku. Poté odstraníme víko, zvýšíme teplotu na 200 °C a upečeme dozlatova. Po upečení bůček zabalíme do alobalu a necháme dojít. Do výpeku dáme
Podobné recepty jako Pečený bůček s bramborovou kaší a cibulovým přelivem ...
Pečený vepřový bůček recept
Pečený vepřový bůček. Bůček je sám o sobě velmi lahodný kus vepřového, které nepotřebuje výrazné dochucení. Upečte ho jen se solí a kmínem, nechte vyniknout čistou chuť masa. Vypečenou šťávu můžete po ztuhnutí namazat na krajíc křupavého chleba. 4,9 (22×) tejaja. 24 názorů. 70 min. 13.
Podobné recepty jako Pečený vepřový bůček
Bůček na asijský způsob recept
Bůček na asijský způsob. V poslední době se asijská kuchyně díky rychlým občerstvením těší veliké oblíbenosti. S receptem na pečený bůček ve výrazné marinádě podniknete cestu na tento kontinent z pohodlí vašeho domova i vy. 6. 12.
Podobné recepty jako Bůček na asijský způsob
Marinovaný vepřový bůček s povidly
Postup přípravy receptu. 1. Z bůčku odkrojte kůži, tuku pod ní se ale nezbavujte. Maso dejte do pekáče, obalte směsí soli a cukru, zakryjte potravinářskou fólií, zatěžkejte a uložte do lednice. Nechte odležet alespoň 6 hodin, ideálně přes noc, maso se díky marinádě zbaví přebytečné vody. 2.
Podobné recepty jako Marinovaný vepřový bůček s povidly
Selský pečený bůček recept
Bůček omyjeme a my případně vykostíme. Kůžičku bůčku nařežeme na kostičky 5x5 mm. Vetřeme papriku a pepř a dobře celý kus osolíme a pokmínujeme. Vložíme do pekáče s kouskem sádla pro začáteční zapečení. Podlijeme teplou vodou. Přiklopíme a dáme péci do trouby na 190-200°C. Během pečení maso podlévám
Podobné recepty jako Selský pečený bůček
Pečený bůček a pokrmy z něho recept
Postup přípravy. Bůček dáme do pekáče, posypeme solí a kořením, podlijeme trochou vody a dáme péci pod poklicí. Pečeme 30 min na 200°C, pak snížíme na 150°C a pečeme dalších 30 min. Potom odstraníme poklici a pečeme s občasným poléváním výpekem 45 min-1 hod, dokud nebude bůček tmavě zlatý. Vespod se
Podobné recepty jako Pečený bůček a pokrmy z něho
Pomalu pečený bůček na medu recept
Bůček v celku omyjeme a na kůži uděláme ostrým nožem mřížku. Osolíme z obou stran a opepříme a vložíme do pečící mísy. Připravíme si marinádu (olej, mletá paprika, grilovací koření, čím víc tím líp, nic tím nezkazíte, spíše naopak, med a prolisovaný česnek) vše promíchat a potřete tím celý bůček ...
Podobné recepty jako Pomalu pečený bůček na medu
Nakládaný bůček recept
Nakládaný bůček. Pokud máte doma krásný kousek bůčku, rozhodně musíte vyzkoušet náš recept na bezkonkurenční bůček s česnekem a paprikou. Lze ho servírovat jen tak s chlebem k večeři, ale skvěle se hodí jako pohoštění k různým příležitostem, například oslavy či Silvestr. 5,0 (34×) ruzena. 19 názorů.
Podobné recepty jako Nakládaný bůček
Bůček z božského pekáčku recept
Postup přípravy. Do pekáčku dáme kysané zelí, na které poklademe osolený a pokmínovaný bůček. Toto vše zalijeme sklenicí černého piva. Pečeme při cca 180°C do růžova. 10 minut před koncem pečení bůček pokapeme medem a dáme opět na chvíli do trouby.
Podobné recepty jako Bůček z božského pekáčku
Bůček po vietnamsku recept
Přidat komentář. Suroviny: bůček vepřový, cukr, voda. Nejprve si umyjeme a osušíme bůček, poté ho nakrájíme na kostičky a potom do kastrolu. Necháme to chviličku, aby z masa vyteklo sádlo a přidáme….
Podobné recepty jako Bůček po vietnamsku
Bún chả – grilovaný vietnamský bůček
Vyzkoušejte doma vietnamský voňavý grilovaný bůček s nudlemi bún, salátem a pikantní zálivkou Nước chấm. Příprava není vůbec složitá a výsledek je vynikajicí. 2 porce 30 minut větnamská Suroviny vepřový bůček (bez kosti) 300 g rýžové nudle (bún) Marináda třtinový cukr 3 lžíce rybí omáčka 2 lžíce sój
Podobné recepty jako Bún chả – grilovaný vietnamský bůček
Bůček s cibulí recept
Když maso vystydne a sádlo je ztuhlé,nakrájíme bůček na plátky.Na talířek dáme plátky masa,pokrájenou cibuli a polijeme octem.Kdo chce ,může ocet… Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání. Přejít na vyhledávání Vyhledávání Hledat Mohlo by se vám líbit Nekynuté svatomartinské r
Podobné recepty jako Bůček s cibulí
Bún chả grilovaný vietnamský bůček recept
Grilujeme z obou stran, dokud nebude bůček pěkně propečený. Vzhledem k malé tloušťce masa je to rychle. Na zálivku použijeme uvedené ingredience. Nejprve ve vlažné vodě rozmícháme cukr a pak přilijeme ocet, rybí omáčku, vmícháme rozdrcený česnek, nasekanou chilli papričku a necháme odstát.
Podobné recepty jako Bún chả grilovaný vietnamský bůček
Pečený bůček s blumami recept
Bůček si nakrájíme na kostky, dáme je do mísy, osolíme, opepříme, potřeme rozetřeným česnekem, nalijeme rum a promícháme. Maso přikryjeme a dáme do chladna odpočívat do druhého dne. Pak kostky rozložíme do pekáčku, který zalijeme pivem a dáme péct do vyhřáté trouby na 170°C a hodinu pečeme přikryté
Podobné recepty jako Pečený bůček s blumami
Bůček momofuku recept
Jana Remkova: Není sladký. Je přiměřeně slaný, prostě bůček. V pomalém hrnci to nebude fungovat. Původní princip Davida Changa je právě v té vysoké teplotě první hodinu, cukr karamelizuje při teplotě nad 186 st C. Tím se vytvoří hnědá krusta a maso se nevysuší. To co zbude v pekáči se mi zatím vždy
Podobné recepty jako Bůček momofuku
Hanácké bóček recept
Kapsu naplníme tvarůžky a uzavřeme. Bůček opět na povrchu osolíme, opepříme, opaprikujeme a okmínujeme. Dáme do pekáčku a podlijeme pivem. Dáme péci do trouby na 200°C asi na jednu hodinu. Pokud tvarůžky vytečou z kapsy, nic se neděje, ochutí tak omáčku, kterou po upečení uděláme tak, že maso vyjmem
Podobné recepty jako Hanácké bóček
Zbojnický bůček (nebo plec) recept
Moje obměny: 1) Místo bůčku pokrájíme kousek nebo zbytek libovějšího masa (plecko, krkovička) třeba i na kostky nebo na nudličky jako na čínu, na misce trochu prosypeme hl. moukou a osolíme, protřeseme, aby se kousky masa lehce moukou obalily. 2) Namísto žampiónů dáme 50 g čerstvých (nebo mražených)
Podobné recepty jako Zbojnický bůček (nebo plec)
Vietnamský bůček Bún Chá recept
Postup přípravy. Bůček vyndáme nejméně na půl hodiny do mrazáku a po vyjmutí ho ostrým nožem nakrájíme na tenké plátky. Vložíme je do marinády, důkladně promícháme a v uzavřené misce dáme nejméně na hodinu do chladu. Plech vyložíme papírem na pečení (i strany) a klademe řady bůčku, na kterém není ci
Podobné recepty jako Vietnamský bůček Bún Chá
Bůčková kapsa s jednoduchou nádivkou recept
Po upečení odstraníme nitě a bůček nakrájíme na porce. Podáváme teplé, například s bramborem a se zelím, ale hodí se i po studenu. Poznámka autorky receptu Pokud si chceme zkrátit čas pečení, můžeme bůček předem podusit v papiňáku. Do papiňáku dáme na rozehřátý olej osmahnout cibuli s česnekem a kmí
Podobné recepty jako Bůčková kapsa s jednoduchou nádivkou
Pomalu pečený vepřový bůček v asijském stylu
Poté předehřejeme troubu na 240 °C, bůček dáme na plech do vrchní části trouby na 30 minut. Zatáhne se a získá krásnou kůrčičku. Poté snížíme teplotu na 100 °C, občas poléváme výpekem a pečeme zhruba 2 hodiny dle tloušťky bůčku. Ten by měl být měkký, šťavnatý, tuze dobrý :-) RADA: Marinovaný vepřový
Podobné recepty jako Pomalu pečený vepřový bůček v asijském stylu
Pomalu pečený bůček
Položte ho do pekáče, podlijte 100 ml vody a vložte do trouby. Pečte asi 15 minut a poté snižte teplotu na140 °C. Maso přiklopte a pomalu pečte asi 90 minut. Do pekáče přisypte cibuli, zeleninu a tymián a vše pečte dalších 60 minut. Maso vyndejte na prkénko a z pekáče opatrně naběračkou seberte tuk.
Podobné recepty jako Pomalu pečený bůček