Feferonkový salát 2020
Suroviny
Porce: 9 x 100g
Nutriční hodnoty
Energie | 10 589 kJ / 2 531 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 77,45 g |
Tuky | 171,80 g |
Vláknina | 12,20 g |
Cholesterol | 180 mg |
Sodík | 15,83 g |
Sůl | 39,50 g |
Sacharidy | 162,60 g |
Postup přípravy
Poznámka autora receptu
Má to chutnat jako ten salát podle norem pro veřejné stravování z let 60-80tých. Nemá to být drahé, shánění surovin nemá být hon za chimérou. Těm, kdo mají domácí zdroje, lze jen fandit a trošku závidět.
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
31. 8. 2023 09:23
Spravil som tento šalát, chuťovo je to presne to čo sme si za komančov dávali v bufetoch, ja som pridal ešte pohárik nakladanych gulatych feferonov aby to malo lepšie grády. U mna spokojnosť, vďaka za recept! Pridávam foto.
Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více
Bagety s grahamovou moukou
Přidáno před 4 hodinami
Vepřové kousky v zakysaném těstíčku
Přidáno před 16 hodinami
Pomazánka s Feta sýrem a bylinkami
Přidáno před 18 hodinami
Svítek do polévky s medvědím česnekem a parmezánem
Přidáno před 21 hodinami
Květákové kari s malými, drobnými fazolemi v tomatě
Přidáno 18. 3. 2024 07:45
Sladký kuskus s jablky a vlašskými ořechy
Přidáno 18. 3. 2024 07:29
Právě bylo uvařeno:
Pohanková polévka s houbami a klobásou
Iveta. uvařila před 38 minutami
Zelný salát do zásoby
Fitulka uvařila před 41 minutami
Veselé jednohubky
Fitulka uvařil před 42 minutami
Sebevrahova kuřecí játra
Fitulka uvařila před 44 minutami
Bramborové růžičky
Fitulka uvařila před 45 minutami
Koláče z majonézy
janatka uvařila před 56 minutami
Drožďová pomazánka podle Matyska
janatka uvařila před 58 minutami
Rýžový nákyp s broskvemi
Zombijec uvařil před 1 hodinou
Babiččiny "startovací" žemličky (jinak housky)
Fitulka uvařila před 1 hodinou
Domácí chléb bez hnětení
Fitulka uvařil před 1 hodinou
Přečtěte si Zobrazit více
Vynikající tvarohová bábovka: Tvaroh dodá vláčnost a šťavnatost, nadýchaný moučník je přitom snadný a chutná božsky
Jak využít fialky v kuchyni? Vyzkoušejte oblíbené tipy na zpracování violky vonné
Fermentované nebo kvašené nápoje jsou velmi osvěžující a snadno je zvládneme vyrobit doma z ovoce nebo zeleniny
Další recepty
Suroviny: bobkový list, koření nové koření, pepř celý, semínka hořčičná, voda, kyselina citronová, ocet, sůl, cukr, paprika čerstvá červená, voda, olej, sýr eidam, hrášek sterilovaný, cukr
Feferonkový salát 2020
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/4Mg2
1 názor