Pečený bůček s blumami
Suroviny
Nutriční hodnoty
Energie | 11 116 kJ / 2 657 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 93,37 g |
Tuky | 179,37 g |
Vláknina | 18,38 g |
Cholesterol | 276 mg |
Sodík | 388 mg |
Sůl | 0,60 g |
Sacharidy | 88,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autorky receptu
Můžeme použít i jiné plody, třeba švestky, broskve,meruňky, asi by šly i jablka a podobně, co kdo má rád. Dělala jsem to zatím 2 x, jednou tak, jak je v receptu a jednou s meruňkami. Je to taková dobrůtka v sezóně ovoce, možná by šlo i ze sušeného, ale to jsem nezkoušela.
Zdroj: Recept je z exkluzivních receptů pro milovníky dobrého jídla.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
12. 9. 2010 12:13
Ivanko, ta rozinková rýže se k tomu vcelku hodí Jinak jde k tomu ledacos a já to dělala s knedlíkem, jak houskovým, tak bramborovým a s bramborama, ale dovedu si tu rýži k tomu představit-tak dobrou chuť
12. 9. 2010 10:39
12. 9. 2010 10:38
Jani, jaká příloha je k tomu nejvhodnější, když to chci podávat k obědu? Asi brambory, co ale třeba rozinková rýže? Jak tuto dobrotu jíte u vás?
20. 7. 2010 19:17
Tento můj recept zítra vyzkouším s jinám ovocem, třeba švestkamauž se na to těšííííím
9. 8. 2009 10:06
No Marti, pro mě radost převeliká, že jsi vyzkoušela a nafotila a skvěle, ten talíř láká, až mi tečou sliny. Od té doby, co jsem sem dala recept, tak jsem to ještě nevařila a tak se musím polepšit. Marti, nechceš mi těch pár blum poslatJo a ten rum patří hned do toho nakládání masa, ale máš pravdu, nemám to tam-jdu to napravit
8. 8. 2009 22:33
S ovocem bych asi raději pekla plecko, nebo krkovičku. Do vaření je vhodné černé pivo Kozel - neni hořké. Masovo - ovocné recepty miluji. Za exkluzivní recept bod.
8. 8. 2009 19:51
Bibi, jak já se nemohla dočkat, až mi dozrají první ryngle...musím říct, že to bylo výborné, netušila jsem taky, že jinak mdlé blumy můžou mít na pekáči tak báječnou chuť. Možná jsem to nakonec přehnala s tím pivem, první deci se mi někam vypařila, tak jsem podlívala, podlívala...no, příště míň. Nevím, kam měl patřit ten rum, nikde mi nechyběl. Zamrazím si pár blum přímo pro tuhle dobrotu, jen si příště upeču libovější kus masa.
16. 2. 2009 23:19
Bibinko, tys mi udělala radost, já už nikdy nevím, co s rynglema, jestli se letos urodí - budu na to myslet a vyzkouším (a to i přesto, že bůček normálně nekupuju), mám v oblibě maso s ovocem
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Makovec bez mouky s kysanou smetanou
Přidáno před 8 hodinami
Strouhaný koláč s jablky
Přidáno před 8 hodinami
Vepřové kotlety na zelenině a houbách
Přidáno před 9 hodinami
Sýrový chléb
Přidáno před 10 hodinami
Kuřecí závitky s mozzarellou a chřestem
Přidáno před 11 hodinami
Jablečný donut
Přidáno před 12 hodinami
Právě bylo uvařeno:
Domácí vánočka
Andyscha uvařila před 54 minutami
Štikozubec argentinský s thajskou omáčkou
Ondraska uvařila před 1 hodinou
Čevabčiči s bramborem
8181bartova uvařila před 2 hodinami
Ruské chlebíčky - zapečené
slavka744 uvařila před 2 hodinami
Chutné vafle
PetraJ7 uvařila před 3 hodinami
Jednoduché vynikající langoše
Hankapa uvařila před 3 hodinami
Řezy Margot
Madmaus uvařila před 4 hodinami
Chlebová polévka
mondey uvařil před 5 hodinami
Králík na černém pivu a slanině
Jan Nemec uvařila před 6 hodinami
Rychlé krémové špagety
Lucie1001 uvařila před 6 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: pečený bůček pečený bůček recepty zavarovani ryngli zavařujeme ryngle bůček na blumách buchta s rynglemi pečený bůček trochu jinak buchta z rynglí recepty ryngle buchta s blumami ryngle ,blumy ryngle zavařování ryngle recepty ryngle ,blumy recepty peceny bucek s ryzi zavařovani bucku pečeny buček jinak nakladani bučku na pečeni marmeláda z blum marmeláda z rynglí
Suroviny: bůček, bluma, pivo černé, rum, česnek, jíška světlá instantní, šťáva citronová, cukr, pepř, sůl
Pečený bůček s blumami
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/v2EV
8 názorů