Sdílet:

Kedlubnová polévka recept

Lukáš Svítil

Hodnocení obsahu
Sdílejte obsah s přáteli

Doba vaření30 minPočet porcí4 porce

Recept na kedlubnovou polévku se dnes už moc nepoužívá. A tak si myslíme, že právě to je příležitost udělat si jednu super osvěžující kedlubnovou polévku, se kterou se blýsknete před rodinou nebo přáteli.
(celý recept)

Ingredience receptu

  • 4 mladé kedlubny
  • 4 dkg másla
  • mletý pepř
  • lžička červené papriky
  • trochu zelené petržele
  • 2 dkg rýže
  • 1 1/2 litru vody nebo vývaru z kostí
  • sůl


Způsob přípravy

Mladé kedlubny očistíme, omyjeme a nakrájíme na kostky. Na rozpuštěné máslo vložíme nakrájené kedlubny, okořeníme mletým pepřem, přidáme červenou papriku, přebranou, omytou a odkapanou rýži, zamícháme a všechno spolu dusíme.

Občas zamícháme a podlijeme vařící vodou. Když je všechno měkké, zalijeme vařící vodou nebo vývarem z kostí, osolíme a chvíli povaříme.

Do hotové polévky přidáme opranou a nadrobno rozsekanou zelenou petržel.


Přidat komentář

Pro přidání komentáře k Kedlubnová polévka recept, je nutné být přihlášený(á)/zaregistrovaný(á).


Jméno a příjmení:

Váš komentář:

Další recepty na Kedlubnová polévka.
Nebo hledejte podobné podle části názvu kedlubnová polévka .
Hledat podobné recepty na internetu jako Kedlubnová polévka
For Gastro 2022


×