Zvěřinová paštika
Zvěřinová paštika 1.0 hodnotilo: 1 doba přípravy: neuvedeno obtížnost: střední Nahrát fotku Suroviny počet porcí: neuvedeno 800 g kančí kýta 250 g vepřové ramínko 300 g slanina 200 g cibule 3 ks česnek 50 ml rostlinný olej 2 g houska 100 ml mléko 0,50 lžička jalovec 125 ml červené víno 1 lžíce sůl 0
Podobné recepty jako Zvěřinová paštika
Zvěřinová paštika dia 4,0 S
Recept pro 10 osob: Polovinu bůčku nakrájíme na kostky, zbytek jemně umeleme s játry. Slaninu a cibuli nakrájíme na drobné kostky a v hrnci rozškvaříme. Hned jak cibulka zesklovatí přidáme kostičky bůčku a podusíme doměkka. Necháme vychladnout a pak umeleme na masovém strojku. Přidáme k namleté syro
Podobné recepty jako Zvěřinová paštika dia 4,0 S
zvěřinová paštika se sušenými švestkami, zázvorem a mandlemi ...
Zvěřinová paštika se sušenými švestkami, zázvorem a mandlemi? Žádný problém, stačí jen najít spolehlivý recept. Čeká na vás na Tradičních receptech s dalšími 40 tisíci lahůdek. Dobrou chuť!
Podobné recepty jako zvěřinová paštika se sušenými švestkami, zázvorem a mandlemi ...
Domácí paštika recept
Cibuli oloupeme, nakrájíme na kostičky a v pánvi na rozpáleném oleji usmažíme. Jak nakrájet větší množství cibule Bůček a játra umeleme. Vše smícháme, osolíme, opepříme podle chuti. Dáme do zavařovacích skleniček a vaříme minimálně 2 hodiny. TIP Jaké jsou oblíbené jedlé dárky Poznámka autorky recept
Podobné recepty jako Domácí paštika
Zvěřina s liškami a majoránkou recept
5. 12. 2012 13:05 1974andrea Tady může být vaše fotka :) Přidat fotku Suroviny 500 g zvěřinového ořezu větší hrst lišek 150 ml smetany na vaření 1 cibule 2 KL majoránky 5 kuliček jalovce trochu másla cca 3/4 l vývaru sůl pepř Naše kuchařky právě v prodeji Do obchodu Nutriční hodnoty Zobrazit více ho
Podobné recepty jako Zvěřina s liškami a majoránkou
Domácí paštička recept
Na oleji s kouskem másla zpěníme cibulku, prolisovaný česnek, tymián, paštikové koření. Přidáme očištěná játra a restujeme. Když jsou játra téměř hotová, přidáme 3 polévkové lžíce portského vína a dalších pět minut restujeme. Játra přendáme do nádoby a ponorným mixérem rozmixujeme. Postupně přidáme
Podobné recepty jako Domácí paštička
Zvěřinová panenka ( hřbet) s houbovou omáčkou recept ...
Suroviny. panenka (nebo vykostěný hřbet - já použila z jelena) 10 dkg slaniny. 10 dkg hub. 1 šalotka. 6 ks sušených naložených rajčat. 1 stroužek česneku. čerstvý tymián. čerstvý rozmarýn.
Podobné recepty jako Zvěřinová panenka ( hřbet) s houbovou omáčkou ...
Domácí paštika (od Janičky) recept
Dohromady smícháme maso, játra, syrová vejce, sůl, pepř, nové koření a nastrouhaný muškátový oříšek. Jak používat muškátový oříšek K tomu všemu přidáme cca 1 litr vývaru z masa. V mixéru vše řádně prošleháme. Plníme do skleniček asi do 2/3 výšky.
Podobné recepty jako Domácí paštika (od Janičky)
Játrová paštika recept
Uvařené maso a játra umeleme, přidáme cibuli se sádlem, syrová vejce, sůl a koření a trochu vývaru z podbradku, aby směs měla konzistenci řidší kaše. Dobře promícháme, dochutíme a pokud paštiku před naléváním do zavařovaček ještě po částech rozmixujeme ponorným mixérem, je při mazání na chleba k ner
Podobné recepty jako Játrová paštika
Játrová paštika domácí recept
Bůček rozkrojíme na menší kusy, prosolíme a pečeme 1 hodinu při 200 °C s cibulí rozkrojenou na čtvrtky. Jak rychle oloupat cibuli Necháme zchladnout a umeleme na masovém strojku. Přidáme 1 kg pomletých syrových jater. Ochutíme novým kořením, pepřem, paštikovým kořením. Promícháme a plníme do připrav
Podobné recepty jako Játrová paštika domácí
Rychlá játrová paštika
Rychlá bábovka. 40. Čočka na kyselo. Rychlá játrová paštika - recept: V kastrolu mícháme na kostky pokrájené sádlo od bůčku až zesklovatí. Potom přidáme cibuli pokrájenou na kostičky, necháme zpěnit. Přidáme játra také.
Podobné recepty jako Rychlá játrová paštika
Zvěřinová svíčková bez pečení
1. 1) Přivedeme vodu k varu, vložíme celou cibuli, bobkový list a zvěřinu. Vaříme do změknutí. 2. 2) Na pánvi osmahneme nakrájený špek, přidáme nastrouhanou mrkev a celer, přidáme tymián, nadrcený jalovec a nové koření. 3. 3) Když je zelenina vydušená doměkka, vybereme z vývaru cibuli, tu přidáme k
Podobné recepty jako Zvěřinová svíčková bez pečení
Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami recept ...
Naplněné filety zavineme do tvaru rolády a pečeme. Brambory uvaříme ve slupce do měkka, po vychladnutí oloupeme slupku a mírně rozšťoucháme, pak do nich přidáme houby (hříbky, hlíva, klouzek) restované na cibulce. Vše společně na pánvi opečeme. Podáváme společně s na plátky nakrájenou roládou, přeli
Podobné recepty jako Zvěřinová roláda se šťouchanými houbovými bramborami ...
Pikantní zvěřinový kotlík recept
1 čajová lžička koření divočina. 1 čajová lžička worcesterové omáčky. 2 polévkové lžíce oleje. 80 g slaniny. 1 polévková lžíce másla. 2 menší cibule. 2 polévkové lžíce kečupu. 100 g žampionů. 1 pomeranč.
Podobné recepty jako Pikantní zvěřinový kotlík
Paštika z králíka recept
Přidáme všechno koření a podusíme s troškou vody, tak dlouho, než lze maso oddělit od kostí. Pak vyndáme, obereme maso a umeleme spolu s bůčkem. Přidáme propasírovanou cibuli i se šťávou z dušení králíka. Promícháme, případně přidáme trošku vody a osolíme dle chuti.
Podobné recepty jako Paštika z králíka
Pikantní zvěřinová roláda ze srnčího hřbetu recept
Podlijeme 2 dl horké vody, rozdrobíme masox, přidáme worcestr, pokrájené jablko, zbytek marmelády a hořčice, citronovou kůru, malou trošku osmažené slaniny (tolik, aby ještě zbylo na ozdobu), hrnec uzavřeme a pod tlakem na mírném plameni děláme 20 minut.
Podobné recepty jako Pikantní zvěřinová roláda ze srnčího hřbetu
Dalmatská pašticada recept
To zcela zásadní chyba. Jako bys nedal do guláše papriku. Dále je zcela povinná konšerva, což je 3x zahuštěný rajský protlak. A když se to propasíruje zahušťovat strouhankou se to nemusí, s tou by tě Dalmatinec vyhnal :) Je to pro Dalmatince jídlo takového významu, jako pro nás svíčková na smetaně.
Podobné recepty jako Dalmatská pašticada
Zvěřinová omáčka
Zvěřinová omáčka recept. Tato hustá a silná omáčka se hodí například ke kančímu guláši nebo k srnčím steakům. Ke zvěřině se často podávají i omáčky z brusinek, povidel nebo šípků. Do této omáčky se přidává jalovec a odřezky a kosti, takže získá sytější zvěřinou chuť. Když se mi dostane zvěřina na ..
Podobné recepty jako Zvěřinová omáčka
Jelení žebra na jalovci pečená recept
Postup přípravy. Jelení žebra naporcujeme tak, aby nám vznikly přibližně stejné porce. V rozpuštěném másle rozmícháme koření a v hmoždíři rozdrcené kuličky jalovce se lžičkou hrubozrnné soli. Vzniklou kořenitou směsí bohatě potřeme naporcovaná jelení žebra a uložíme nejméně na jeden den, ale lépe na
Podobné recepty jako Jelení žebra na jalovci pečená
Paštika z kuřecích jater
Máte také kontrolu nad všemi ingrediencemi a nebudete mít ve své paštice škroby, vepřové kůže nebo třeba zbytečný cukr. Prostě to bude pravá jemná játrová paštika! :) 1 porce 60 minut Suroviny kuřecí játra 750 g přepuštěné máslo (ghí) 60 g máslo 300 g šalotka 3 ks (nebo 1 velká žlutá/červená cibule)
Podobné recepty jako Paštika z kuřecích jater
Paštika z černých fazolí a pečené hlívy
Česnek oloupejte, čtyři stroužky nasekejte nahrubo a rozdělte na hlívu. Posypte bylinkami, zalijte olivovým olejem a sójovou omáčkou, promíchejte a pečte v předehřáté troubě zhruba 20 minut dozlatova. Vyjměte a nechte zchladnout. Ořechy orestujte nasucho v pánvi. Uvařené fazole slijte, propláchněte
Podobné recepty jako Paštika z černých fazolí a pečené hlívy
Jelení sekaná se šťouchaným bramborem
Jelení sekaná se šťouchaným bramborem Zdroj: Jak jíme zdravě na podzim. 6x. Jeleni se pasou nejen v lesích, ale i v oborách a na farmách, kde je často přikrmují ovocem, bulvovou zeleninou nebo suchým pečivem. Jejich strava, míra pohybu i věk se projeví v chuti masa.
Podobné recepty jako Jelení sekaná se šťouchaným bramborem