Rychlý džem s zelených rynglí a broskví recept
zelené ryngle broskve cukr trochu kyseliny citronové . Recept si zatím oblíbili 2 kuchaři. Recept se mi líbí. Postup přípravy receptu. Velice zralé ovoce vypeckujeme a trochu podlijeme vodou. Pak rozvaříme, přidáme cukr a kyselinu citronovou a vaříme do husta. Kdo chce, může ovoce rozmixovat, aby ne
Podobné recepty jako Rychlý džem s zelených rynglí a broskví
Míchaný kompot recept
Bez cukru mám vyzkoušené zelené ryngle, švestky, ostružiny, meruňky - ty jsou strašně kyselé. Takto zavařuji už asi 40 let a zkazí se mi tak 1 zavařenina z 50, a zavařuji asi 200 zavařenin "sedmiček" a asi 50 menších skleniček džemů. Zkus to také, kdybys potřebovala jakoukoliv radu, klidně se ozvi.
Podobné recepty jako Míchaný kompot
Rynglový koláč
Používám zelené ryngle, u nás se jim říká "meduňky" a na táče jsou fajn. Jana z VM | 5. 9. 2006 07:33. Já mám za ta léta vyzkoušeno, že na koláče se hodí pouze červené ryngle, žluté nejsou vůbec vhodné, ty pouze zavařuji. Ale s červenými, nakrájenými na plátky, jsou ty nejlepší koláče, lépe řečeno -
Podobné recepty jako Rynglový koláč
Koláč dvou barev s broskvemi recept
alena.kyp: Alenko, super a fotičky určitě dej, to je fajn a mě to těší, že jsi koláč upekla a dáš fotky a jak vidno, tak chutnal a s těma rynglema to musí mít chuť ještě víc osvěžující, broskve jsou sladší a ryngle do kysela Jéééé, koukám, že fotka už je tam a máš to moc pěkný
Podobné recepty jako Koláč dvou barev s broskvemi