Pivní Junior na grilu recept
Podle původní receptury (ČSN 57 6099) měl salám následující složení (na 100 kg hotového výrobku):[1] hovězí maso výrobní zadní solené: 15,00 kg hovězí maso výrobní přední solené: 17,00 kg vepřové výrobní maso bez kůže solené: 45,00 kg telecí maso solené: 15,00 kg pepř mletý: 0,10 kg muškátový oříšek
Podobné recepty jako Pivní Junior na grilu
Feferonkový salát 2020 recept
Má to chutnat jako ten salát podle norem pro veřejné stravování z let 60-80tých. Nemá to být drahé, shánění surovin nemá být hon za chimérou. Těm, kdo mají domácí zdroje, lze jen fandit a trošku závidět.
Podobné recepty jako Feferonkový salát 2020
Nejlepší nakládaný hermelín recept
Když jsem byla malá, sestra zkoušela podle nějakého receptu nakládat hermelín. Doporučená doba byla 14 dní venku ve tmě a byly rozteklé. Já s nimi netřepu, od začátku je mám v ledničce a po 4 - 5 dnech jsou výborné. Venku je rozhodně nenechávat. Nedávám nové koření a přidávám drcené chilli a čerstvo
Podobné recepty jako Nejlepší nakládaný hermelín